ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Позорно начало на управлението на Здравко Димитров! Пловдивчани му писаха Слаб (2.74)!
Автор: Георги Кирилов 15:30 / 09.01.2020Коментари (32)47549
© Plovdiv24.bg
Попитахме многобройните си читатели каква оценка биха поставили на новата градска власт в лицето на кмета Здравко Димитров за първите 50 дни на управлението им.

Напълно очаквано, пловдивчани поставиха изключително слаба оценка на новия си кмет. За само няколко седмици управление Здравко Димитров успя да се забърка в няколко скандални решения, които не само ядосаха пловдивчани, но вече предизвикаха и няколко протеста.

Става въпрос за вдигането на данъците, но не само. Обществено напрежение имаше във връзка със започналия строеж на ПИМК зад т.нар. Юбилеен блок в район "Южен". И още - мнозина недоволстват и от намерението на бизнесмена Димитър Георгиев да строи хотел върху археологията на "Понеделник пазара".

Нека не забравяме и масовия отпор на пловдивчани срещу намерението на новата местна власт да тегли невиждания до момента заем от 120 милиона лева. Не на последно място назря и недоволство срещу новата организация на движението в града ни, която, сякаш вместо да облекчи трафика, го затрудни още повече.

А какво да кажем за влизането на Дани Каназирева официално във властта, след като по време на цялата предизборна кампания се опитваше да внуши на хората, че е опозиция на ГЕРБ? Назначаването на нов главен архитект без конкурс също бе посрещнато на нож - дори от гилдията. А вдигането на заплатите на самия кмет и общинската администрация въпреки обещанието на градоначалника, че това няма да се случи?

Именно това доведе до невиждано слабата оценка, която пловдивчани поставиха на новия си кмет. В анкетата ни се включиха няколко хиляди души.

55% или 1263 от гласувалите, поставиха оценка Слаб (2) на Зико. 28% писаха Среден (3), а 9% Добър (4). Едва 3% от гласувалите дават Много добър (5) на градоначалника, а 4% смятат, че стартът му е идеален и поставят Отличен (6).

Екипът на Plovdiv24.bg потърси мнението на пловдивчани относно новата местна власт, която встъпи в длъжност преди два месеца и основните проблеми в Пловдив, които трябва да намерят решение през 2020 година.

Мненията на гражданите бяха различни – някои изразиха подкрепа за Здравко Димитров и екипа му, други вече съжаляват, че са гласували доверие на кмета. Всеобщо е мнението, че в града ни има редица проблеми, които изискват бърза и адекватна намеса от страна на администрацията.

Според анкетираните, стандартът на живот в града под тепетата се е подобрил през последните години, но винаги има място и за нови подобрения.

Какво казаха пловдивчани пред обектива на Plovdiv24.bg, вижте в прикаченото видео.



Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пинокио си завира кратуната в пясъка и се прави на щраус, за това какво е мнението на пловдивчани... Но късния ритник ще е по болезнен!
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 11.01.2020 г.
-1
 
 
Слаб (2.74)! И кой го избра! Пак ли са ви виновни РА,СМ,К и Х?! Вие си го избрахте пловдивски селяндури и сега ще си го търпите 4-ри години!
+5
 
 
ОХ, пак се събрали троловете да мърсят форума. И пак Славчо Атанасов им е трън в очите. Абе, келеши, тоя човек не е кмет от десет години, а продължавате с него да се занимавате. Мира не ви дава. Ама защото беше единственият честен и почтен кмет на Пловдив. Не открадна, не завлече, работеше за града и за хората. Затова не можете да си избиете комплекса от него. Щото той управляваше града успешно, при това без един лев от държавата, Дянков беше спрял всичко. И въпреки това направи големи неща за Пловдив - булевард България още не е мръднал, бул. Източен също, бул. Марица Юг и той, новият мост на Марица, дето Тотев само обещаваше, 7 хиляди паркоместа направи Славчо, Археологическия музей построи, 160 детски площадки направи, ремонтира всичките големи пазари в града, ново кметство на Тракия построи. Не мога да си обясня колко тъп и комплексиран трябва да си, за да дращиш глупости срещу Славчо и да питаш какво е направил. Ами четете му отчета, бе, тролчета, има го в интернет, малко се просветете и тогава дращете. Поне малко истина да има. А двамата кауни след него какво сътвориха - кражби и измами. Много сте зле тролската пасмина, ама и малко ви съжалявам, щото довчера свирки на Мамин, а от днеска го лапате на Зикича, то и вашата не е лесна, все ви е отзад.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Как никой не може да застане с вдигната глава и да каже нещо смислесно ми само се чудят как да избягат от камерата.....безгръбначни хора.
+8
 
 
Кмете,постъпи като мъж,поне венаж-оттегли се!
+3
 
 
Абе , че Тотев няма да го търсим и със сателит , е ясно . Но че Димитров / "зико" е за неговите солташаци/ за нула време раздели града и се превърна в кмет само на една негова част е пределно ясно . Сега ще започне да се мазни във всички посоки и явно това ще е неговия запазен стил !
+3
 
 
Тотев хубав-лош... с петромакс ще го търсите. Цялата работа е пълен цирк - така или иначе читав кандидат за кмет нямаше... На хората им стана ясно че ако кмета е от различна партия от управляващата, нещата няма как да се получат, което си е адски тъпо, но е факт. Все пак това е начина на управляващата партия да си лансира кандидатите. Знаем какво стана със Славчо Атанасов преди години. Макар че и той не става, защото е много "мека мария" колкото и да съм убеден че все пак на този пост трябва да внимаваш много и да разбирам до някъде... хората вече не искат такива управници. И цялата работа Тотев да се оттегли и да предложат точно Здравко Димитров като кандидат на ГЕРБ е наистина пълен цирк. Защо не Костадин Димитров? Доказал се като много добър районен кмет, доказал се като човек... Много логичен избор! Ама не... Хората нямаше просто на кой да гласуват доверие, за това спечели Здравко Димитров, но моите наблюдения са че никой реално не го подкрепя и харесва... Явно е бушон, който трябва да направи един куп глупости, след което ще изгори, но това не е най-доброто за града! Така виждам нещата аз, дано да съм в огромна грешка!
+12
 
 
Единственото качество на Димитров е , че се води приятел на Борисов . И простата му спортна глава не разбира , че Борисов ще го хвърли на кучетата при наличие на повод без да му мигне окото !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: