ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Г-н кмете, кой вдигна данъците?
Автор: Георги Кирилов 08:30 / 06.12.2019Коментари (49)34736
© Plovdiv24.bg
Неподготвен и неадекватен! Това са думите, с които може да се опише поведението на новоизбрания кмет Здравко Димитров в първия му месец начело на Пловдив.

За все повече хора вече е очевидно, че управлението на града ни се оказа прекалено голяма хапка за капацитета, който притежава бившият баскетболист.

Вчера той си позволи да нападне Plovdiv24.bg, наричайки ни услужлива медия, понеже сме написали, че се вдигат данъците. Благодарим Ви за оценката, господин Димитров, ние винаги сме били услужлива медия, служейки на пловдивчани и читателите си. Най-нормалното нещо бе да ги запознаем с намерението Ви да вдигнете данъците. Услужлива медия, в обидния смисъл на думата, би било, ако си замълчим.

Само, че вие, господин Димитров, станахте за пореден път за смях с изказването си по отношение на нас и данъците, защото казахте: "Не ние вдигнахме данъците, не ние... а данъците трябва да се плащат"(вижте видеото)?!? Кой в крайна сметка вдигна данъците, господин кмете?

Точно вие вдигнахте данъците, оправдавайки се с лошото финансово наследство. Къде обаче го видяхте това лошо финансово наследство, след като според финансовия министър Владислав Горанов Пловдив е в отлично финансово състояние, което дойде като потвърждение на доклада на МФ, че община Пловдив е финансов отличник и в топ 10 на общините в България в най-добро финансово положение.

Вчера, господин Димитров, се сблъскахте с първия си протест пред общината. Причината хорското недоволство да се стовари пред входа на работното ви място е, че вие отказахте да отидете при тях на протеста. Отказахте и да отговорите на зададените Ви от Plovdiv24.bg въпроси по темата.

Не можете да се скриете и да избягате от отговорностите и проблемите, господин кмете. Служещите на пловдивчани медии ще ви ги напоняме. Ако пък осъзнаете, че нямате капацитет да се справите с тях, откажете се от управлението на града. Назначаването на 9 заместници е крачка напред в това да си признаете, че нямате необходимото, за да управлявате втория по големина град в България.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е пинокио ве майна и вероятно първият който няма да има пълен мандат
+2
 
 
Този дългуч е най-неадекватният кмет до сега на град Пловдив и голям измамник и лъжец. Повечето хора, които гласувахме за тази карикатура вече горчиво съжаляваме.
+1
 
 
Сега е моментът, ако Зико не лъже, да изкара данни за финансите на Община Пловдив, което ме съмнява де, но е длъжен, ако мисли, че е прав. Ако не... кофти за него.
+2
 
 
Какъв кмет е тоя РАТАЙ,даваше кинти из целия Изгрев да гласуват за тази утайка. Това което направи ако е в бяла държава, народа ще го изрине за един миг. Но ние живеем в държава от 4 свят и при нас всичко е позволено.Този няма грам мозък в голямата си камбана.
+3
 
 
Вече не искам,да коментирам...нищо! Разочарован съм!!
+3
 
 
Този ще спре да дава интервюта и да говори на живо, защото просто не може...да имаш предложение за вдигане на данъци и да кажеш, че "не ние вдигнахме данъците"...безценно...и това при положение, че в кампанията си казъл, че няма да вдигаш данъци...сега следва вдигане на заплатите на служителите в администрацията, съответно на неговата до възможния максимум...АБСОЛЮТЕН ДЕБИЛ И ОЛИГОФРЕН!!!
+3
 
 
Сега вече става ясно защо местната структура на ГЕРБ искаха да издигнат Костадин Димитров за кмет...
+3
 
 
Аз да питам кметЯ, кога и как ще реформира изтръпналата общинска администрация? Докога пловдивският данъкоплатец ще плаща заплати на братовчеди, очинайки, лели и т.н. връзкари, които по цял ден правят единственно и само едно голямо нищо. Данъците добре вдигате, ама вижте първо от къде другаде може да спестите някое и друго милионче в бюджета...начини определено има.
+13
 
 
Проблемът главно е, че хора като този са си повярвали в един момент, че могат да надскочат боя си и нямат реална представа на капацитета си. Примери в ежедневието на всеки има достатъчно и като цяло си е голям проблем в обществото. Този палячо ще си замине, до седмица-две ще се вдигне някоя стачка, хората няма как да търпят подобно унизително отношение. Пловдив е град на 6000 години, не е селото на майка му! Никой няма да позволи да бъде правен на маймуна. Това с данъците и 9-те марионетки беше огромен гаф и е жалко, че не го осъзнава все още. Просто е пътник! И началника съвсем "случайно" ще го привика. Но друг ще дойде. Като цяло - Пловдив не случва на кметове. Аз не съм фен изобщо на гербовата политика, съответно не бях фен и на Тотев, но не мога да си изкривя душата и да кажа, че беше лош кмет. Мисля, че той беше единственият кмет на Пловдив след 90-те, който се справяше и имаше достатъчно акъл за това. Жалко, много жалко, че Пловдив е подложен на подобно нещо. Късмет ли е, карък ли е, но град с такава история, дух и хора вечно попада в ръцете на подобни баскетболисти и парашутисти.
+8
 
 
Да попитам за данъка за автомобилите?Виждат се много автомобили с друга регистрация. Собствениците им живеят и работят в Пловдив, ползуват улиците, булевардите и паркоместата в града платени с данъците на пловдивчани, а самите те плащат по- нисък данък в други общини! Как ще бъде отрегулиран този въпрос?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: