ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Решено! До 3000 лева глоба за бира на обществени места в Пловдив!
Автор: Диана Бикова 11:34 / 17.09.2019Коментари (29)47002
© Plovdiv24.bg
Глоба от 100 до 3000 лева ще бъде налагана на всеки, който употребява алкохол и други упойващи вещества по улици, площади, паркове, зелени площи и други обществени места. Това предвиждат промените в Наредбата за осигуряване на обществения ред, които гласуваха преди минути пловдивските общински съветници, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Финансова санкция ще има за просещи на обществени места, както и за пияни и под влияние на упойващи вещества, които се опитват да влязат в сгради и на места, предназначени за обществено ползване.

Видът и точният размер на наказанието ще се определят от административно-наказващия орган съобразно тежестта на нарушението, подбудите за извършването му и други смекчаващи и отегчаващи вината обстоятелства, както и имотното състояние на нарушителя.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
мислех че най-големия проблем на "държавата" са електрическите тротинетки,а то било пиенето на бира на обществени местта
0
 
 
To това е едтенствено,че не се прави за да изчезнст наркомани,пияндета и т.н..а за да пребират парите от глобите...така е в България..след някой ден нищо чудно и да ходят по къщите да глобяват за нещо..ужас така няма да се оправи нищо
+1
 
 
Първо премахнете беседките които направихте.Ами барбекюта.След това вкарайте циганите по къщите защото те пият само на улицата.Когато направите това може да глобявате.
+1
 
 
По голяма глупост не бях чел. Накрая ще се окаже че през комунизма сме били по свободни.
+2
 
 
Абсолютно съм съгласен с мнението на някои от колегите по-долу, че това е тотална простотия! У нас, в България всичко е абсолютно изкривено! У нас на 1 км от футболен стадион е забранено да се продава бира, а в чужбина хората си пийват биличка на самия стадион! Не бива заради това, че с нож може да се убие човек, да се забрани в Домашните потреби да се продават ножове!!!
+2
 
 
А мангустите дето обгазяват целия град като палят крадени кабели са недосегаеми.Аферим и ашколсун
0
 
 
Дано чрез подобни глоби, чрез които от години превъзпитават европейските нагляри, се поразчистят и българските паркове и обществени места от боклуци в буквалния и в преносния смисъл на думата. Дано вече на обществени места не виждаме банди от боклуци: алкохолици, наркомани, крадци, просяци, вандали, агресивни типове и подобна безподобна, гнусна измет! Освен глоби, нека да им тряскат и обществено полезен труд. Има и много самонастанили се проститутки, джебчии, има и клошари, които също е редно да бъдат премахнати, примерно от парк Белите брези, около Гарата и прочие. Много неща може да се направят чрез глоби и не само, но трябва и социалните, и други служби да се поразмърдат, ако наистина искаме да сме като европейците.
+2
 
 
Да не може една бира на тепенцето ли да си пийнем? Че аз там полицай не съм видял никога. По принцип са или в патрулката или в сградата на МВР хахаха. По сигнал ли ще идват да глобяват? Все търсят дребни риби да спират (330мл бира, 0,2 грама марихуана), а големите риби съсипват държавата... Герои!!!
0
 
 
Чудесна новина, отиваш на разходка в парка група олигофрени заседнали да пият бира, кой ракия люпят семки, слушат мааанета, около тях тотална кочина. После държавата има била виновна. То бива бива селяния и простотия ама това не се търпи. Навсякъде в западните държави има подобни глоби....
+4
 
 
БРАВО!Който не е страдал от пиянки под прозореца не знае какъв проблем е това!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Футбол - други
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: