ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Шофьор с фалшиви номера си спретна дива гонка с полицията
Автор: Георги Василев 08:50 / 06.10.2019Коментари (10)21585
© Plovdiv24.bg
Снимката е илюстративна
Пишман шофьор реши да се направи на тарикат и да отиде до магазина със спряната си от движение кола, но се забърка в ужасяващи неприятности с пловдивската полиция, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Екшънът се разиграл в пловдивското село Войсил през юни. Тогава мъжът изпитвал силни болки в крака, но трябвало да си напазарува. Решил да отиде с лекия си автомобил “Киа Маджентис", който бил спрян от движение заради нарушения на Закона за движение по пътищата. За да не буди съмнения той закачил на киата номерата от старото си рено. Врътнал ключа и тръгнал за магазина.

Ситуацията станала напечена щом на пътя му изскочили двама униформени служители, които регулирали трафика. Единият полицай опитал да стопира нарушителя с палката. Вместо да спре шофьорът завил рязко надясно и опитал да избяга.

Едно от ченгетата мигновено скочило в патрулката и започнало бясно преследване. Колегата му пък веднага спрял случаен автомобил, метнал се на пасажерското място и се включил в гонката.

Нарушителят шпорил из улиците на селото на висока скорост. Униформените многократно му сигнализирали със светлина и звук да спре, но той продължил да бяга. Накрая навлязъл в една пресечка и чак там спрял автомобила. Двамата полицаи го настигнали, легитимирали се и поискали документи за проверка. Гонкаджията отказал, а последвала справка показала, че киата е с прекратена регистрация, шофьорът – с отнета книжка, а от реното са останали само номерата.

За нарушенията мъжът бил изправен пред съда. Тъй като бил безработен, изразил съжаление и съдействал на полицията, магистратите му наложили единствено финансово наказание – глоба в размер на 1000 лева.

Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
вижте какво ми пише няква си червена патка нарекла себе си velevatadama на съобщения :) копи пействам го .....Господ да те накаже, дано!!! Дано, дано,дано!!! Ако ти се случи нещо лошо на теб или на някой твой най-близък , да знаеш, че е заради тези твои думи!!! Запомни и не забравяй! ...... един от приомите на червените боклуци е заплахата :) не се страхувайте да коментирате .... те толкова си могат и толкова струват :) ..... велевата ...... правиш ми като вятъра скъпа :)
+2
 
 
От всичките държави по всичките земни кълбета щях да се сетя, че това е Булгаристан!!! Ужас, г-да магистрати!!! Не го ли е пуснал само с 1000 лв. онзи дето пусна и австралиеца - убиец???
0
 
 
Според мен сичко е ''селски изпълнения''-в селу Войсил полицаи регулират трафика?? Както си регулират изведнъж изкачат срещу нарушителя /как го разбраха/ и почват да махат с палката. По клипове съм гледал че и двамата полицаи се качват в патрулката а в нашия случай единия пристига с частен превоз. Най главното; не разбрах какво нарушение ПРЯКО засягащо безопасноста е направил че искате по голямо наказание и какво?
Aнонимен
на 06.10.2019 г.
+5
 
 
Значи мога да карам без шофьорска книжка, с други номера и спряла от движение кола да бягам от полицията да не спра на стоп палка. После хващат ме признавам си вината,защото няма как да излъжеш, казваш боли ме средния крак и затова направих това ЛЕКО НАРУШЕНИЕ и съм безработен разкайвам се . Съдът казва горкия човек 1000лв. кога има пари ще ги плати. После полицията не си върши работата и тн.
Aнонимен
на 06.10.2019 г.
+5
 
 
Как може срещу 1000лв.да има такава гавра. Това да го направи в Америка баровеца,който го боли крак, а може да натиска пе*алите на колата и да монтира рег.табели на колата си. Там ще случи на закон и вече да му се изготвя никролога. Българския полицай, ако стреля после ще влезе в затвора,ако го убие или рани.
Aнонимен
на 06.10.2019 г.
+5
 
 
Каква държава само. Бягаш от полицията без шофьорска книжка с други номера не се подчиняваш на полицай и даваш 1000 лв. и продължаваш да казваш боли ме крак или нещо друго и се гавриш с полицията срещу 1000лв. Това не знам къде го има.
Aнонимен
на 06.10.2019 г.
+6
 
 
А ако беше и циганин нямаше да има и 1000 лева,
+6
 
 
Само 1000 лева глоба?! Срамота! Този си е рецидивист! Изпитвал силни болки в крака, но трябвало да отиде да си напазрува, обаче видиш ли, докато слагал рег. табели от стария му автомобил, крака му е минал сигурно. И защо старите номера не са върнати в КАТ? Не е ли задължително? Толкова ли няма познати в селото, които да го закарат до магазина, едва ли някой ще му откаже! Утре пак ще се качи да шофира, я без номера, пак без книжка, па може и на 5-6 ракии..
на 06.10.2019 г.
+4
 
 
При нарушения в процес на рецидив се конфискуват всички автомобили които има и да видим какво ще шофира. Това трябва да е ефективното наказание защото без книжка и номера се намира начин за шофиране
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: