ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Борисов: След изборите ще доизчистим партията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:20 / 23.10.2019Коментари (3)6281
© Plovdiv24.bg
Шофьорът е ирландец, вероятно са ползвали регистрацията, мисля че имат още два камиона, няма как да сме свързани с този случай", това заяви премиерът Бойко Борисов пред bTV.

"Няма как ние да сме свързани, освен с табелата на камиона. Нашите офицери влязоха във връзка, максимално ще съдействаме. Не е могъл тук да натовари хората. Във всички случай е ирландски или английски. Английските служби ще ги открият, няма смисъл да задълбавам. За мен беше важно дали камионът е тръгнал от България", допълни още Борисов относно камиона ковчег, който бе открит в графство Есекс.

Премиерът коментира и скандала с БФС.

"Нито имам право, нито пък съм уволнил шефа на БФС. Бях обаче категоричен, че така повече не може да продължава. Сега се надявам новото ръководство да обърне внимание на детско-юношеския футбол, ние като държава ще помагаме", каза той.

"Комисията за мониторинг взе решение той да отпадне. Факт е, че сме изпълнили всички предписани мерки. Много колеги изразиха недоволство защо само към България и Румъния има такъв механизъм. Сега се подготвя нов механизъм за всички държави. Благодарих и на Юнкер, и на Тимерманс, лидерът на ПЕС Станишев също помогна, доста правителства работиха по отпадането на този механизъм".

"Протестите (б.р. срещу избора на нов главен прокурор) са на една политическа партия, ако се върнем назад, промените за избора на главен прокурор бяха направени от тогавашния министър на правосъдието Христо Иванов. Мисля, че това е лицемерие. Считам, че Емил Радев беше най-подходящ, но казахме, че няма да издигнем наша кандидатура. Недопустимо е да сложа партиен кандидат", сподели той по повод избора на нов главен прокурор.

"Вложих много усилия и авторитет по повод темата Северна Македония и Албания. "Колеги нека им дадем перспектива в Загреб пак да разгледаме кандидатурите на двете държави", им казах на лидерите - допълни премиерът. - Нашите комисии за съвместната ни история имат време до Загреб. Иначе помагаме искрено. Благодарен съм на всички колеги в Съвета да продължим по темата и занапред". Той бе категоричен: "Европа е така конструирана, че не търпи лидери, не смятам, че Макрон иска да стане точно такъв на всички".

"Аз никога не съм подкрепял военни действия по света. Ето тук обаче Европа има нужда от лидерство - Тръмп, Ердоган и Путин решаваха за Сирия, а Европа я няма! Ето тук ни липсва европейската отбрана, само плащаме за бежанците. В същото време на базата на споразумението ни с Турция има нулев натиск по границата ни".

"Както "Репортери без граници" искаха - държавата поема разпространението на печатните издания чрез "Български пощи" - това е много важно днешно решение в подкрепа на свободата на словото", изтъкна Борисов.

"След изборите ще доизчистим партията - зарече се той. - Изборите ще ни бъдат добър регулатор". И обяви, че няма съмнения за избора на столичани: "Експериментирам в други региони".

"Изборите ще ни бъдат добър регулатор. Нямам съмнения за избора на столичани. Трябва да си сляп, за да не виждаш, че София става все по-хубава. Много години помагах на партията, сега тя трябва сама да се справя. Надявам се резултатът да е добър. Преди три месеца имахме избори, няма нищо драматично в тях. Експериментирам в други региони", коментира още той.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Боко за София е ясно но кажи за Пловдив.Защо мълчиш кажи кажи си Боко.
0
 
 
Експериментирай си уе.действай! Чисти! Убау!!! Ама то туй се прави преди избори бре баце!!! Пример: Стоенчо алексиев!!! Ми как бе човек,как да се пречупи един средно интелигентен човек (не МАЙМУНА!!!) да гласува за този мутрафон тип прост галфон (при положение че винаги е подкрепял ГЕРБ)?!!! Както сам си го забиеш ......
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: