ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (6) | Вчера (28)
Локо и Ботев не излъчиха победител в дербито на Пловдив
Автор: Стойчо Генов 19:50 / 31.08.2019Коментари (28)14611
Локомотив и Ботев не излъчиха победител и завършиха 1:1 в поредното издание на пловдивското дерби, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят се игра на Лаута и бе от 8-ия кръг на Първа лига. Стивън Езе (53) вкара за черно-белите, а Лазар Марин (8) бе точен за жълто-черните.

Така Локо има вече актив от 14 точки, а Ботев е с 9.

Още в 8-ата минута символичните гости откриха резултата. Черно-белите загубиха топката пред собственото си наказателно поле, а Фернандо Виана отклони кълбото на пътя на Лазар Марин, който нахлу отляво в пеналта. Последва изстрел от воле с левия крак, който изненада вратаря Мартин Луков за 0:1.

Три минути по-късно Локо отправи първия си точен удар чрез капитана Димитър Илиев. Той си освободи коридор за стрелба и шутира от около 20 метра, но Янко Георгиев улови.

След това черно-белите се настаниха трайно в половината на съперника, но чистите ситуации за гол бяха рядкост. Към края на полувремето Ален Ожболт пробва коварен удар, който обаче премина покрай гредата в аут.

Малко след това от Локо претендираха за дузпа, след като Димитър Илиев бе препънат от Радослав Терзиев в наказателното поле, но съдията Никола Попов даде знак играта да продължи. Топката отиде при Умарбаев, който преодоля двама съперници и подаде към Момчил Цветанов. От точката на дузпата обаче крило стреля над гредата.

В 53-ата минута Локомотив изравни резултата. Парвиз Умарбаев центрира от фаул на далечна греда, където Стивън Езе изпревари Кристиан Димитров и засече с крак за 1:1.

В 60-ата минута Ален Ожболт бе близо до нов гол с пета, след като получи пас от Умарбаев. Вратарят Георгиев обаче имаше късмет, тъй като топката отиде право в него.

Четвърт час преди края "канарите" изпуснаха второто си положение в мача. След центриране отдясно Марко Перван бе оставен непокрит и засече с крак, но Мартин Луков спаси.

В 80-ата минута влезлият на смяна в състава на Ботев Слави Шопов проби по лявото крило и центрира към пеналта, където Димитър Пиргов засече с глава в гредата.

В последната минута Локо удари греда чрез Давид Малембана.

Локомотив: Мартин Луков, Стивън Езе, Милош Петрович, Йосип Томашевич, Момчил Цветанов (79- Един Бахтич), Бирсент Карагарен, Петър Витанов (52- Давид Малембана), Парвиз Умарбаев, Димитър ИлиевАнте Аралица (72- Георги Илиев), Ален Ожболт.

Ботев: Янко Георгиев, Еберт Кардосо (46- Филип Ван Арнем), Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Родни Клустер, Марко Перван (79- Станислав Шопов), Лазар Марин, Радослав Терзиев, Александър Тонев, Лъчезар Балтанов, Фернандо Виана.

Още по темата: общо новини по темата: 90
21.02.2020
18.02.2020
18.02.2020
17.02.2020
17.02.2020
17.02.2020
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 01.09.2019 г.
-4
 
 
Локомотив Пловдив беше по-добрия отбор ,но това е футбол,понякога така става. Ранния изненадващ гол ни скова за 10-20мин,след това абсолютно превъзходно. Трябва да мислим за изявен ръстов таран,да обира високите топки тип Мартин Камбуров. Поздрави,само Локо и само напред и нагоре!
-5
 
 
Гледайте запис на мача и ще видите, че за целия мач селяните напуснаха своята половина, не повече от 7-8 пъти. Локомотив имаше 15 удара към врататаим 7 от които точни. Толкова жалък и смешен ботевъ не бяхме виждали скоро, дори и във финала играехте по добре от снощи. С право гоните да ги биете. Та те ви срам с този антифутбол. Не трябваше да гоните Белия. сега юе страдате.
-4
 
 
Във втори пореден мач Локомотив размазва ботевъ. след купата сега и вчера Локомотив показа на цяла България кой е господар на Пловдив и, че напълноз заслужено тримфира с купата, а снощи селяните изкараха невероятен късмет като се разминаха с разгромна загуба. Този ботев в последно време е срам за всики фенове на този отбо. Футболистите им се движат по терена като парцали, пълни безхаберници и мърди. Прави са на Ботевъ феновете да ги причакват след мачовете и да ги бият. Локомотив е господаря на Пловдив. Цяла Бълграие го видя. Индинците да почерпят,че се отърваха от разгром, снощи, но за купата не им се размина.
+6
 
 
ААААА..... Свети Лазер Първи Пловдивски погреба гнусното БДЖ1936 !! ... Колкото и зле да сме .... Пловдив ви смазва селкски БДЖ гадини !!
0
 
 
Жалко спаси кожата,обаче с тая игра сте перфектни за Б група Папагали !
-3
 
 
Време и този измекяр Попов да го изритат,както стана с депутатчето.Какви картони даде на Локомотив,а на папагалите ги жали и им се обеснявам.Две несъществуващи засади с голови заплахи,дузпа не дадена и то до него става,При гола на Жълтата сган чист фал за удър с лакет срещу Умарбаев.Какъв жъл картон на Момчил,а жълтото лайно в предишната смяна проходи целия терен.Чудно ми е ,защо Гонзо мълчи.Нали е спортно технически директор
-4
 
 
ш***й жълтитеееее! Господ ви помогна накрая вратрчето му подпалихме кайсийте де**а жълтите плъхове де**а - догодина пак във БББББББ!
+4
 
 
Определено Локо бяха по-добри днес. Имахме късмет ,че не загубихме.
-1
 
 
17удара срещу 3.Това мач ли е.67 към 33% това какво е.Въптеки всичко това Локо ПД игра много слабо.
+5
 
 
Измъкнаха се яловите буфери. От 100 изстрела 2 точни. И 1:1 им беше много, но хайде на техен терен бяхме, нека се радват.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Димитър Кузманов стартира успешно в Хърватия, върна си на познат съперник
ЦСКА за най-добрия млад пловдивчанин: Гордеем се с теб, Ицо!
Над 500 щангисти от цялата страна вече са в Асеновград за държавното първенство
Марица победи Спартак-2, но предстои друго градско дерби за първото място
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: