ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски "захапа" Ботев за стадиона: Не плача като тях по медиите и площадите
Автор: Стойчо Генов 15:51 / 15.11.2019Коментари (48)15218
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски "захапа" градския съперник Ботев заради случващото се в момента със стадион "Христо Ботев" и протестите на "жълто-черните" фенове. Бизнесменът бе помолен да коментира в предаването на Спортал "От дузпа в тъч" ситуацията с "Колежа".

"Това е проблем на Ботев. Това, което съм поел като ангажимент да направя, аз си го правя лека полека. Не плача по медиите и площадите, за нещо, което никой не ми е длъжен", заяви Христо Крушарски.

На въпрос дали е поздравил колегите от Ботев за победата над Левски, която е в услуга на Локо той уточни:

"Не съм поздравявал Ботев. Забравих да поздравя Вальо Грънчаров. Той е единственият, който реве за Левски за всяко нещо, което става - дузпи, фаулове и т.н. Него трябваше да поздравя за загубата. Имам закачка с него още откакто ги бихме с 3:2 на Герена, а аз тогава бях в Аржентина", каза ексцентричният собственик на черно-белите.

Ето какво още заяви Крушарски:

Аз в Пловдив съм бил 3 пъти, откакто Гонзо е на работа в клуба. Отивам веднъж в месеца, като им набиеш канчето и си тръгваш и ги оставяш да си вършат работа.

Георги Илиев е твърд в решението си. Човекът реално е преценил нещата - да спреш, докато си на върха, а не когато да падаш надолу. Това е мъжка постъпка. Аз говорих с него предложих му пост - ако иска треньор, ако иска деца, ако иска ръководство. Той каза, че ще помисли. С футбола приключва на 15 декември.

“С единият футболист от Уулвърхямптън имаме договорка да се върне при нас през зимата. Някои хора, които направиха този казус, мисля, че трябва да се замислят дали това е начинът на работа. Единият човек беше пуснат на обяд, а другият в 21:45 от системата на Локомотив. Трансферният прозорец затваря в 00:00 часа. Дали сме документи и всичко. От цялата тая работа аз олекнах 30 000 евро. Заплати, адвокатски такси и джобът се поизпразни".

“Не съм чак толкова голям оптимист, а гледам нормално на нещата. За да стигнем до титлата ни трябват още десетина милиона. Говорим си с щаба, че трябва да има постоянство, а не да има “тука има, тука нема". Срещу Славия си бяхме балетисти, а срещу Лудогорец не трябва да е така. Мисля, че резултатите няма да закъснеят".

“Новата психоложка не съм я виждал, не съм я приемал. Ръководството я прие и щом са решили, че ще им свърши работа, предлагам, че успехите няма да закъснеят. В целия футбол има нужда от психолог".
Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И това го казва поставено то лице в локомотив на които даже тока им се плаща от общината ЕВАЛА
0
 
 
е*ати комика прав си ти плачеш направо при Бойко той самият го потвърди и стисе вживява все едно ти си начело на локомотив всички знаем че каквото каже Тошко Славков това е
0
 
 
Дъртака се прави на умряла лисица, а захапа по скандален начин едни 40 милиона! Скандален конкурс, в който Дунарит предложи с по 200 лв. на ракета по - евтина оферта, но бяха скандално отстранени от конкурса, защото не доставяли ракети през последните 3 години, а това няма как да се случи, след като Стройпроект ЕООД незменно печели от 2015 досега. Когато Дунарит доставяше ракетите се поръчваха по 4000 годишно, а сега държавата е поръчала 13 000 броя, които стоят неизползвани! Отделно от конкурса са отстранени всички чужди производители с условието да има срок за доставка 10 дни, което за вносител не може да стане , защото трябва да има разрешение за всеки внос от комисията за стоки с двойно предназначение, която се събира един път месечно и дава тези разрешения!!! Дедо комунист си е опекъл работите, а Шлоко Пловдив си чист отбор на държавна издръжка, подобен на този на Берое! И древната неподвластна гей- лаутска дружина смучка мощно комсомолски близалки!
Aнонимен
на 16.11.2019 г.
Aнонимен
на 16.11.2019 г.
-3
 
 
Какво ни интересува мнението на Бай Мангал.
Aнонимен
на 16.11.2019 г.
+1
 
 
Абе хора кво се плюете само в реалността едва ли ще имате топки да си ги кажете тея работи.Не казвам че трябва да се обичаме ама поне да се уважаваме .Успех и на двата отбора .Само Ботев
0
 
 
Хъмпи, ония пари от евротурнирите нали щеше да ги вложиш в твоето разкрасяване? Ама нещо не се е получило май,а? По-добре щеше да бъде ако ги бе вложил в твоето умствено развитие-по-можеше да има някакъв ефект-вярно-нищожен,ама все пак -ефект! Виж се на какво си заприличал Хъмпи-след 2-3 години всред цигани-и ти си прихванал здраво от комплексите спрямо отбора на Пловдив и ти започна да се офлянкваш. Хъмпи,наблягай на аржентинското вино .Хората са казали-във виното е истината! Като гаврътнеш половинка вино-ще прозреш истината,че проблема не е Ботев,а комплексите на всички на Лайнаута! А наздраве!
Aнонимен
на 16.11.2019 г.
0
 
 
Хъмпи ли си, какъв си, не знам, обаче оня,пияния кантонер е едно към едно с теб. Ти на колко патрончета беше, когато даде интервюто?
Aнонимен
на 15.11.2019 г.
-1
 
 
Не знам за Крушарски, но тва жълтурите са най-долната сган на света! Добре, че беше 15.05 та да ги боли вечно!
Aнонимен
на 15.11.2019 г.
-1
 
 
Ами няма как с Крушарски да станем шампиони отново.Човека прави каквото може за което му благодарим, но живота е кратък и не трябва да се изпуска възможноста Локо да е отново шампион, при по-добри финансови времена за нас.Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: