ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивски мол подарява телевизори, електрически скутери и дронове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:41 / 05.11.2019Коментари (1)8599
©
Комплект iPhone 11 Pro Max, Apple Watch и безжични слушалки Apple AirPods е голямата награда, който един от клиентите на PLOVDIV PLAZA мол ще спечели този месец. Останалите награди, които молът ще подари на свои клиенти по случай първия си рожден ден, са 3 телевизора, 3 електрически тротинетки и 3 дрона. От 4 до 30 ноември всеки, направил покупка за над 40 лв. в търговския център, може да пусне касовата бележка с посочен телефон за връзка в специална урна на инфо деска в Източния атриум и да участва в томболата. Няма ограничение в броя на участията. Победителите в томболата ще бъдат изтеглени на 2 декември.

Това е само малка част от активностите и събитията във връзка с празника на PLOVDIV PLAZA. На 22, 23 и 24 ноември от 17 до 20 часа в търговския център ще бъде разположен изнесен ефир на Energy Request и всеки може да отправи своя поздрав към търговския център, към близък човек или просто да поръча любима песен в ефира на радио Energy. И разбира се, да получи подарък от PLOVDIV PLAZA.

Кулминацията на забавленията ще бъде на 30 ноември, събота, когато Източният атриум ще се превърне в “Арена на дуелите" от "Фермата“ с водещи Иван и Андрей, а участници в състезанията ще са посетителите на PLOVDIV PLAZA. През целия ден гостите на PLOVDIV PLAZA ще може да се снимат със знаковата екранна двойка и със звездите от риалити формата.

Верен на принципа си да подкрепя благородни каузи, от 9 до 30 ноември молът ще е домакин на пътуващата изложба на фондация "Нашите недоносени деца“ – "Родени герои. Животът, който предстои". Тя е посветена на правото на пълноценен живот на всички недоносени деца и новородени бебета с влошено здравословно състояние. Всички посетители на търговския център ще могат да се любуват на фотографиите, заснети от известния детски фотограф Калина Арсова "Калина ме снима". PLOVDIV PLAZA и фондация "Нашите недоносени деца" канят пловдивчани да посетят изложбата, да се снимат с нея и да споделят снимките в социалните мрежи с хаштаг #ПодкрепямМалкитеГерои. Инициативата е посветена на усилията на фондацията за създаване на Национална програма за проследяване на здравето на недоносените деца до 7 годишна възраст.

В подкрепа на кампанията на 17-и, неделя, специално за всички малки герои ще има много забавления с детско караоке, работилнички и благотворителен базар.

На 9 ноември, събота, молът ще е домакин на Вълшебния конкурс за детска рисунка на ИКЕА. От 11 до 14 и от 16 до 19 ч. пред ИКЕА Център за поръчки на ниво 1 всяко дете до 12-годишна възраст може да нарисува свой измислен герой и да участва в надпреварата. Финалистите от конкурса, избрани от жури, ще участват редом до свои връстници от цял свят в шведския конкурс през
©
декември. 10 от всички рисунки ще бъдат превърнати в истински играчки!

А на 24-и от 14 часа CHOKO ще очаква всички тийнове, за да им разкаже за най-новото си парче и да се снима с тях. Той предупреждава да си заредят добре батериите на смартфоните, защото им е подготвил уникална интерактивна изненада с награди. Каква е тя, ще научат дошлите на място.

В празничния месец ноември продължават безплатните забавления за малки и големи в PLOVDIV PLAZA. По традиция всяка неделя от 11.30 часа малчуганите ще се веселят и научават нови неща. В първата и третата неделя на месеца актьорите от "Молив зад ухото“ ще ги очакват, за да четат и измислят заедно невероятни приказки и рисуват своите приказни герои. На 10 ноември щурите химици и изследователи от Корпуса за бързо гърмене ще покажат забавната страна на науката с опити и експерименти под надслов "Да живее кислородът!“

Симпатягите от клуба за настолни игри "Айляшка задруга“ ще очакват феновете на бордовите игри втората и четвъртата сряда на месеца от 18 часа в зоната за хранене, за да раздадат карти, хвърлят зарове и се забавляват.

В трескавия Черен петък от 18.30 часа Виц дуелите на PLOVDIV PLAZA ще вдигнат допълнително градуса на настроението. Мъже, оставете жените да преследват намаленията. Подгответе си забавни истории и вицове и може да спечелите каса бира!


Още по темата: общо новини по темата: 55
11.11.2023 »
17.02.2022 »
17.11.2021 »
28.04.2021 »
04.08.2020 »
26.06.2020 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Явно на изпроводяк. Тоя мол, няма да го бъде също като Галерията... Излезе ли му име веднъж, и 200 ремонта да направят, там хора няма да идат. И запомнете едно - където има голям хранителен магазин, там ще има хора със сигурност!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: