ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мечтите продължават! Головата машина Локомотив няма спиране!
Автор: Стойчо Генов 19:18 / 05.10.2019Коментари (21)14821
Локомотив Пловдив продължава да играе страхотно и да мечтае за нещо голямо през настоящия сезон. Черно-белите шокираха Етър с 5:0 като гости в мач от 12-ия кръг, който се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ален Ожболт (4), Димитър Илиев (39, 44-дузпа) и Стивън Езе (71, 87) вкараха за пловдивчани.

На трибуните освен цялото ръководство на Локо, беше и националният селекционер Красимир Балъков, който упорито продължава да не вика в тима отлично играещият капитан на пловдивчани Димитър Илиев.

С най-убедителния си успех този сезон възпитаниците на треньора Бруно Акрапович останаха на трето място във временното класиране, но вече са с актив от 26 точки. Освен това "смърфовете" продължиха уникалната си серия и вкараха минимум по 3 гола в пети пореден официален мач (4 от първенството и един за Купата на България). Най-доброто нападение в България в момента има вече 32 попадения на сметката си.

Черно-белите откриха резултата още при първата си атака в 4-ата минута. Капитанът Димитър Илиев получи топката на около 30 метра от вратата на домакините и изведе по чудесен начин Ален Ожболт сам срещу Христо Иванов. Нападателят шутира с десния крак, пращайки топката под плонжа на викания в националния отбор вратар за 0:1.

Няколко минути по-късно Локо създаде нова опасна ситуация. Димитър Илиев преодоля Иван Иванов и отправи удар, но право в ръцете на Христо Иванов.

В 38-ата минута пловдивчани удвоиха преднината си. Парвиз Умарбаев напредна по лявото крило и изведе Ален Ожболт в наказателното поле. Словенецът продължи атаката и подаде по земя към Димитър Илиев, който засече с крак покрай плонжа на вратаря за 0:2.

В самия край на полувремето Локо реши всичко с трети гол. Димитър Илиев с хитър финт се освободи от защитник на Етър и проби към противниковата вратар. В последния момент капитанът бе съборен от бившия "смърф" Здравко Илиев и съдията логично отсъди дузпа, вдигайки и жълт картон на защитника. Димитър Илиев бе точен от бялата точка за 0:3, като това бе неговият гол №8 от началото на шампионата.

В 71-ата минута Парвиз Умарбаев центрира от корнер на далечна греда, където Стивън Езе надскочи защитник на "болярите" и засече с глава за 0:4.

Три минути преди края Давид Малембана стреля силно от фаул. Вратарят на домакините Христо Иванов, но топката отиде при Стивън Езе, който направи успешна добавка с крак - 0:5.

Локо игра в състав:

Мартин ЛуковСтивън Езе, Диниш Алмейда, Давид Малембана, Милош Петрович (69- Петър Витанов), Парвиз Умарбаев, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен (80- Анте Аралица), Георги Илиев (78- Един Бахтич), Димитър ИлиевАлен Ожболт.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 06.10.2019 г.
0
 
 
В следващият кръг и ГМО-то със същият резултат!
+2
 
 
То ние добре, ами с Ботев какво става. Трябва да се оправят по-бързо, защото не ми се ходи на още едно такова дерби като миналото! Само Локо и напред!
0
 
 
Добра игра. Браво ! Опита на голяма част от играчите си казва думата. Харесва ми играта на Локомотив ! Но сега идва малко разклатен, нвуверен, но винаги опасвн ЦСКА . Както много често се случва, всички играят добре, бягат, борят се, всичко е цветя и рози и накрая идва ЦСКА и става беля ! Дано да дойдете повече хора на стадиона за да не сте гости пак.
0
 
 
Браво донесохте ни за пореден мач радост...Браво на Футболистите...Браво и на Треньорския щаб и Феновете които подкрепиха отбора вТърново!
+3
 
 
Пичове започваме с водка и на края с биричка.....такова густо няма и в Стряма Стоян канара току що ми се обади барнал се е в черно-бяло и вече пее гордо локомотивски песни.
0
 
 
ЛОКО ШАМПИОН,А Ботев В ,,Б'' ГРУПА.ПОМНИТЕ ЛИ ГО ТОВА ЗАГЛАВИЕ НА СТАТИЯ ПРЕЗ МАЙ МЕСЕЦ 2004 ГОДИНА!?ПРЕЗ 2020 ГОДИНА ЩЕ Е СЪЩОТО !!! САМО ЛОКО !!!
+6
 
 
Браво, как беше точната дума - машинии!
на 05.10.2019 г.
+7
 
 
Честита победа машини, страхотна игра от всички!Сър Акрапович е великан,а Митко Илиев е повече от заслужил повиквателна да националния! Наздраве, само Локо и само напред и нагоре!
+13
 
 
Само Ботев ! Поздравления от още един фен на Ботев ! В момента сте в пъти по-добре и това е факт..Който твърди обратното нищо не разбира от тази игра. Радвам ви се истински особено срещу в мачове срещу шопите ! Бях един от първите, които прогнозираха, че Бруно е много голям треньор, но му трябва време.. А ние трябва да се вдигнем за да има пак хубави дербита !!! Браво !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: