ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Последни подробности за 19-годишния психар от Пловдив, който намушка млада жена във влак
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:13 / 24.11.2019Коментари (4)38827
©
19-годишен младеж от Пловдив е задържан на жп гара Стара Загора след сигнал за кървав инцидент във влака от Пловдив за Варна. Той намушкал на три места спътничката си в купето Виктория Генова, която е на 18 г. 

Сигналът е бил подаден малко преди 2,00 часа на 24 ноември. От извършителя Пламен Ч. е иззет сгъваем джобен нож. След престъплението той направил опит да избяга, но е бил настигнат от пътник във вагона, който се метнал в движение от влака.

Пострадалата е била откарана в тежко състояние с прободни рани в бедрото, главата и гръдната област, настанена е в отделението за интензивно лечение и реанимация при Университетска болница за активно лечение "Проф. д-р Стоян Киркович“, където е била направена операция. Според спешни медици най-опасно било нараняването в областта на бедрото. Към обяд вчера състоянието на жертвата е било стабилизирано.

Според информация на bTV момчето притеснявало неколкократно момичето. След като тя успяла да го прогони веднъж, последвал втори опит. Нападателят връхлетял в купето и се държал агресивно, което довело до изваждането на нож от страна на жената. Извършителят успял да я обезоръжи и й нанесъл прободни рани. Една от тях е изключително опасна и се намира в областта на гръдния кош, под мишницата.

Случайно минаващ пътник започнал да гони нападателя. Тъй като влакът се намирал на метри от жп гара Стара Загора намалил скоростта, нападателят скочил, а 21-годишният пловдивчанин се метнал след него. Той успял да го задържи преди намесата на полицията.

Пробите за алкохол и упойващи вещества на нападателя са отрицателни. Не е криминално проявен. В момента той се намира в психиатричната болница в Раднево. Няма информация дали момчето има престъпно минало.

Предстои да бъде извършена операция на пострадалата, тъй като е с две срязани сухожилия. Образувано е досъдебно производство. Засега няма данни извършителят Пламен Ч. и жертвата да са се познавали. Тепърва ще се изяснява при какви точно обстоятелства и какви са причините за избухналия между двамата първоначално вербален скандал, уточниха от Областната дирекция на МВР - Стара Загора.

При първоначалния разпит задържаният младеж заявил, че използваният нож е бил на живеещата във Варна Виктория. По неговите думи тя го извадила от чантата си и започнала да го размахва, за да го сплаши.

Нараняванията станали, докато двамата се борели във влаковото купе.

Свидетелят на спречкването, който с риск за живота си скочил в движение от влака и настигнал опиталия да избяга Пламен, е категоричен, че младата жена извадила ножчето, след като младежът станал прекалено настойчив и направил опит да я прегръща и целува.

Според събраните в хода на досъдебното производство данни Пламен Ч. е страдал от психично заболяване. Предстои той да бъде приведен в държавната психиатрична болница "Д-р Георги Кисьов“ – Раднево, за наблюдение и лечение.


Още по темата: общо новини по темата: 12
31.12.2019 »
26.12.2019 »
03.12.2019 »
01.12.2019 »
27.11.2019 »
27.11.2019 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Дано се оправи момичето...жалко че има много такива ненормални и И евала на човека с главно Ч който се е притекъл на помощ,защото такива като него вече са малко..
+2
 
 
Ножа е хладно оръжие. Шпрея върши по добра работа! Проблема в тези кокошарници на БДЖ е,че полицията във влака спинка.За съжаление.Дано се оправи момичето.
+2
 
 
Дано този да го вкарат в затвора поне!
+7
 
 
Дано се оправи девойката и физически и психически, но пък има едно правило - оръжие се вади само ако знаеш как да го ползваш....един ритник в междукрачието също би го охладило. И браво, че се е намесил свидетел...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: