ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Желко: Ние сме по-големият клуб, но те бяха в по-добра форма
Автор: Стойчо Генов 21:29 / 31.08.2019Коментари (25)10562
Треньорът на Ботев Желко Петрович призна, че е доволен от играчите си и от спечелената точка след равенството 1:1 в градското дерби срещу Локомотив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Атмосферата бе фантастична. Участвал съм в подобни мачове и това винаги е прекрасно усещане. Ние сме по-големият клуб, но днес те бяха в по-добра форма. Мисля си, че цялостната атмосфера бе страхотна. Това е причината, поради която футболът е толкова голям спорт", заяви Желко Петрович.

"Противнвикът владееше по-добре топката, имаха предимство в това отношение. Не съм тук, за да си търся извинения, но знаете, че днес отсъстваха много важни футболисти за нас. На пейката имахме футболисти на по 15 години. В този отбор на Локомотив има достатъчно опитни футболисти".

"Надявам се след време това дерби да го играем на новия стадион пред 22 000 души. Аз харесвам Ботев, обичам феновете ни. За нас приоритет е да си построим стадион, защото е различно, когато играеш официалните си мачове на стадиона, а не на тренировъчната база", каза още наставникът на "канарите".

Гледайте цялото изявление на Петрович в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 90
21.02.2020
18.02.2020
18.02.2020
17.02.2020
17.02.2020
17.02.2020
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Големия отбор Ботев,срещу циганското локо. Това каза, но преводача не го преведе.
на 01.09.2019 г.
-3
 
 
Една лъжа(жълта) повтаряна 100 пъти не винаги става ИСТИНА!Голям клуб сте само на хартия(жълта амбалажна)!Хартиени ГИГАНТИ!
-2
 
 
На тоя някой кривоглав му е наговорил глупости. Смешен Желко. Ударихме джакпота с него:))) Благодарим ви глупаци,че изгонихте Кривия, най-добрия ви треньор. сега оставате в небитието с този смешник.
-2
 
 
Кога стана Желко калайджия, кога му почерня гъзът? Жълтите загубиха най-важният мач в историята между двата отбора и се обявиха за господари на Пловдив, този, след като отборът му беше направо смазан игрово ги изкара по-големият отбор. Кое е по-важно - да се държиш като голям отбор, и на терена и извън него, без значение дали печелиш или губиш, или постоянно да обясняваш на всички, че си голям отбор?
-3
 
 
браво бат желку . велик си . невероятен успех . ито в Пловдив . срещу отбора на Пловдив . ти печелиш жълта купа . а ти иди на пазара в стилипиново при айше , жената де . тя е на домашните потреби . тя ще ти даде жълтата купа . а и малкия ще ти я напълни .
+3
 
 
ААА НАЗДРАВЕ, АА НАЗДРАВЕ... ЗА ЛЮБИМИЯ ОТБОР !!... Сър Желко знае ... колкото и зле да сме ... ПЛОВДИВД ви СМАЗВА лайнутни гниди !!
+1
 
 
Жалко спаси кожата,обаче с тая игра сте перфектни за Б група...
+1
 
 
Този ще ги затрие с тази игра и с пет души защита не знам какво ще прави.Е няма как да не е доволен.
Незнам ваш репортер ходил ли е да сградата на Дирекция МДТ на ул Радецки 18 а да види отпред на улицата какви прекрасни дупки има и стоят от 2-3 месеца. Питам се гражданите като отидат да си плащат пътен и като минат през тези дупки какво желание ги обзем
на 31.08.2019 г.
+3
 
 
Нещо си в грешка за мачовете в ЕКТ,вземи се поразгледай и посмятай , а не да пишеш глупости 54мача за Ботев ; 46 мача за Локомотив
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: