ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Здравко Димитров: Сваляме данъците за колите, догонваме София по заплати
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:27 / 16.10.2019Коментари (12)16547
©
"Като кмет ще работя за намаляване на данък МПС и за връщане на данъкоплатците в Пловдив. Моята цел и на моя екип е да догоним по заплати София през следващия мандат“. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров в дебата по Нова телевизия, в който участва с кандидатите на БСП Николай Радев, "Съюз за Пловдив“ Дани Каназирева и на ВМРО-НФСБ Славчо Атанасов.

Той подчерта необходимостта от облекчаване на процедурите за бизнеса, въвеждане на е-услуги, подобряване на диалога с общината и подкрепа за всяка инвестиция, която създава работни места с добавена стойност. В отговор на въпрос как ще работи с листата на ГЕРБ, която е подредена от неговия предшественик Иван Тотев, той заяви:

"Листата на ГЕРБ не е моя или на Тотев, кандидатите за общински съветници са избрани на партийните събрания. Винаги съм бил член на ГЕРБ и участвах в предишните избори като независим кандидат, защото не бях съгласен с някои практики в управлението на настоящия кмет. Нямам зависимости и съм го доказал“, заяви в отговор на въпрос на Славчо Атанасов защо на предишните избори е бил кандидат, подкрепен от Реформаторския блок.

Той призна, че Пловдив се задъхва и презастроява, защото икономическата зона около града се развива с много бързи темпове. По думите му е необходимо да се обсъдят варианти за разширяване на града и необходима промяна в закона. Област Пловдив е най-бързо развиваща се в България, инвестициите са над 2 млрд. лева, но самият Пловдив е офис - всички икономически зони са извън града. Затова трябва да се приобщят "Родопи" и "Марица", заяви Здравко Димитров.

Една от първите задачи на новия кмет се очертава решаването на проблемите с трафика. Според Здравко Димитров за целта е необходимо да се подобри организацията на движението, да се довършат големите проекти за изграждане на кръстовища на две нива, да се реализира пробивът под Централна гара, да се изградят допълнителни връзки с новите райони. Довършаване на Околовръстното шосе също е сред водещите приоритети на следващия мандат, защото затварянето на ринга ще изведе тежкия трафик извън града и ще придвижването в рамките на Пловдив.

На испанската фирма, която реализира проекта за електронно управление на трафика, ще бъде потърсена отговорност за лошото изпълнение. "Ще направи по-редовен градския транспорт, също така ще оптимизираме линиите, ще ги допълним, където е необходимо“, каза още кандидатът на ГЕРБ за кмет.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако ги питаш, те сега и слънцето ще ти го свалят и ще го сложат в центъра на Пловдив, да ни свети денонощно.
+1
 
 
Данъците в Пловдив са най високи.Защо ги вдигнахте.Защо има огромна разлика в данъците по райони.Каква е разликата от панел в Южен и Тракия или пък Изгрев.
+1
 
 
Недей да обещаваш неща които не са фатални за града ни,обещавай да намалиш данък сгради и такса смет там е разковничето,а не за някакви си 20-30 лв за повечето коли.
+2
 
 
ДАНЪК СГРАДИ В Пловдив Е НАЙ-СКЪПИЯ В България КАКВИ КОЛИ БРЪЩОЛЕВИШ!
+2
 
 
И тоя почна със лъжите ,всичйи са кучета недохранени.
+3
 
 
Вече очевидно герб насочват лъжите си към селяните прииждащи от всякъде
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.10.2019 г.
+4
 
 
Здравко, ти си по-зле и от Иван! Курбани раздаваш, значки получаваш от федерации...само стойки и гримове от теб!
+4
 
 
Предизборно хвърляне на пепел в очите на гласуващите...
+3
 
 
Браво, доживяхме. Данъците в София за МПС, колкото и странно да звучи са като Смолян. За справка в нета има калкулатор данък МПС. Разцъквал съм го и в Пловдив плащаме най - високия данък, а инфраструктурата не отгворя никак за тези пари. Особено разбития паваж. А и явно е, че няма и да се оправи, щом до сега не се е оправила с по - големите постъпления от години насам
+4
 
 
Нека голямото надлъгване започне сега, нищо че предшественика ти Тотев хайдутин вдигна всички данъци мощтно ти сега ще ги свалиш ? Знам че ще предпочете Пловдив теб пред неадекватните "патриоти" но все пак се надявам да си спазвате обещанията. Радвам се само че все пак сте доказан спортист и от там би трябвало да имате изградена дисциплина. Също след личната Ви драма не показвате и за момент слабост което е похвално! Успех - искаме да се развива градът и региона ни - няма значение Сини, Червени, Патриоти и т.н. ли ще управляват. Дано доживеем и стадион Пловдив да се ползва, но по важно е ниски данъци и реформи за по чист въздух в градът ни преди да се издушим.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: