ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Махат секциите за ляв завой от 10 кръстовища в Пловдив!
Автор: Диана Бикова 13:07 / 17.12.2019Коментари (24)23768
© Plovdiv24.bg
Здравко Димитров е провел среща с представителите на "Щрабаг", които правят новия бул. "Северен", каза в отговор на въпрос на Plovdiv24.bg той. Кметът призна, че "сроковете са изпуснати, и не само там, но това не значи, че животът спира". Ще спасим булевард "Северен" и трябва да мислим за неговото продължение до "Ален мак", категорично заяви той.

До края на януари представители на фирма "Индра" ще дойдат в Пловдив, съобщи Димитров.

Предстои на 10 кръстовища да бъде пуснато турбинно движение и задължителният ляв завой да се премахне навсякъде. След това вероятно ще се включат поетапно още 10 кръстовища, обясни кметът. Според него до един месец ще се усети ефектът от нововъведението.



Още по темата: общо новини по темата: 993
21.03.2024 »
20.03.2024 »
16.03.2024 »
13.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/166 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не разбрахте ли, че точно турбинното движение спъва целия трафик, защото пропускливостта на кръстовището спада на 50%, но колко ли години трябва да минат за да го проумеят умните тикви. Върнете настройките от 2015 година и ще усетите наистина подобрение в трафика.
+1
 
 
Искам да попитам, някой много умен, защо от прелеза на шести септември, когато се наредя на светофара за пл. Съединение има само една лента за направо ? Защо тъпата дясна лента е само за надясно и защо след като трафикът е най-голям за направо и наляво, те са по една лента ? Не може ли лявата лента да е само за наляво, от средната да може да се завива също наляво, както и направо, но да трябва задължително да влезнеш в лявата лента след кръстовището, а дясната да бъде за надясно, както и за направо, но в дясната лента след кръстовището ? Това няма ли малко повече логика от сегашното безумие ?
на 17.12.2019 г.
+4
 
 
Махането на отделния ляв завой и пускането на светофарите турбинно практически нищо не променя защото фазите остават 4 и цикъла се запазва. Става обаче нещо друго и усещам как тарикатите вече доволно потриват ръце. При турбинното пускане отново се отваря възможност и то даже още по добра от обикновен светофар да се завива наляво от средна лента! А дали тънкия замисъл на тези главоци не е точно такъв,да освободят движението като позволят на джигитите да правят завои пресичайки непрекъснати линии? Ако искате да се оправи движението просто върнете програмите от 2015година и направете ръкави за десен завой там където може. И като казвам ръкави имам предвид ръкави а не секции за десен завой. Ръкави за десен завой могат да се направят на ресторант стадиона,на Априлов с България, на Дунав и Левски,на Левски и България,на Източен и Мария Луиза,на Пещерско и Перущица и на още няколко места. За тези които не са зацепили що е то истински ръкав за десен завой нека завият мислено от Пещерско към Царевец. Движението в Пловдив е смешно и организацията му може да се подобри почти от всеки чиновник с малко пипе в главата а нужните пари можеха да се влеят там а не във вечно скляпащите светофари по руски и безсмислената уредба зад Бриколаж за които чинно платихме около половин милион!
-1
 
 
Кмете, стига си ни лъгал. Кога ще пуснете бул. Северен. Че на Борба се умирисахме на изгоряла нафта!
+4
 
 
Чета коментарите, и ми става ясно, че никой не може да го оправи този град. Много вярно някой беше казал - какъвто народът, такива и управляващите. Заслужават се едни други.
0
 
 
Ако няма светофари ще е по-безопасно, всеки ще се оглежда на 4 и ще бъде по предпазлив :))))
-1
 
 
Този вече е не просто некомпетентеен той е вреден за Пловдив!!!!! Пожелавам му някой дебил да го блъсне докато прави ляв някъде да види какво е да пълзиш с 3км в час за да си сигурен дали нмяа някой Х да те отнесе с 100 докато СМ РА са в 2 редици в средата на кръстовището и не виждаш нищо!!!!!! Абсолютен дебил!!!!
+1
 
 
Чета коментарите и се чудя как съм жив все още. Как може да питате що е то задължителен ляв завой? Ами, например всяко кръстовище със знак Г3. Как може да питате какво е турбинно движение, при положение, че половината големи булеварди в Пловдив са регулирани точно по този начин?!? Другата половина са със самостоятелен ляв и много малко кръстовища са с изчакване на предимство при ляв завой. В момента се сещам за такъв само светофара до Миконос-а.
+2
 
 
Абе махнете ги тея светофари изобщо, да видим малко, кой е най - добрия и най бърз с колата.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: