ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Покриха с найлони арматурата на "Колежа"! Това ли е краят за 2019 година?
Автор: Стойчо Генов 13:48 / 18.11.2019Коментари (51)15252
Работата по строежа на стадион "Христо Ботев" засега е спряна, а голяма част от неизползваната арматура е завита с найлони заради настъпващата зима, видя репортер на Plovdiv24.bg. На строителният обект вече няма работници, но съоръжението продължава да е под денонощна охрана.

Няма никаква промяна и в ситуирането на двата крана, които са там от официалния рестарт на строежа на 28 август. По всичко изглежда, че до края на календарната 2019 година едва ли ще има някакво по-сериозно движение на работници по строежа на стадиона.

Разгледайте в прикачените видео и галерия от снимки как изглежда стадионът днес, 18 ноември 2019 година!

Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Самуилов е големец и мисли с переспектива. Примести оранжериите с краставици от Ракуски в Пловдив! На пролет ще е приказка- цъфнали краставици, храсти, папрат а наоколо чуруликат канарчета, скатии и косове! Крановете стават на тополи и гугутки си свиват гнезда! Метаморфозата с найлона ще е евтина, практична и биоекологична! Браво, Гошо!
+3
 
 
Заради всички безумия отдавна съм се отказал от темата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ. Но още по-тъжно е да четеш тъпотии от "жълтурите го заслужават" и други подобни! Ако няма стадиони, на който и да е отбор, няма как да има и някакъв футбол! Тъжно е че някои приемат едва ли не нещата като "победа" в стил "нека им"! Тези съоръжения се правят, за да може да се развива спорта и за да може привърженици и на гостите и на гостуващите да изживеят една емоция на подходящо място. А в коментарите виждам само типично българска малоумна простотия и от едните и от другите привърженици !
-2
 
 
Искам да пожелая на Локомотивци и ботевисти лека нощ! Да ни е живо и здраво Бижуто на Бижутата на Източен 10, поне колкото кост на динозавър, за да може да имаме един ВЕЧЕН ЧЕРНО-БЯЛ Пловдив!!!Благодарим искрено за Бижуто на Бижутата, когато кажете черпя, бултраси! Бижута- БИЖУ, бижута ля ля ля, ДЕНСЯ си с една мелодийка...
-2
 
 
неблагодарници. Самуилов стартира строежа крана мръдна 1 сантиметър, докара 3ма работници, хората трябва да почиват. Догодина пак
-2
 
 
Стадиона ви можеше да завърши единствено мургавия с мустаците...и вие го знаете,само,че изтеглихте късата клечка,не му стигнаха няколко месеца..и все пак има възмездие,построеното до тук е с крадени пари-стига ви!!!!А първия ви го каза-пари от държавата,когато види нещо направено,само,че ващия тарикат искаше пари веднага,да ама не!!!!Ще си останете с мечтите,поне до като някой изчисти тежестите,а кой ли ще е той???Касае се за стотици милиони!!!Как ви се струва,кога ли ще стане,след като са невъзвращаеми пари!!!???Ха ха ха!!!!!
-3
 
 
Жълтури, публиката на Локомотив е с пророчески способности ... в Б група 99 година, без пари, пеехме КОГА ЛОКО ПД ще стане ШАМПИОН?Е , станахме шампиони!Пеехме кога ботев ще изпадне, ама в зоните- Е, играхте по села и паланки във В група! Пеехме Пловдив Е САМО ЧЕРНО-БЯЛ... е с Бижуто на Източен Пловдив Е САМО ЧЕРНО-БЯЛ!!! Публиката на Локомотив ви предрече всички падения и излезна права! Ние сме Пловдив! Благодарим за Бижуто, но е време да си кажем сбогом, няма да ни липсвате...
+2
 
 
Това не е добре.Един добър стадион бил той и на папагалите е нужен на Пловдив.Самуилов явно не знаеше какво ще прави.Не бива да се плюе за нещо като стадион в града.
-2
 
 
бултраси, приемете мъжки гаврата с вас, стига сте ревали като жени! Ще ви подиграваме, това е вашата съдба, да стенаше забавление! Но надминахте всички очаквания, потвърдихте поговорката "Това което сам може да си причиниш ,никой друг не може!"... и ето ,сами бутнахте стадиона и сътворихте Бижуто на Бижутата на Източен 10, с което се погребахте и превърнахте САМОРЪЧНО Пловдив В САМО ЧЕРНО-БЯЛ! Благодаря ви от сърце, бултраси!...
-2
 
 
Догодина на това място ще има построен МОЛ !!! Хахахаха
+2
 
 
Не знам защо е тази злоба в тези псевдо фенове.Простотията няма почивен ден.ЖАЛКО ЗА ВАС момчета.Много жалкооо!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: