ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро: И днес да ми прекъснат договора, удоволствието от работата ще ми остане за много дълго време
Автор: Стойчо Генов 19:41 / 03.12.2019Коментари (16)8525
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов бе изключително щастлив от играта на своя отбор при победата над Славия с 2:1, която изпрати "канарите" на четвъртфинал за Купата на България.

Ето какво каза специалистът след края на двубоя на стадиона в "Овча купел":

Аз съм меко казано очарован от момчетата. Имахме огромни проблеми преди мача. Осем човека бяха под въпрос до последния момент. Наложи се титуляр да играе един 17-годишен юноша. Футболът е игра за мъже и моите футболисти го показаха. Опитните поведоха по-младите. Мисля, че това е Ботев, който искат да гледат привържениците ни. Те и сега ни подкрепиха въпреки лошото време и им благодаря.

За мен е удоволствие да работя с тези момчета. До последно не знаех на кого ще мога да разчитам. В някои моменти се огънахме, но аз няма въобще да бъда критичен, защото знам каква беше обстановката преди мача. Факт е, че вкарваме голове и че създаваме и други положения. Но в историята остава това, че продължаваме победната серия.

Много добре знам с какви футболисти разполага школата на Ботев. Просто някой трябва да им даде шанс да играят. Аз виждам, че те имат потенциал. Не го правя, за да се харесам на някой. И днес да ми прекъснат договора, удоволствието от работата с отбора ще ми остане за много дълго време.

Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Винаги съм се чудил как с едни и същи футболисти един треньор пада ,а друг треньор с тях печели ;) Не е от треньора.Да знаете.
+3
 
 
Браво на Феро- един сериозен мъж доста често подценяван като специалист, защото не търси фейеверките и мимолетната слава, а работи като пчеличка, бавно и методично, но с много страст и желание. Хареса ми още с първия си престой при нас, когато бе неоценен, но сглоби само за едно лято един много силен отбор за А група- още помним Вандер, Бобан, Артур Енрике,Томаш Иршак,Иван Цветков, Паласуелос- все футболисти селектирани от Феро. Сега пък има смелостта да налага младежите на Ботев .
на 03.12.2019 г.
+3
 
 
Много успехи желая на Ферарио Спасов. Харесвах го като треньор на Литекс когато успя да прекъсне хегемонията на ЦСКА и Левски,която никога повече не се завърна от тогава! Стана ми истински любимец с първия си престой в Ботев когато постигна отлични успехи а с незаслуженото му освобождаване за сметка на мъри изчезна и магията на тогавашния тим и ето той отново е тук и ни радва. Феро давай друже,защото те чака много работа,която накрая може да се отплати много сладко. Сега сме още много далече от истината.Много далече и от Славия дори,но пътят е верен...дерзай!
-3
 
 
жълтури,Тези футболисти, които днес възхвалявате, са събличани и опозорени от вас самите, същите тези ,които възхвалявате ви донесоха най-големия срам и позор на 15.05.2019, а същите вие бултраси и вашият ботевЪ сте си все без стадион, В КЛИНИЧНА СМЪРТ, МЪРТВИ, другото са празни приказки…
+3
 
 
Евала Феро! Густо ми правиш. Голям си!
+8
 
 
Това е треньорът за Ботев в този момент. Опитен, обичащ младите и предизвикателствата. Феро, благодаря ти за работата и ти желая много здраве!
+6
 
 
Браво Феро!Връщам се много далече във времето...през 1978 когато Иван Манолов/Орела/започна да налага младите"канарчета"от школата и така бяха положени основите на един прекрасен млад тим!11 "канара"под крилото на "Орела"!Сега положението е същото,продължавай да залагаш на младите,бъдещето е пред тях.Само "Ботев"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: