ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (14) | Вчера (24)
Курдов за Миланов: Бърка ме с дядо си! Щях да го разнасям като пръскачка из лозе
Автор: Стойчо Генов 16:05 / 12.11.2019Коментари (3)14543
© Plovdiv24.bg
Бившият нападател на Марица, Ботев (Пд) и Левски Петър Курдов се почувства засегнат от изказването на Живко Миланов по негов адрес, че "ракията не прощава" и пожела да отговори на капитана на "сините".

"Искам да му кажа някои неща на този хубавец. Във вчерашното изказване не твърдя, че е играл напук на Хубчев. Защото както главният прокурор обича да се изказва "аз само чувам, нищо не твърдя". Просто казах това, което чувам, и то от няколко места. Включително и от левскари. Няма нужда да казвам от кого съм го чул, защото много хора говорят, не мога сега да започна да изреждам сто имена. Този младеж явно ме бърка с дядо си, аз нито пия, нито пуша. И това е известно на всички хора, които ме познават. Но Живко явно не знае", каза Петър Курдов.

"Ако играеше по мое време, щях да го разнасям като пръскачка из лозето. Той няма кураж да ми звънне, а ми отговаря пред медиите", продължи пловдивчанинът.

"Доста хора ми се обадиха да ме поздравят след вчерашното ми изказване - и известни личности, включително и лекари. Той казва, че изреченото от мен щяло да го амбицира, дай боже да е така. Но аз смятам, че Миланов отдавна е свършил с футбола. Защо тези аванти, които му се дават, на други футболисти в Левски не се дават?", добави Курдов, цитиран от Блиц.

"Явно ме бърка с дядо си (б.р. Борислав Михайлов). Да попита него дали пия и пуша. Не виждам с какво толкова се е засегнал от изказването ми. Но щом тръгва да ми отговаря и се засяга, значи има нещо...", каза още бившият нападател от 80-те години.

"Ако има нещо за ракията, да ми се обади. Да провери и да се увери, че наистина не пия. Сериозно се излага с това изказване по мой адрес. Нямам случай в моя съзнателен живот да съм се напивал, никога. Това могат да потвърдят поне сто човека. Така че да не излиза с рогата напред, защото ще си намери майстора", завърши Петър Курдов.
Още по темата: общо новини по темата: 398
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
16.07.2020
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.11.2019 г.
+1
 
 
Абе Курдов ами и той като тебе е чул и затова го е казал. Ти като си чул от този и онзи що не събра куража да му се обадиш и да го питаш дали е така? Аз лично не съм чувал да пиеш ама от 1000 места съм чул че си рогато говедо с малко мозък под фунтанелата в това число и от известни левскари!
+1
 
 
А така,вместо,да го разнасяш(да ти тежи)-наритай го,да има уважение!!
-2
 
 
Курдов,прав сте на 100 %.Затова "Левски"СА НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ,защото имат футболистчета като него!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Вики Радева с бронзов медал в Австрия, заминава за Гърция за Евро 2024
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Спартак се готви усилено за дербито със Саяна
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: