ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
В Пловдив довечера ще е горещо, мотористи се организираха във Фейсбук!
Автор: Георги Кирилов 09:59 / 28.09.2019Коментари (27)41637
Довечера по пловдивските улици ще е повече от горещо, научи Plovdiv24.bg от пост в социалната мрежа Фейсбук. Ето за какво по-точно става въпрос:

"Група ''Пловдивски мотористи'' организираме първото "Нощно каране" в Пловдив! Както повечето знаете, това събитие ще се случи за 5-та поредна година в София! За тези, които нямат възможност да отидат, но искат да участват в това масово мероприятие, даваме шанс да се докоснат до магията на нощното каране, с тенденция карането да се провежда всяка година!

Нека напомним на хората, че ни има, че сме много, че сме задружни и сплотени! Да ги подканим за повече толерантност и по-малко омраза към нас!

Събитието ще се проведе на 28.09.2019 г. (събота). Мястото на събиране е Колодрума в 20.00 ч. Тръгване в 21.00 ч. Приканваме всички, които ще се включат в мероприятието, да спазват обществения ред и ЗДВП! Шервайте, споделяйте, колкото повече, толкова повече!...

Ето го и маршрута, по който ще минем. Ще имаме съдействие от страна на органите на реда. Приканваме всички участници да карат разумно с оглед на това, че ще има и автомобили. Без рискови изпреварвания, без задни гуми и т.н."...


Още по темата: общо новини по темата: 86
13.09.2023 »
31.07.2023 »
26.06.2023 »
11.06.2023 »
03.05.2023 »
09.03.2023 »
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Поредното доказателство, че се превръщаме в град с изключително много малоумници на глава от населението. Шествието трябваше да е за МОТОРИСТИ. Одеве, Гладстон и Руски затапени. В началото и края на колоната имаше по една патрулка и толкова! Ако някой се включва в движението по средата на преминаването им и слиза по Гладстон, на зелен светофар ще тръгне и ще отнесе няколко моториста! На големите кръстовища трябваше да има по една патрулка, която да сигнализира на останалите водачи. Да, ама не.. На светофара на Гладстон срещу Иконома - катастрофа. Изчакахме да преминат всички мотористи.. Да, ама след тях поне 20 автомобила и то след патрулката, която беше накрая на колоната, сиреч тия с автомобилите НЕ са част от шествието и за тях ЗДВП в тоя случай си важи с пълна сила. Да, ама не. Пуснали аварийните и кретенски минаваха след колоната. И всички отново са длъжни да ги чакат! И това премина. Минаваме светофара и отсреща някакъв откровен ******** със СТ регистрация, направи ляв завой от дома на културата и стои в насрещното. Викам му 'тооо знак там не го ли видя (задлжителен завой НА ДЯСНО след знака)', той ми се пули и ми прави знак да мълча... Малко след него, някъв с BMW 3-ка мисля и той в насрещното стои, но се прибра, като видя, че идват коли срещу него. На светофара преди подлеза на Централна поща - поредния кретен, да се направи на тежък и бърз, се засили в дясната лента, която след спирката свършва и трябва да се престрои. Е, престрои се, с мръсна газ и засичане. Абсолютни кретени вилнеят из красивия ни град и вече сме на 'ръба на чашата', след което саморазправите ще станат реалност и напрежението ще ескалира до степен счупени крайници, глави и потрошени МПС-та. И е крайно време на ********, които карат тия тамагочита електрическите тротинетки в тъмната част на деня, някой да им набие в кратуните, че си рискуват живота - без светлини, без жилетки, без каквито и да е светлоотразителни елементи! А мното от 'мотористите' си заслужават всичките хокания - имаше доста в шествието, които бяха с анцузи, тениски, кецове... За има-няма 500 метра, станах кълбо от нерви...
+2
 
 
"Нека напомним на хората, че ни има, че сме много, че сме задружни и сплотени! Да ги подканим за повече толерантност и по-малко омраза към нас!" Току-що предизвикаха още омраза към себе си. До там я докараха, че да се радваме, когато прочетем за умрял мотоциклетист.
+4
 
 
23:00 часа е ,а тези мотористи фучат с над 100 км през бул.Никола Вапцаров...За какъв толеранс говорим....
0
 
 
вече повече от час ги чувам откъм панаира и бул. България... уж искат толерантност, уж приканват за разумно каране... абсолютни дебили. друго ми е интересно, щом се знае че тази вечер ще има много донори по булевардите, къде отново се крие полицията?...
+4
 
 
Комплексираните говеда вече 2ри час форсират по булеварда. Да ви пикая на разбиранията за спазаване на закона!!!!!
+5
 
 
Айде почна се....толкова са далече от Кичука,а форсиранията се чуват чак до тук...
0
 
 
Едно говорите и обещавате за тази нощна гонка друго правите какво е това дивашко каране в центъра на града със това форсиране .Между вас има толкова много прости и комплексирани типове че просто не е истина.Вие не сте рокери а жалки комплексари.
0
 
 
"Нека напомним на хората, че ни има, че сме много, че сме задружни и сплотени! Да ги подканим за повече толерантност и по-малко омраза към нас! " - аз не ви мразя! Аз мразя идиотите сред вас, които всяка нощ си режат скапаните кошове ала 'Белканто' по улиците, докато се опитваме да спим или други да си приспиват малките деца и бебета! 'Без рискови маневри, изпреварвания и задни гуми, спазване на ЗДВП' - пич, ти чуваш ли се какво говориш! Много от вас НЯМАТ книжки и НЕ могат да управляват машините, които карат. НЕ ползвате екипировка, която ще СПАСИ живота ви, МАСОВО ЗДВП не се спазва, постоянен слалом между автомобилите.. Е, няма как да съм толерантен към вас! Колкото и да се старая да пазя живова ви, ВИЕ самите НЕ го пазите!!!
+2
 
 
При толкова явна покана за участие бих искал да поканя органите на МВР да се мобилизират за нощна акция с името "Двуколка" ;-)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 28.09.2019 г.
0
 
 
Ааа, видях схемата на движение. Значи, решили сте целият град да подлудите! Комплексари!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: