ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Ванга и Нострадамус предрекли опустошителна война за човечеството през 2020 г.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:08 / 09.01.2020Коментари (3)99384
©
Мащабна война започва през тази година. Твърденията идват от различни точки в света, като се базират на предсказаното от Ванга и Нострадамус. Те са актуални на фона на взривяващите се ракети в Близкия изток. През тази седмица английският вестник "Експрес", цитирани от "България днес", публикува отделни материали, посветени на предреченото от двамата.

Разкритията, които не вещаят особено светли и спокойни дни, са с коментари на британския психиатър и медиум Крейг Хамилтън-Паркър, известен като познавач на двамата легендарни проницатели. Според предвиденото от Мишел дьо Нострадам Трета световна война ще има и е много вероятно именно 2020-та да е годината на начало на конфликта. Хамилтън-Паркър посочва цитати от прочутите Центурии на Нострадамус, за които е възможно да се отнасят към настоящата година и да означават война. Те гласят: "Два пъти изправен и два пъти свален, Изтокът също ще отслаби Запада", "Неговият противник след няколко битки, преследвани от морето, ще се провали по време на нужда" и "Големият човек ще бъде поразен през деня от гръм. Зло дело, предсказано от носителя на петицията".

Британският медиум също предрича война през тази година. Конфликтът щял да бъде опустошителен, но нямало да обхване целия свят. Ще се развие основно в Близкия изток, но ще продължи и през следващата година. Ще е съпътстван от бунтове в Иран и мащабни военни действия, в които ще участват Саудитска Арабия и Иран. Руският президент Владимир Путин и щатският Доналд Тръмп щели да наложат мирно споразумение.

В материала за предреченото от Ванга се посочва, че според нея ще има покушение срещу Путин. Хамилтън-Паркър обаче добавя, че счита, че през тази година ще бъде сключен мирен договор между Путин и Тръмп, като не е ясно дали отново се визира конфликтът в Близкия изток. Не става ясно и дали обединението между САЩ и Русия ще бъде наложено от военна заплаха от трети страни или от други тип сили. Медиумът смята, че през 2020 г., освен че ще има война в Близкия изток, тя ще е съпътствана от природни бедствия и политически вълнения. "Експрес" обаче успокоява читателите, че военният конфликт вероятно няма да сложи "край на света", защото според Ванга това ще стане чак през 5079 година.

Популярността на Ванга в Обединеното кралство расте, защото се счита, че тя е предрекла Брекзит. Преди години пророчицата стана изключително популярна и в Русия, тъй като още през 1980 г. казва, че "в края на века "Курск" ще потъне под водата и целият свят ще го оплаква". Това пророчество е осмивано до лятото на 2000 година, тъй като около града с това име няма големи водни площи. Тогава обаче подводницата ДK-141 "Курск" остана на дъното на Баренцово море и дни наред светът следи агонията на 118-те моряци, които спасителите така и не успяха да извадят, преди да им свърши въздухът.

Сега в Русия петричката пророчица отново е актуална. Тя е предрекла, че през тази година ще има война и епидемии, разкри журналистът и приятел на Ванга Сергей Косторной. Пророчицата дори му посочила две повратни дати за човечеството, които са през идващите месеци. Ванга го предупредила да не ги разкрива, "преди да дойде времето". Корсторной направи изявлението по Первый канал на руската държавна телевизия. Той бе поставен на детектор на лъжата, а полиграфът отчете над 80% достоверност в думите на журналиста. А той съобщи, че според Ванга датите са с натрупване на пет двойки, а именно на 22.02.2020 и 22.12.2020.

Посочването на конкретни дни е голяма рядкост, тъй като предсказанията на Ванга, а също и на Нострадамус са изключително завоалирани и датировките им обикновено стават във връзка с други случващите се събития.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
къде го пише, била предрекла ок на кой го е казала къде го е записала
+6
 
 
А някои медии нарекога Ванга *проста българска селянка*.И не и вярват. Аз искам пък да запитам българските *специалисти* по Ванга,например Робевата,като как така бабата не е снесла на бай тошо,че ще му ударят ритника?Дали е казала на индийското зомби людмила,че ще е гази самосвал?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: