ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гонзо и Узунов изненадаха премиера, дадоха му важен документ
Автор: Стойчо Генов 15:54 / 28.08.2019Коментари (13)15029
Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов - Гонзо и административният директор на черно-белите Атанас Узунов изненадаха премиера Бойко Борисов и успяха да разговарят за кратко с него, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двамата се появиха на Малтепе - най-голямата надгробна могила на Балканите, намираща се на територията на село Маноле, където министър-председателят разглеждаше разкопките и получаваше информация от археолозите как върви работата им.

Борисов се прегърна с Гонзо, а след това получи проекта на ПФК Локомотив за изграждане на база в район "Тракия" за детско-юношеската школа на клуба.

"Ето това е целият проект, който е за детско-юношеската школа на клуба. Нали казахте, че ще помагате именно за такива проекти", обърна се Атанас Узунов към премиера.

След това Борисов предаде документацията на финансовия министър Владислав Горанов с репликата: "Като искаш да помагаш на Ботев, ето сега проекта и на Локо (Пд). Да ти дойде добре"!

Гледайте любопитния момент в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 212
29.03.2024
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 31.08.2019 г.
0
 
 
Ей така се случват нещата в една страна от ЕС. Който се мазни най-добре на вожда, пИчели. Връзкарство и подмазвачество безкрай. Пълна пародия на държава сме.
Aнонимен
на 28.08.2019 г.
-1
 
 
Ах тези жълтите глисти, нима вас не Ви бутат да вървите? И стадион Уембли Жълт арена няма друг да я вдига ? а ще имате ли агитка тогава през близката 2029г. когато може и да е готова ? А кой е спонсора за новия Инса Арена знаете ли ? подсказвам не е точно вашия собственик а едни ракиджосни производители ;)
-1
 
 
На едните стадион, на другите проект? Жалка работа. И всичко това до изборите. После не се знае! Жалка история.Тая държава има нужда от нов начин на управление иначе всички като циганите! Преди изборите кебапи и обещани и на следващите пак!?Ми Бойко, като ходиш да откриваш строежи на частни фирми, какво очакваш от тези, дето не им даваш нищо? Нали си министър на България? Или си само на Лудогорец, ботевЪъ Лецки и цска? Вече и на Арда, че и аркадашите ги чакате на изборите да ви подкрепят? Грозно и арогантно!
-4
 
 
просяците на щат при крюшо излезнаха от нафталина....
+3
 
 
Само така, ние ако не си търсим правата всичко ще иде за жълтите цигани. Нека веднъж и на нас общината помогне. Виждате, че Крушарски илзлезе прав. Оплакваше се, че жълтите кметове го рекетират с големи концесионни такси и Бойко веднага се разпореди да ги намалят. Ние стадион си имаме, само базата в Тракия да си направим и сме готови. Само Локо. А, байонзи кога се прибра от кулежа, нали беше там да прайш св@рки на Тотев и Зико, жълт мангал :)))
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 28.08.2019 г.
-3
 
 
ава ний сми големи подмазвачи и лизачи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Томаш: Трябва да отрежа главата на Андреев! Не става само с приказки и самочувствие извън терена
Фенклубът на Локомотив: Любовта, без която не можем!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: