ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тотев говори за мандата си: Не предполагах, че имам толкова здрави нерви, но направих най-доброто за Пловдив
©
" Преди да стана градоначалник, знаех че имам здрави нерви, но не предполагах, че са чак толкова здрави.“ - това заяви в интервю за Plovdiv24.bg кметът на град Пловдив Иван Тотев.

" Мога да кажа, че придобих изключително много нови знания и умения през тези 8 години. Изключително съм щастлив, че имах възможността да бъда кмет на този невероятен град. С чисто сърце мога да кажа, че съм направил възможно най – най – хубавото, което мога да направя и дам на града ни.

Не мога обаче да определя един конкретен проект или обект, който да нарека най-важен. За мен най-важното е, че за тези 8 години сменихме отношението към града, променихме имиджа на Пловдив, моят най-голям успех е самия град Пловдив, това е един прекрасен град.

Всички малки и големи проекти, по които работихме, допринасят за цялостното чувство. Исках Пловдив да е един различен град, да е уважаван и харесван, а пловдивчани да се гордеят от града си и че живеят в него.

Ние доста често правим социологически проучвания и последните резултати показват, че над 60% от гражданите се гордеят с Пловдив и са оптимисти за развитието му, а това е най-високият такъв процент в цяла България.

Ако искаш да си кмет, който е постигнал нещо, трябва да приемеш, че ще платиш политическата цена, тъй като се взимат тежки и често непопулярни решения. Личното ми участие и отпечатък във всяко решение са факт.

Но пък усещането е на вътрешно удовлетворение. Помня, имаше хора, които лягаха пред багерите и казваха "Не го правете!", когато започнахме реновацията на Цар Симеоновата градина, а днес тук е пълно с хора и всяка вечер стотици граждани й се наслаждават.

Положихме усилия навсякъде и знам, че след години никой няма да помни името на човека,  който е направил било то Капана, площад Централен, Базиликата, Бунарджика, но ще се помни, че това са години на възход на Пловдив – икономически, социален, демографски. Пловдив всяка година увеличава населението си. Ще остане разбира се и проекта за ЕСК 2019.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вижда се че града се развива, понякога живущите в самия град не го виждат толкова ясно, колкото погледнато отстрани. Аз съм родом от София, но всеки месец прекарвам по 1-2 седмици в Пловдив и мога да сравня какво се прави и как се прави. В София например, след всеки ремонт става по-лошо от колкото е било преди ремонта, кражбата е над 60% а изпълнението под всякаква критика и напълно лишено от ететика. Разбира се с развитието виждам и друго което в София е факт от години, града се обезличава, наравно с тези които искат по-добър шанс за живот и допринасят за града и започват да го възприемат за свой, идва и пълна измет, така наречените "прости селяни" които паразитират, опростачават и съсипват града, за съжаление Пловдив в това отношение, успешно догонва София...
на 25.08.2019 г.
0
 
 
застреляй се, плъх скопен!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: