ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски към феновете на Ботев: Извадете по 1000 лева за вашия стадион!
Автор: Стойчо Генов 16:34 / 13.12.2019Коментари (44)14491
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи доста любопитно изказване относно темата за довършването на стадион "Христо Ботев“ от държавата. Клубният бос бе категоричен, че неговият тим никога няма да играе на съоръжението на булевард "Източен“.

"Нашият Локомотив никога няма да отиде да играе на стадиона на Ботев, дори и той да е общински. Трябва да се обединим около това държавата да оправи Градския стадион "Пловдив“, заяви Христо Крушарски в интервю за БНТ.

Той направи и интересно предложение към феновете на Ботев.

"Нека тези момчета да извадят по хиляда лева, да съберат 100 хиляди лева или 1 милион лева и да кажат – ето, ние влагаме 1 милион лева в стадиона, това ще ни е за бъдещи посещения на мачове“, каза още бизнесменът.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
сър фон бон дон Крюшо е Бага Мери който точно салдоледа мери...хахаха по хилядарки...
0
 
 
Бай Крушо- стига вече ъкъл от изкуфели комунисти!Правиш се на умряла лисица и разтягаш пак дъвката ст. Пловдив. Много добре знаеш колко хора ходят на мачове в Пловдив- на вашите има по 500-1000 човека и на 3 мача по 4-5 хиляди, не можете да си напълните кошарата с Ботев, ЦСКА и Левски! При нас положението е подобно, как ти се виждат 1000 човека на 50 000 ен стадион? Как ща се плаща наема за него? Да не говорим за моралната остарялост на това съоръжение, за демонтаж на пистата, за тотална реконструкция и наливането на едни 100-150 милиона лева минимум! Нали си наясно , че това няма как да стане и че с половината на тези пари ще имаме 4 модерни стадиона с лицензи! Наясно си, но като дърт комунист се мазниш на олигофрените от гей- дружината както сам ги нарече!
на 14.12.2019 г.
0
 
 
Крушарски, това защо не го каза на твоите манговци когато трябваше общинския стадион на който си играете мачовете да се реновира по стандартите на УЕФА и общината отпусна парите за това. Ти къде беше тогава и защо си държа голямата гнусна уста затворена а, а сега много знаеш. И не само това, ами и на така наречената ви черно-бяла коледа вместо да си гледате кефа и веселбата манговците ти пак се занимават с Ботев и имат претенции че общината ще си строи стадион. Ненормални идиоти.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 14.12.2019 г.
0
 
 
Крюшо и той стана като истинските буфери - дойде в Пловдив от някоя гора, черешово дърво или кър, постоя малко, пък почна да ръси съвети какво да правят пловдивчани. Иначе то ясно се написано кой се домъкна от Кюстендил и кой на какъв стадион играе.
+2
 
 
Наздраве, бай Ганьо...а-а-а, бай Крюшо!
+3
 
 
Крушарски нищо не казва. Той даже не казва, че с тези сто хиляди лв. или един милион ще може да се построи стадиона, а само че тези пари са им "за бъдещи посещения на мачове"!
0
 
 
Що за тъпи животни сте Крушарски ви каза точно и ясно да се направи градския стадион с държавни пари.Какво не разбрахте папагали.Даде и ви и акъл как трябва да си строите стадиончето.Както го сторим ние Левски,Лудогорец,Арда
на 13.12.2019 г.
+3
 
 
Клоуне, засенчващ даже и Луи дьо Финес, кой ще води отчетите и приходите, ти ли? Да те наемем тогава, изглеждаш на голям мераклия. Смешник, вземи се скрий и не си ври гагата повече в темите за Ботев.
0
 
 
Г-н,Крушарски,ние сме фенове и се дърлим с глупости,но Вие сте сериозен бизнесмен...!Не Ви отива,да взимате думата,а и се излагате! Бъдете здрав!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: