ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Само балъците повярваха в изненадата вчера! Каназирева дължи извинение на избирателите си!
Автор: Георги Кирилов 09:22 / 28.10.2019Коментари (14)31572
© Plovdiv24.bg
Пловдив отново се прочу - за съжаление отново с нищо хубаво. Вчера станахме свидетели на първата значима умишлена манипулация на екзитпол. Вечерта след края на вота националните медии се надпреварваха да тръбят как в Пловдив се е случила грандиозната изненада. Дали манипулираха, или продуцентите им са пълни балъци, остава да гадаем.

Истината е, че още вчера по обяд бе засечена умишлената манипулация на екзитпола от застъпниците на една-единствена партия. Много от агенциите признаха манипулацията и още в ранния следобед спряха да мерят екзитпол и да обновяват данните. И на база на тези "данни" националните телевизии и медии, както и пропадналите регионални, извадиха "резултати", обявявайки голямата изненада.

Допускаме, че в националните медии има незапознати с обстановката в Пловдив хора, които могат да допуснат подобна изненада. При регионалните обаче си беше чиста форма умишлена манипулация. Не прави чест и на социолозите, които в крайна сметка предоставиха данни, а трябваше да не го правят, признавайки още вчера в 20:00 часа, че данните не са реални, както направихме ние. Признаха, но едва след полунощ, когато започнаха да излизат истинските данни от паралелното преброяване.

Защо бе извършена манипулацията?

Манипулацията вървя цял ден, още от сутринта, като една от основните цели бе да мотивира допълнително избирателите на "Съюз за Пловдив" и да откаже тези на Славчо Атанасов. Манипулацията имаше за цел да лиши Атанасов от ефирно време за сметка на Дани Каназирева и т.н.

Кой остана излъган?

Излъгани останаха пловдивчани, излъгани най-вече останаха истинските избиратели на Каназирева. Тям им даде няколкочасова надежда, която после знаеше, че ще им отнеме по безогледен начин. Не се спря и в национален ефир след изборите, дори и не намекна, че подлага под съмнение фалшифицирания от хората й екзитпол.

Отзвук от фалшификацията има и днес. Агенциите започват разследване кой ги унижи и кой унищожи скъпоплатения им труд. Те няма да оставят Каназирева, ще я разкостят публично, когато докажат манипулацията от страна на хората й.

Самата Каназирева днес по обяд ще даде пресконференция. Ако има дори капчица достойнство в себе си, ще каже едно "Извинявайте, сгреших!" и ще се скрие. Едва ли обаче ще се случи, тя ще продължи с лъжите и манипулациите, ще обяснява как победата й е взета в малките часове и т.н. и т.н. Ще изговори куп глупости, но извинение избирателите й няма да получат. Каназирева обаче ги подценява изключително много, защото те няма да забравят тази нейна манипулация и още на следващите избори ще я накажат.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
А може би ИГРАТА е друга !? ДанчИто така или иначе, беше ясно че неможе да стигне до балотаж. Друг има нужда от тези гласове.
+5
 
 
От тази мома, снощи в интервюто чувах само- аз, аз, аз.....аз, аз...какво ли пък съм очаквал от сервитьорка в "Комина" ?!
+4
 
 
Изключително обидно за нейните гласоподаватели и хората, които изобщо опита да манипулира. Голямата честност и претенции излезнаха на преден план. Ако беше нормален политик, това никога нямаше да се случи и се надявам да се откаже от изборите завинаги.
0
 
 
Какво е виновен Пловдив,че има агенции лакоми за пари и лъжливи и медии ,като тях ? Какви следващи избори за Здравка ? Тя вече е политически труп.Моралната победителка е една лъжлива изрусена циганка.Толкова проста и елементарна,че се осра още в студиото ,когато бяха тримата на дебат.Приключи с политиката! А колкото до това дали е стока...човек,който си сменя името с по гальовно понеже избора на родителите и не и харесвал е комплексиран нарцис.И заради его-то си драпа на всяка цена да се намърда в политиката и с амбиции да стане кмет. Той конкурента и за балотажа е същия тъпак и кретен,но поне се има с циганите,психолога на Столипеново. Ще видите как ще ги мобилизират в неделя!!!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 28.10.2019 г.
+8
 
 
От сервитьорка какво да очакваш..
+10
 
 
Какво очаквате от този боклук!!! Какво стана със Зулата - втората политическа сила? Отиде му на Търев поръчката за почистване на шахтите.
+10
 
 
Голямо падение за Каназирева,дано поне малко се е почувствала значима с манипулирания екзитпол.Срам!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: