ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
"Лудият репортер" аут от bTV заради тъпия виц, който вбеси всички
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:53 / 26.12.2019Коментари (11)47125
©
Финалът на "България търси талант" май е на път да изяде главата на Дани Петканов и да го лиши от доходната му работа в bTV. Причината е нескопосания му хумор, заради който той стана за резила.

По време на финала пишман водещият изръси на живо рядко глупав виц - в стил "Къци Вапцаров", на гърба на "Златните момичета" от ансамбъла по художествена гимнастика, които изпълниха специално съчетание за публиката.

Плоската му шега обаче, надигна страшна вълна от възмущение не само сред зрителите, но и в социалните мрежи. Най-засегната пък се оказа легендарната ни гимнастичка и понастоящем шефка на федерацията Илиана Раева. Ако слуховете са верни, само ден след финала на предаването, Петканов е бил уведомен, че догодина няма да е част от екипа, пише "Уикенд".

Секунди след изящното представление на грациите Лудия репортер, както още е познат Даниел от екрана, изрече извънредно идиотския майтап:

"Две мутри си говорели:

- Компир, какви ще станат гимнастичките на 25 г.?

- Как какви… Ние нали имаме бухалки, те също си имат - значи ще станат като нас!".

След тази глупотевина на Петканов в залата настана неловко мълчание, а отсреща Ицо Хазарта и Катето Евро, част от журито през този сезон, потънаха в земята от срам.

Зад кулисите на предаването се говори, че нелепата шега на водещия не е била по сценарий, а негова несполучлива импровизация. Това се вижда и от реакцията на дуетната му половинка на сцената – Александър Кадиев. Синът на Катето Евро също се смути от нелепата смешка и опита да замаже положението.

"Такъв срам, тъпотия и липса на такт и мярка може да се види само от псевдозвездите, превзели БГ-телевизиите",  възмути се Илиана Раева, която е особено чувствителна, когато става дума за нейните грации.

"Мило момче! Когато до теб застанат спортисти и личности от световна величина – "Златните момичета" на България, до каквито се съмнявал, че някога си се докосвал, не се прави на "велик водещ" и не разказвай тъпи вицове, а покажи уважение към постиженията им и към всичко онова, на което са носители!", сопна се още съпругата на Наско Сираков.

Не само Раева е потресена от детинското и лигаво присъствие на Петканов на сцената. За много от телевизионните зрителите той е провал като водещ не от онази вечер, а от самото начало на шоуто. Според тях преигравал на сцената, а опитите му да се прави на смешен и да забавлява търпели пълен крах. Дори имали обратен ефект – повече дразнели.

Не случайно и всичко живо в мрежата го сравнява с Къци Вапцаров, който навремето се прочу като разказвачът на най-нефелните вицове в телевизионния ефир.

Даниел все пак поднесе извинение на Илиана Раева и гимнастичките в социалната мрежа, но това изобщо не го спаси от публичния линч.

В "България търси талант" Петканов за сефте се изяви в ролята на водещ. Той нашумя преди години като Лудия репортер в някогашното предаване на Милен Цветков по Нова телевизия. В него Петканов правеше пародийни улични репортажи, най-често свързани с гуляите в Студентски град и Слънчев бряг, както и смехотворни интервюта със силиконови плеймейтки.


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Вица и е супер бе :D Тези, които са се засегнали трябва да са безкрайно бастунясали бастуни!
+1
 
 
този е е*аси противняка, не знам кой идиот го лансира изобщо
+3
 
 
Тоя и преди вица си беше пълен идиот и ми беше много интересно, кой го е вкарал тоя парашутист като водещ в btv.
+4
 
 
Ами като слагате за водещи такива идиоти като тоя и другия барабар с майка му не трябва да очаквате друго от и без това тъпите ви предавания.От лигавене не могат да стоят на едно място.Продължавайте да ги правите звезди и накрая да ви осират предаванията
-3
 
 
Никога не съм харесвала въпросния Петканов, но айде нема нужда от тънкообидности от страна на мадам Илиана, с нейния превъзнесен дух на преуспяла незнамсикаква и нейните Златни момичета - голям праз, че някой разказал виц. Твърде голямо е самочувствието й, препоръчвам й смиреност и лекуване на егото. Не гледам телевизия, но четейки отстрани за такива "скандали" си мисля колко вглъбени в себе си са хората...по света измират деца, разкъсвани от бомби, хора мрат от глад, раждат се болни деца, природата е гневна...И изведнъж някой се афектирал от виц. Ай сиктир. Нямам думи.
+1
 
 
Мисля, че вица осмива Мутрите, а не "златните момичета". Редно е да се извинят на Петканов...
+6
 
 
Че вица е тъп,тъп е,но мисля,че е по-скоро,за сметка на борците! А за двамата водещи...Т.П.
0
 
 
Не знам за Ицо хазарта, ама ако наистина е потънал от срам.... Какво ли прави след като изпее ПОРЕДНОТО СИ ТЪПО ПЪРЧЕ БЕЗ СМИСЪЛ????? НЕ СРАМ, А НАПРАВО ЗА РАЗТРЕЛ Е!!!!! САМО ГЛУПОСТИ ОТ НЕГОВИТЕ ТВОРБИ!!!!! А ЗА КАТЕТОООО..... МАЛЕ, МАЛЕЕЕЕЕ.... само гледайте оркестъра, с първия срещнат тръгва.... Тогава не е ли потънала от срам???? А за Илияна Сиракова или нищо или....... ТЪПА оФцЪ, майка тииииии тътътъъътъъъътъъ. Пича не ми е много симпатичен, ама ако е за това, то тогава в бтв трябва никой да не работи
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 26.12.2019 г.
+2
 
 
помияр в най-чист вид е тоз
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: