ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател на Plovdiv24.bg: Полицията е безсилна, а децата ни играят в боклук и мизерия
Автор: Стойчо Генов 10:21 / 24.08.2019Коментари (8)7035
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с екипа ни, за да сигнализира за сериозен проблем, който според неговите думи се случва по 3 пъти всяка седмица. Даваме му думата:

"Здравейте. Явно тук трябва да се сигнализира, тъй като от полицията не правят нищо. Това се случва около 3 пъти всяка седмица, мястото е детската площадка в междублоковото пространство на улиците "Стою Шишков" 8 и "Месемврия" 9. Една и съща група пълнолетни господа през вечер в периода от полунощ до 3-4 сутринта засяда по пейките на площадката (които със собствени средства поддържаме, тъй като от кметството не подменят счупените дъски) и започват да се наливат с бира и да чоплят слънчоглед, плюейки по земята, все едно са си у тях".

"На полицията е сигнализирано не един път - идват, гонят ги. Не им пишат акт за вече незаконното действие и те следващия път го повтарят. Европейска столица на културата? Вие сами преценете, а докато от общината не направят нещо по въпроса, ние ще метем всеки път след тях, защото не желаем децата ни да играят в боклук и мизерия"!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Че е така, така е! Но под балкона ми на 10м. има детска площадка и знаете ли какво оставят родителите след себе си? Освен обелки от семки, то са кенчета и шишета от бира, опаковки от снакс ,чипс и други. Изхвърлят памперси в кошчетата за боклук, въпреки, че контейнера е на 15м. Да не говорим, че си водят децата до тоалетна в близките храсти и под терасите на първите етажи, бършат им д-тата и хвърлят хартиите. Така, че има много трески за дялане
+5
 
 
Добре бе, пичове, като е масов проблема, и не един е недоволен, и помощ не идва - идете им набийте канчетата, съберете се мъжете от хвартала и раздайте правосъдите. Понякога саморазправата е най-резултатна. По принцип съм почитател на цивилизованите методи за решаване на проблемни ситуации, но когато си имаш работа с примати и хора, останали в главите си във 1ви клас, тия методи са фира.
0
 
 
Много правилно, това го има не само там, проблема е в целия град! Семкаджии... сеирджии, безделници! После ще ми обясняват че кучето ми цапало! Е пък цапа да, но пък поне си чистя след него, а това са говеда! Че и данък му плащам ежегодно и т.н. На всички детски площадки и паркове ВИНАГИ се намират идиоти било то тийнейджъри или майки с деца, които да бълват мръсотия след себе си все едно са единствените на земята! Олигофрена си е олигофрен, пред нас също има детска площадка и винаги има война между кучкари и майки с деца... едните не си чистят след кучетата, другите си изхождат идиотчетата в градинките и чоплят семки по цял ден и все са си виновни едни на други. Ама е по-лесно да плюеш по някой, отколкото да не повтаряш стъпките му... Деградация и то тотална!
Aнонимен
на 24.08.2019 г.
+4
 
 
МНОГО ЗАПАДА ТОВА ОБЩЕСТВО,ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ,НИСКА КУЛТУРА И МОРАЛ,ЗЛОБА И АГРЕСИЯ.МНОГО ЖАЛКО НАИСТИНА,НО КАТО НЯМА РЕД,ГЛОБИ И НАКАЗАНИЯ ТАКА ЩЕ БЪДЕ.
Aнонимен
на 24.08.2019 г.
+2
 
 
Абсолютно вярно!!!Аз живея в този район,това е почти всяка вечер!Младите господа нямат капка морал...но тук идва и въпроса.."Как да пазят тишина и чисто щом липсват първите 7 години?И как да разберат колко е гнусно децата да играят в такава мизерия,като все още нямат такива?!"Простащина до шия!!!А,кмета нека си почива!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: