ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Желко: Чакам декември, за да привлечем поне двама нови
Автор: Стойчо Генов 17:42 / 05.10.2019Коментари (6)5876
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев (Пд) Желко Петрович отново не намери вина в себе си за поредния слаб мач на отбора - поражението с 0:3 от Ботев (Враца). Наставникът бе категоричен, че трябва да се изчака до декември, когато да бъдат привлечени поне двама нови футболисти. За оставка Петрович не обели и дума.

Ето какво каза черногорският специалист след края на мача във Враца:

Имахме доста контузии. Не играхме добре. Имахме добри положения и можехме да водим с 2:0, а след това направихме една глупост и всичко свърши. Ние нямаме достатъчно класа, това трябва да се разбере от всички привърженици. Ситуацията е тежка. Трябват ни много нови футболисти през декември.

Нямам опция, вижте че играя с бекове по фланга. До червения картон мисля, че владеехме топката. Трябват ни поне още двама футболисти. Не знам защо трябва да се моля, за да ги искам.

Никой в Ботев не трябва да се бои от изпадане. Трябва да се мисли за класиране в първата шестица. Не само привържениците са разочаровани, ние също се чувстваме така. С тази глупост предаваш мача (червения картон). В мача срещу Лудогорец ще трябва да изпробвам млади футболисти – не знам дали ще са U19, U17 или U15.

Може и аз да съм проблем, но аз давам най-доброто от себе си. Според мен проблемът е, че Ботгев няма нужната класа. Тежко е, резултатите са лоши. През декември трябва да се подготвим добре за втория полусезон. 20 години съм играл футбол и знам, че в Ботев няма физически проблем. Футболистите просто са изгубили самочувствие.

Сега нямам опция да правя промени и затова чакам декември. Тогава трябва да реша кой заслужава да носи фланелката на Ботев.

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 06.10.2019 г.
0
 
 
Аз пък искам да питам къде са сега онези които обявиха Марин Бакалов (известен сред тях като Пумака,Потурнака и прочие) които го обявиха не за некадърен а за антиботевист и крадец живееш за собствена изгода на гърба на Ботев. Къде са тези същите,които обявиха Николай Киров (известен сред тях,като белото,бялата гной и прочие) обявен от тях за най-некадърния треньор довел Ботев до изключително срамните 5то и 6то място с най-добрите футболисти в България? Който не помни и сторията и не се учи от грешките винаги ги повтаря факт! Ферарио Спасов,Мъри,Г-н Шиляк,Пенчев. Николай Киров,Желко Петрович,Бай онзи... За главните виновници Йотков,Зафиров и Еролин няма да говоря даже а Самуилов да вземе отношение да престанат да са част от този клуб ако ли не гууд бай и донт край!
Сподели какво ново....
на 05.10.2019 г.
+2
 
 
Същите тези футболисти играеха впъти по - добре миналия шампионат . Май треньора не е провел добра подготовка .
на 05.10.2019 г.
-1
 
 
Желко , Мелко , Къделко ... Глупости на търкалета ! Желко е един дребен заплатаджия , дошъл е , ще си иде. Гангрената е горе ! Назначеният "собственик" , мултака от Секирово , който не го е*е за БОТЕВ един грам ! Гледа как да се откачи от тегобата , която му натресе Тиквата ! С това престъпно политическо управление на страната , БОТЕВ е загубен !
-3
 
 
Голем си Желко Голем си ХАХАХАХА ! Само така !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Ботев мечтае за финал! Драма, меле, червени картони и аванс за "канарчетата" преди реванша
Проливен дъжд в София! Каранга липсва, съставите на ЦСКА-София и Ботев
Феновете на Ботев тръгнаха за София! Сериозна подкрепа за Керкез и футболистите от трибуните
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: