ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Заплашват репортер на Plovdiv24.bg и клиент след разкрития за нередности в мебелна борса "Никеа"
Автор: Диана Бикова 17:28 / 31.10.2019Коментари (8)31637
Репортер на Plovdiv24.bg беше въвлечен в грозна сцена в мебелна борса "Никеа" този следобед. Нашият човек се отзова на читателски сигнал за нередности в търговския обект на "Брезовско шосе". След като изслуша оплакването, отиде заедно с клиентите до служебното помещение на магазина, представи се и потърси за коментар управител или офис мениджър.

Вместо това, служителка, която не си каза нито името, нито длъжността, два пъти затръшва вратата на офиса под носа на репортера ни, въпреки миролюбивите му опити да получи отговори на конкретни въпроси. Същата служителка си позволи да заплашва с полиция журналиста и трима клиенти на търговския обект.

Проблемът на Ани Стефанова Арнаудова е заради поръчани на 15 август диван и маса с четири стола. Няколко пъти проверявала кога ще са готови мебелите и едва вчера й се обадили да кажат, че масата със столовете са пристигнали. Когато отворили пакетите, се оказало, че алуминиевото покритие се лющи и пада, а с едно парче жената се порязала.

Арнаудова, дъщеря й и зет й отишли до обекта да върнат мебелите. Служителите вдигнали луд скандал, отказали да приемат рекламацията, а когато клиентите поискали да говорят с управителя на обекта, дошъл младеж, който подигравателно им заявил, че е чистачът в магазина.

Още за скандала - гледайте във видеото!



Още по темата: общо новини по темата: 6
31.03.2021 »
07.03.2020 »
07.11.2019 »
05.11.2019 »
01.11.2019 »
20.10.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Имах глупостта да поръчам и платя цялата поръчка в тази пирамида. Ако в 14 дневен срок не ми върнат парите,ще им стоваря всички възможни институции на главата! Пазете се!
0
 
 
Хора, не чакайте някой друг да ги уплаши, та дано да се вземат в ръце и да ви доставят платените стоки или пък да ви върнат парите! Докато се чудите дали да ги съдите, те си живуркат с вашите пари. И управителя и служителите - всичките са за затвора. Наемете адвокат и си вземете вашето! Побързайте, че от тази куха пирамида май само първите ще получат по нещо...
0
 
 
Не се залъгвайте да си взимате нищо от там! След като чакахме 2 месеца (бяхме наясно и си бяхме направили сметката и плана), ни донесоха само едно от закупените неща! Имали проблем с производителя и не могли да изпълнят поръчката! Заявиха, че до последно се надявали да се оправят нещата, затова чакали два месеца преди да ми кажат, че спалня и диван няма да имам...И ако се надявате на доставка събота, неделя, не се надявайте! Звъннаха ми в 16,3ч. на предния ден (делничен) за доставка на следващия и при молба от моя страна, всички мебели да дойдат заедно (все пак и аз работя), ми се скараха, че нямали място в склада...а и не могат да кажат ориентировъчен час за доставка (напр. между 9 и 14ч.), както е в нормалните фирми! Имат изключителен арогантен и нахален персонал!
0
 
 
Преди две седмици имаше статия по сигнал от мен. Тези наглеци използват една и съща измамна схема.Опитвам се да споделям в разни групи, за да се предпазват хората но ме трият администраторите.
+1
 
 
Близо половин година чаках тези мошеници да ми доставят два скапани матрака, при положение, че срокът беше 20 дни. С какво ли не се оправдаваха, на кой ли не звънях. Проблемът беше, че имах глупостта да ги платя предварително, а те не искаха да ми върнат парите. Хора, умолявам ви - никога не пазарувайте от този магазин! Ще ви излъжат! Гарантирано!
+1
 
 
На мен ми се случи от тези помияри в Никеа да си поръчам кухня. Абсолютно нагло отношение от служителя. Месец и половина ме мотаха с поръчката, после ми казаха,че тази кухня нямала да стане, опитаха се да ми набутат по-скъпа. Като отказах, полудяха, едвам си взех капарото. Повече няма да стъпна при тези БОКЛУЦИ АЛЧНИ. СЪВЕТВАМ И ВСЕКИ, КОИТО ИМА ДОСТОЙНСТВО ДА НЕ СТЪПВА ПРИ ТЕЗИ КРАДЛИВИ КОПЕЛДАЦИ
+1
 
 
Същото нещо ми се случи в магазин кармен. Отвратително отношение. Никога повече няма да пазарувам от мебели Кармен. Не го правете и вие
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: