ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вдъхновеният Ботев тресна и Берое, поредните победи станаха 6
Автор: Стойчо Генов 16:10 / 07.12.2019Коментари (14)9247
Ботев (Пд) удари Берое с 3:1 в регионалното дерби от 19-ия кръг на Първа лига, което се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Тодор Неделев (10), Александър Тонев (54) и Станислав Шопов (61) се разписаха за домакините, а Александър Цветков (45+1 бе точен за гостите).

В последните 10-ина минути Берое бе с човек по-малко заради изгонването за втори жълт картон на Педро Еуженио.

Голяма част от двубоя изгрледа професионалният ни боксьор Тервел Пулев.

По този начин възпитаниците на треньора Ферарио Спасов продължиха чудесната си серия и вече имат 6 поредни победи в официални двубои (5 за първенство и 1 за Купата). Жълто-черните вече са с актив от 25 точки, колкото има и Берое.

Ботев откри резултата след много груба грешка на младия вратар Иван Гошев. Той направи опит да подаде към свой съотборник, но топката отиде право на крака на Тодор Недев. Халфът опита далечен шут, с който прехвърли излезлия напред страж за 1:0.

В самия край на първото полувреме беройци се върнаха в мача. След центриране от корнер Кристиан Димитров не изчисти добре топката и тя попадна в Александър Цветков. Той овладя спокойно и с бомбен шут я прати в мрежата за 1:1.

"Канарите" отново излязоха напред в резултата в 52-ата минута. Фернандо Виана изведе много добре с глава Александър Тонев отляво в наказателното поле на гостите. Крилото изскочи сам срещу вратаря и от малъг ъгъл го преодоля за 2:1.

В 64-ата минута Ботев реши мача в своя полза с трети гол. Тодор Неделев пусна към Станислав Шопов, който пробяга голяма част от терена и върна отново на Неделев. Звездата на домакините шутира, а топката срещна гредата и се върна към Шопов, който бе пред голлинията и я довкара за 3:1. Това бе първо попадение за младока в родния елит.

Ботев игра в състав:

Янко ГеоргиевФилип ФилиповКристиан ДимитровДимитър ПирговЛазар Марин (52- Джонатан Перейра), Радослав ТерзиевЛъчезар Балтанов, Станислав Шопов (82- Димитър Тонев), Тодор Неделев, Александър ТоневАнтонио Вутов (46-  Фернандо Виана).

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Честита победа КАНАРИ! Едно ГОЛЯМО благодаря на момчетата за пълното себераздаване от първата до последната минута и за чудесната победа с която ни зарадваха! Браво и на треньорския щаб, който преобрази отбора и накара нас феновете отново да мечтаем! Надявам се ръководството да направи и невъзможното да задържи всички футболисти, защото с едно много леко надграждане този отбор може да постигне много.
+4
 
 
Честита победа и добра игра, канари! Ботев се преобрази при Феро, това е факт. Моето обяснение е следното. Желко беше назначен в последния момент, запозна се с футболистите по време на подготовката. Явно е подценил шампионата в България и е "щадил" футболистите, да не ги пренатовари, искал е да е приет добре от тях. Те го подкрепяха, но слабата подготовка си пролича още в първия мач с Арда, а след това допълнително загубиха и увереност.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.12.2019 г.
+7
 
 
Отново - "браво момчета, браво канарчета"! Голям кеф не само от тоя мач, а от поредицата игри с дух, воля, настроение и изпълнени тактически указания. Браво и на Феро! Отиваме и в Бистрица за трите точки. За повече - след Нова година!
Сподели какво ново....
на 07.12.2019 г.
+9
 
 
Аз съм Локомотивец с тази игра заслужавате да сте в горната шестица и ви го пожелавам нека покажем на всички че ПЛОВДИВ Е НАЙ ГОЛЯМ успех
+4
 
 
Не съм от Ботев или Локомотив,но съм пловдивчанин.И за мен е забележително какво беше преди 7 мача и как е сега.С игра! Едни и същи играчи при два различни треньора.Радвайте се локомотивци. Ако се паднете за купата и двата отбора са в добра форма :)
+12
 
 
Браво"канари"!Остана още един мач който задължително трябва да бъде изигран на ниво.Играят ли пак така момчетата,съм сигурен,че ще спечелят и него!Приятна вечер на всички обичащи този хубав отбор- "Ботев"Пловдив!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: