ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Илиев: Миналата година си пожелах Ботев! Сега пак ги искам!
Автор: Стойчо Генов 19:50 / 05.12.2019Коментари (43)6484
Капитанът на Локомотив Димитър Илиев логично бе избран за Играч на мача при победата над Литекс с 2:1, която класира отборът му на четвъртфинал за Купата на България. Голмайсторът на черно-белите си пожела съгражданите от Ботев за следващ съперник в надпреварата.

Ето какво каза Митко Илиев след края на двубоя на Лаута:

Това е чарът на Купата. Навсякъде стават непредвидими резултати и изненади. Комплимент за това, което прави Живко Желев и екипът му. Ние започнахме много добре и имахме възможност да открием, но не се получи. Поведоха ни след една наша грешка, но хубавото е, че успяхме да реагираме. Имахме и доза късмет за втория гол след грешката на вратаря.

Със сигурност сме по-качественият отбор. Важното е, че продължаваме да защитаваме трофея. За мен няма никакво значение къде ще играя - на върха на атаката или зад нападателя. Дори съм играл като вътрешен халф. Много трудно ще ни се падне удобен съперник. По това време миналата година си пожелах Ботев. Сега отново искам да ги срещнем в по-ранен етап, отколкото във финала.

Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Густо ми става да гледам комплексирана жълта паплач от селата как коментира... момчетата бъдете по-толерантни към умрелите - хората са казали или добро, или нищо... нямат си нищо горките... Тошко ще прегърне ... а ние ще запеем ... :)
на 06.12.2019 г.
+1
 
 
Тази година съдбата ще ни даде реванш,но смятам,че още е ранен този четвъртфинален етап за това. Пожелавам си домакинство на Лудогорец,на буферите домакинство на враца и дерби между прасета и говеда защото само така се разчиства пътя за където сме тръгнали. Чакаме ви ако не на финал то на полуфинал където два мача ще дадат шанс да се види кой кого.
+3
 
 
Комплексар.Внимавай какво си пожелаваш , декември е и мечтите се сбъдват.
-1
 
 
Четейки коментарите,разбирам че всички жълти подводници искат нов 15 май.Недейте бе,този път няма да има отпуски и безплатен обяд!
+2
 
 
Кога стана(ти си си де)мингян кога ти почерня "дивия"....
+1
 
 
Направете по една вувазела(свирка)на Иван Стоянов и на целия Етър...имитации смешни,след това и на бЛедия.....че ви вдигна от гроба....чак пък си пожелал..палячото....
-2
 
 
Ето ги селяндурите пак са налазили темите за ЛОКОМОТИВ Пловдив а после не били комплексирани а ние сме били такива хахахха, ясно ни е на всички че болката НЕ отминава !!! Няма и да отмине кофти е де**а !!! Но така ви се пада за всичките мръсотий и лъжи през всичките години !!! Ония от горе гледа. Само не знам кога ще отмине болката от финала а камо ли комплекса от ЛОКО Пловдив като цяло, ако трябва да съм честен и аз ако бях на ваше място и аз може би шех да имам дълбоки травми като вашите !!! Преди 15 год на 15.05 ЛОКОМОТИВ Пловдив стана шампион а ВИЕ изпаднахте в Б група !!!! 15 год по късно пак на 15.05 ЛОКОМОТИВ Пловдив ви тресна на финала на финалите който бяхте обидени че ще вземете ( за това и се завлекохте куцо,кьораво и сакато от села и паланки до София толкова сган ) ДА ама НЕ !!! Така ви извъртяхме и по такъв начин че и аз да го бях мислил сценария,признавам щех да пропусна нещо в този велик сценарий !!! То не беше гол с ПЕТА в 7:3-тата минута то не беше и датата,то нв беше и номера на голмайстора 12 !!!! Върху всичките тези факти ако прибавим и годините на ред унижение на селската ви сган картинката става пълна !!! Да припомням ли за наказаната ви хореография или за турското знаме което развяхте или за клуб 500 който прибираше години на ред по 500 лв от омразния ви МИТКО ХРИСТОЛОВ или как лапнахте на ДПС п*ш*ите а после и сами си бутнахте кочината или за бойкотите избирателни като знаехте че ще паднете в дерби или как играхте с фланелки на марек в Дупница или на Рома в София или за десетките пъти когато изобщо сте се престрашили че сте яли тукати или за вдигнатите ръчички на магистралата или,или,или,или.....айде със здраве селтаци и продължавайте да си пропагандирате измислици и лъжи както сте го правили още от времето на дража вълчева до ден днешен.
-5
 
 
Густооо, жълтите цигани изтрещяха и се гърчат от яд и злоба. Как мазно Митко го заби в 90 и на индианците им изпадаха очите, густоооо
+2
 
 
Национален пълнеж... първо стигнете отново до финала...
-2
 
 
Мите, хубаво си ги пожелаваш абонатите от село, но къде ще играем, ако се паднем пак с тях, като гости???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Левски следи най-резултатния футболист на Локо, който си тръгва през лятото
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: