ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Чунчуков печели "приза“ за най-лош районен кмет в този мандат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:11 / 26.08.2019Коментари (4)10693
© Plovdiv24.bg
Кой е най-лошият районен кмет в приключващия мандат? Този въпрос си зададоха редакторите и анализаторите на Plovdiv24.bg и се опитаха да намерят отговор. След засълбочен анализ, те се обединиха около името на кмета на район "Източен“ Николай Чунчуков. Да спечелиш подобно съревнование си е истински "подвиг" в този мандат, като се има в предвид, че имаме арестуван районен кмет, а знаковият район "Централен“ живее в ерата на най-безхарактерния си районен началник в лицето на Георги Стаменов.

Все пак трагикомичното управление с което може да се "похвали“ Чунчуков му носи приза "приза“ за най-лош районен кмет в този мандат. Проблемите на района са многобройни, а Чунчуков очевидно не притежаваше административния капацитет да ги реши, въпреки подкрепата на голяма община. Повече от ясно е, че ГЕРБ ще трябва да търсят ново лице за кандидат за районен кмет, ако искат да запазят района на предстоящите избори.

Управлението на Чунчуков бе натоварено с много очаквания, след като той едва спечели изборите, след изключително слабия мандата на предшественика си Петър Петров. Чунчуков наследи много проблеми, но вместо да ги реши, той по-скоро ги увеличи.

В редакцията на Plovdiv24.bg многократно сме получавали сигнали срещу бездействието на администрацията на "Източен“ и сме писали за тях. Всеки, който е бил служебно в сградата на бившия хотел на Ванко 1 е наясно къде се корени проблемът. Обосновано можем да предположим, че за да попаднеш на служба в район "Източен" е много по-важен размерът на бюста ти, отколкото на административния и интелектуален капацитет. Администрацията в района е може би една от най-красивите в Пловдив, но се оказва може би най-безпомощната в решаването на проблемите.

А проблемите наследени от Петров бяха много и вместо да се решат се натрупаха още. Повечето подлези, дори най-използваните са в окаяно състояние и потънали в боклуци. Районът зад стадион Ботев също дълго време страда от нерешени проблеми, паркирането на военните, бездействията в администрацията, наши читатели са се оплаквали, че тя не работи в работно време и още и още.

Кметът Чунчуков всеки ден е в "махалата“, докато проблемите в "бялата“ част на района се трупат. Наши читатели многократно са сигнализирали, че се асфалтират предимно улиците в Столипиново, там се направи и игрище, докато българското население е пренебрегнато.

В заключение спокойно можем да кажем, че Чунчуков получи лошо наследство от предшественика си Петров, но и той като него се заигра с "махалата“ и пренебрегна проблемите на района, които вместо да се решат, се влошиха. "Източен“ приключва втори слаб, дори нулев мандат и чака нов районен кмет, с надеждата за по-добри времена. ГЕРБ очевидно трябва да погледна към нова и силна фигура, за да разчитат на победа на местните избори през есента.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ние сме на няколко метра от кметството и е лунен пейзаж,а за подлеза с/у Комина нямам думи, ухажва циганите ,а българите - много важно ,че мърморят !
0
 
 
Не съм съгласен. Приза е за Стаменов.
0
 
 
Честито. Още дълги години да ни управлява.
+2
 
 
Какъвто на Източен ,такъв е и на централен,да не говорим за северен.Явно само на Тракия е що годе свесен
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: