ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Славчо Атанасов в "Тракия": Изграждаме нова пътна връзка към "Южен"
Автор: Васил Динев 17:38 / 04.10.2019Коментари (6)10509
Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов продължава своята кампания от врата на врата и се среща с пловдивчани в различните квартали на града. "Това е моят начин, така имаме възможността очи в очи с хората да проведем най-важния и истински дебат за бъдещето на Пловдив“, коментира Славчо Атанасов. "Аз много държа на прекия контакт, защото в практиката си съм се убедил в мъдростта на пловдивчани и точната им преценка за състоянието и нуждите на любимия ни град. Няма по-добър начин да си наясно с нещата от директната среща с гражданите“, допълни той.

"Всички знаят, моят стил е такъв, открито, явно, прозрачно управление, с внимание и грижа към хората на Пловдив. Ето, в "Тракия“, където сме с нашия кандидат за кмет на района Апостол Шопов, ни подсетиха за Гражданските съвети, които навремето създадохме и които, според самите тракийци, са били реално работещи и много ефективни. Особено в решаването на свързаните с ежедневието на кварталите проблеми. Тези съвети ще възстановим веднага, когато пловдивчани ни гласуват доверие на 27 октомври и така реално ще върнем гражданите в управлението на града“, каза Славчо Атанасов.

Кандидатът за кмет на "Тракия“ Апостол Шопов отговори на настояването на много от тракийци за изграждането на нова детска градина със заявката за готов проект. Той потвърди ангажимента си и допълни, че в програмата му за развитие на района е предвидена и нова детска ясла. Апостол Шопов насочи вниманието им към реализирането на нова пътна връзка между "Тракия“ и район "Южен“, която повечето живеещи тук посочват като изключително важна за бързото им придвижване в града.

Кандидатът за районен кмет запозна тракийци и с други важни задачи, които е включил в своята програма. Сред тях са изграждането на паркоместа в междублоковите пространства, продължаване на залесяването и благоустрояването на парк "Лаута“ , възстановяване на гражданските съвети, изграждане на нови детски площадки, изграждане на нови площадки за кучета, изграждане и ремонт на уличното осветление.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
главанавчо само гледай да не почукаш на моята врата без да искаш :) .... да не се налага да те посрещам с хляб сол и шут в гъ*ъ :)
0
 
 
Кога точно обикаляше от врата на врата, когато беше кмет ?!?Може ли ден, час, година?Не мога да повярвам какви безочливи индивиди съществуват и живуркат в този град, дори и с цената да бъдат запомнени като метли без дръжки!
0
 
 
Глафчи за 4 години когато беше кмет ремонтира една тоалетна,за това което лъжеш хората с твоя темп на крадене ще ти трябват поне 5-6 мандата.Зарежи бабите ,кажи как купи сламени метли за 700хил.лева и защо никой не те разследва келеме селско.
0
 
 
Баси наглия пич. Сегашните правят проекти, тра-ла-ла, заменки и прочее, че да стане тая пътна връзка, той прави опит да си я припише... Баси маси...
0
 
 
Детето го гледа и си вика-Тоя кукуригалник що си разправя сънищата-
+6
 
 
Бати Славчу е герой комунизма си обича той.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: