ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Известен пловдивски уролог: Кой дава право на един гном от Нова тв да маскари доказан доктор? Ще се извини ли ла*ното?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:27 / 03.12.2019Коментари (14)62102
©
Проф. Шишков
Plovdiv24.bg публикува написаното от проф. Димитър Шишков в социалната мрежа Фейсбук без редакторска намеса. Поводът за коментара на изтъкнатия пловдивски уролог е обвинението срещу доц. Мануков:

"И какво се оказа - всички държавни болници са с "крадливи" доктори, които източват касата, а в частните болници работят светци. Как така сигналите са само за държавни болници!? Кой дава право на един гном от Нова телевизия да маскари известен и доказан доктор от Пловдив, без да е доказана вината му!? Май най-важното е колко заплата взимат докторите, а не как лекуват! Никой не казва, че голямото източване на касата е на високо ниво - шефа на НЗОК, Регионалните шефове на РЗОК, шефовете на болници (държавни и най-вече частни).

Тук разследвания няма! Защото основно занимание на част от журналистите е да лижат задниците на управляващата партия (независимо коя е тя). Никой не разследва делегираните бюджети, които са най-законовият начин да се прибират пари от болниците от корумпирани политици! Иначе защо се назначават верни шефове на болници и се откриват нови и нови частни болници?!

Дали същото лайно от Нова телевизия ще се извини на доц. Мануков, ако се окаже, че е невинен? Да кипазиш човек без доказана вина - това го има само в България! Ето затова дебили бият лекари, сестри и санитари! Да живее простотията!"


Още по темата: общо новини по темата: 4
03.12.2019 »
02.12.2019 »
02.12.2019 »
01.12.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Шишков с тази селска физиономия е абсолютен тъпак, прави се на паднал от Марс. Има се за голям уролог, а е един обикновен фелдшер, лежащ не на стари, а на никакви лаври. Олд скуул лекар, като повечето- лекуват по учебници от средата на миналия век. Нямат никакво новаторство, ама нали и така "бизнеса" върви.
+1
 
 
Много простотии се пишат,а не бива така,защото тези,които ни помагат в нужда са докторите.Не трябва всички да се слагат под общ знаменател.
0
 
 
Да ва е*а в докторите! Да не сте хванали Господ за шлифера, та си мислите, че цялото общество ви е длъжно? За какво? За високомерието и наглостта?!? Я си го зачукайте в калните устички! И вие ще имате нужда от лекар някой ден и дано ви се падне такъв невинен и високо морален, та да ви изцеди не само по здравна каса! Гадове безскрупулни! Мрете!
+1
 
 
Точно Вие проф. Шишков с каква наглост коментирате случая!????? Лично сме изпитали резултатите от Вашата "кадърност". Дори нямахте доблестта да вдигнете тел. и се покрихте като мишка, станахте неоткриваем, а ако имахте поне малко морал нямаше да постъпите така!Така че точно Вие не говорете за достойнство и морал, тъй като са ви многоооо чужди! П.П.: Пиша "Вие" с главно "В" не защото го заслужавата, а защото за все пак трябва да се спазва някакъв етикет, все пак имате титла?!?
0
 
 
Те ,докторите птдавна доказаха ,че за тях всички са "ГНОМИ".Те се мислят за свръх хора ,но в действителност са свръх крадци и даже убийци.За некадърността им няма да отварям въпрос.Докато не започнат ежедневно да ги извеждат с белезници от болниците и поликлиниките ,няма да се оправи здравеопазването.Този се е самозабравил,журналиста който им вади кирливите ризи бил гном.Да се сезира прокуратурата и да му бъде проверена цялата "лекарска дейност"
+3
 
 
Абе професоре,има нещо гнило недей така защо се изваждат няколко епикризи с една и съща дата ,че чак по пощата се изпраща едната ,коя е истинската....не е ли това документ с невярно съдържание,ти как мислиш,грешка е също че започват да звънят и да притесняват човека да отива за манипулация,нещо гнило има нали ?
+5
 
 
Гнома си ти смотаняк ще слагате стендове на здрави хора болните ги пращате в моргата.Най долната прослойка в днешно време сте вие изчадия и хипократова клетва сте давали.Когато ве напраскат масово в панделата тогава май ще мирясате.
0
 
 
Никой не спори дали сте опитни и доказани Което пък не пречи да е доказан и обигран в мурафетите да прибира пари и да лъже с диагнози. Не е доказана вина! Но ако се докаже трябва да влизате в панделата,а не да се криете ,като мишоци.Част от вас са и в частните болници и препращат пациенти към частните си кабинети.
+8
 
 
"...един гном от Нова телевизия да маскари известен и доказан доктор от Пловдив..." Докторе, този твой "колега" вече се е доказал и това го видя цяла България.И какво значи "маскари", че той се е омаскарил сам. И по какъв друг начин може да се покаже цялата тази помия в болниците, ако не по този начин? Ако се гледал целия материал, разбра ли как изтича информация и от прокуратурата? И в този репортаж се говори как "лекува" този "лекар", а после каква заплата е откраднал от здравите хора.
+10
 
 
Много интересно, като хвалите толкова частните болници, лекувайте се в тях.Защо при всяко усложнение и по заплетен случай ги привеждат в държавните болници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: