ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юношите-старша на Локо с единия крак на четвъртфиналите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:35 / 30.05.2009Коментари (0)2918
© Plovdiv24.bg
Любо Цеков вкара хеттрик за победата над Черно Море
Юношите-старша възраст на Локомотив(родени 1990) победиха с 4:3 като гост във Варна на Черно Море и са с огромни шансове да продължат на четвъртфиналите за републиканското първенство по футбол. Селекцията на Любо Бурнарски дори изпусна по-убедителна победа над варненци, като водеше с 3:1 до 15-ина минути преди края. След този резултат, в реванша, който е на 3 юли на стадион Локомотив, младите "смърфове" трябва просто да не загубят, за да се класират в следващата фаза, а дори може и да си позволят загуба с 1 гол, с оглед четирите вкарани гола като гост. Лошата новина е, че мачът в Пловдив ще пропусне Веселин Марчев, който бе изгонен в последната минута на двубоя във Варна.

Срещата започна по-добре за Локо, като в началото пловдивските таланти, играещи в червено-черно, имаха няколко добри възможности за гол, след като владееха инициативата. В 20-ата минута бе и първата по-сериозна опасност, когато Васко Сантов разтресе гредата зад вратаря на Черно Море. В последвалите минути "смърфовете" изтърваха още положения, преди да дойдат последните 7 минути от първото полувреме, когато паднаха цели 4 гола един след друг. В 38-ата минута се разписа Любомир Цеков след добра комбинация в наказателното поле на домакините. Само две минути по-късно обаче варненци върнаха гола след центриране и удар с глава на Ивайло Станчев. След още две минути обаче пак Любо Цеков бе точен за Локо за да изведе своя тим напред с 1:2. До края на полувремето "смърфовете" изтърваха още няколко положения, а в последната минута преди почивката, пак Цеков бе точен за 1:3.

През второто полувреме отново играта бе спокойна в началото, като Локомотив реши да не рискува и прие играта в своята половина. Въпреки това триото техничари Весо Марчев, Христиан Попов и Любо Цеков изпуснаха всеки по веднъж много добри положения. Също както през първото полувреме обаче най-интересното стана в края. В последните 15 минути на мача паднаха нови 3 гола. Само за 4 минути варненци успяха да изравнят резултата. В 75-ата гол вкара Михаил Паскалев след индивидуален пробив, а в 79-ата точен бе Пламен Георгиев, отново след центриране. В последната минута обаче Веселин Марчев успя да вкара четвърти гол, с което на практика класира Локо на четвъртфиналите. След попадението си обаче Марчев отвърна на обиди от публиката, за което получи жълт картон и след като през първото полувреме вече бе официално предупреден, талантът трябваше да се прибере по-рано в съблекалните с червен картон.

Стартовия състав на Локомотив: Стефан Йонов, Евелин Апостолов, Галин Великов, Георги Бъчваров, Петър Плачков, Станислав Чочков, Васил Сантов, Христиан Попов, Николай Мангелов, Веселин Марчев, Любомир Цеков
Още по темата: общо новини по темата: 21
17.06.2009
17.06.2009
16.06.2009
15.06.2009
12.06.2009
12.06.2009
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: