ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Престъпна некомпетентност! Вижте как новата организация на светофарите парализира движението в Пловдив
Автор: Георги Кирилов 12:40 / 23.12.2019Коментари (24)15515
© Plovdiv24.bg
Колко станаха издънките на новата власт за само 50 дни управление? Този въпрос може би си задават пловдивчани, качили се на автомобилите си, докато висят в бруталните задръствания в града днес.

На много от ключовите кръстовища на практика движението е парализирано. Причината е новата организация на светофарите, която новата местна власт въведе вчера.

В полуработен ден, тъй като много от пловдивчани са слели отпуската си за празниците, в 11:30 часа около обяд движението по въпросните кръстовища в някои направления практически бе парализирано.

"Тотално некомпетентност! Явно някой изключително некадърен чиновник е правил новата организация на светофарите. Искаме кмета Здравко Димитров да уволни на момента виновника, в противен случай ще поискаме доста твърдо неговата оставка!". С това послание редовен читател на Plovdiv24.bg ни изпрати няколко видеа, от които ясно се вижда, че в някои направления движението е парализирано, докато в други няма никакви чакащи автомобили.

Десните секции, които бяха пуснати, очевидно също не функционират както се очакваше, да не говорим, че се получава противоречие със знаците.

"Минах и по "Шести септември", там положението също е трагично. На светофара на кметството в "Източен" опашката е до моста на Адата. Явно пълни дебили са се заели с организацията на движението в Пловдив!", завършва нашият читател.



Още по темата: общо новини по темата: 993
21.03.2024 »
20.03.2024 »
16.03.2024 »
13.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/166 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 24.12.2019 г.
0
 
 
Ами колкото повече пипат може и по лошо да става! Ами за водачите да кажем нещо? Я пак вижте края на клипа как 1323 чинно си чака на дясно зелено!
+3
 
 
Добре де тия от центъра нали уж гледат през камерите? Нали уж гъвкаво можели да превключват циклограмите? Като виждат какво става, не могат ли да превключат на старата циклограма, която вече е удобрена от Пътна полиция? Тоя център май ще се окаже че е един кьорфишек.
на 23.12.2019 г.
+2
 
 
Проблема не е в светофарите, а в орките и селските тарикати тръгнали с коли до мол-а. На видеото се вижда как един такъв представител на бида "селски тарикат" с ауди седи в лентата за надясно и при зелено за него не мърда (очевадно е желанието му да продължи движението си направо)! И понеже всички се опитват да се правят на тарикати като него по улиците настъпва хаос... и като добавил и тези на които им трябват 30 сек за да тръгнат картинката е довършена!
-1
 
 
Само се оплаквате.Винаги преди Коледата е така.Слезте от колите по празниците, вместо да се мъчите.
+3
 
 
Отдавна не бях попадал в такова задръстване. Мисля, че наистина, ако управата на нашия град е експериментална, то тя трябва да спре! Градът ни се нуждае от кадърни хора, а не спортисти, парашутисти, космонавти и други...
+3
 
 
Добре де,като видиш че не става,върни на стария режим!Или ще правим на инат!Зико,Зико...
+4
 
 
Май троловете на Зико не сте прочели новината и не сте изгледали видеото. Там ясно се вижда, как в някои направления лентите са празни, а в други са с километрични опашки. Това ясно доказва, че говорим за некадърно англасяне, а не всичкки глупости с които с еопитвате да го орпавдаете.
+3
 
 
Днес съм по булевардите от 10 сутринта, конкретно Мария Луиза, Найчо Цанов, 6ти септември, Пещерско. Това, което виждам навсякъде е, че народа блее и не гледа светофарите, всеки шофира по навик. Секция зелено надясно свети, ама кой да види, брат??
-2
 
 
Нали ревахте за прозрачно управление различно от "модела Тотев" Ето ви!!!
+1
 
 
Точно в тоя полуработен ден, вместо хората да са на работа, са всички по улиците. По никакъв начин организацията на светофарите няма отношение по проблема. Изчакайте да минат празниците и ако тогава има проблем, да се мисли.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: