ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Местят община Пловдив! Кметът: Тук са трепани хора!
Автор: Диана Бикова 12:21 / 21.01.2020Коментари (22)24296
©
Няколко терена са възможни като подходящи за нова сграда на община Пловдив, научи Plovdiv24.bg.Там трябва да се съберат всички общински служби, които в момента са пръснати на 9 места. Кметът Здравко Димитров е разпоредил да се намери подходящ терен за нова сграда.

"В подземията на тази сграда /б.а. - на пл. "Стефан Стамболов"1/ са трепани хора. Гадно е" - каза Димитров по време на общественото обсъждане на бюджета на града за 2020 г. Той посочи като пример, че сега има 4 секретарки в едно помещение, а заместник-кметовете са врата до врата.

Бъдещата сграда трябва да отговаря на най-висок клас бизнес сграда, със зали, паркинг, интернет и прочее удобства. Задачата е поставена на заместник-кметовете арх. Невена Балчева и инж. Пламен Райчев и главния архитект Димитър Ахрянов.

До средата на годината трябва да се избере конкретният терен, след което ще се пристъпи към проектиране на сградата.

От градската администрация заявиха, че Общината няма да се мести в сегашната сграда на БНБ на ул. "Райко Даскалов" 51. Зданието е много красиво, но не е функционално, тъй като е строено точно за банка.

Въпросът за сградния фонд на администрацията бе повдигнат от пловдивчанина Свилен Вучков, който попита кога "Северен" ще има собствена сграда и жителите на района няма да бъдат обслужвани в бараките.

Вижте диалога между Свилен Вучков и кмета Димитров във видеото!



Още по темата: общо новини по темата: 12
12.12.2021 »
22.03.2020 »
27.01.2020 »
26.01.2020 »
26.01.2020 »
25.01.2020 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кмете, Кмете,Кметееее,...,що не събориш и Маразлията,там също са убивани хора,1924/25 год.,направо хвърляни от най-горния етаж и т.н.!!!Серсем!
+1
 
 
Кмете, Кметееее, Кмете... Изкарай две години от мандата си, покажи ни че "ставаш" и след това си отвори устата за нова сграда... Ще го търсим Тотев...
+1
 
 
Хахаха, Пинокио пак настъпи мотиката! Тоя Длъгнест Лъжливец наистина не знае какво прави. Много трябва да си зле, за да изтърсиш такава глупост. Градът е клекнал от проблеми, той общината ще мести. Айде пак да почнем - лифт по тепетата, събаряне на Альоша, подводни паркинги под пеещия фонтан... Ама и Здравка явно го е изтървала за момент, та е заплещил врели-некипели. Иначе тя направо си управлява вместо него, нали са му меки коленцата.
Пред хотел Лайпциг бе отсечено живо дърво, намиращо се тротоара. Секачът очаква разпореждане за отсичане и на друго дърво, намиращо се в градината на ресторанта. Помогнете!!!
на 21.01.2020 г.
+1
 
 
Мalignant egophrenia = Злокачествена (за пловдивчани) егофрения (като олигофрения, но с акцент лапане за себе си)
+2
 
 
Изрод,некадърен,алчен, това ли успя да измислиш че да има нова сграда за която да има ново усвояване на кинти !!! Този е тотал щета и ще ни върне 20 год на зад ако го траем до края на мандата му.
на 21.01.2020 г.
+1
 
 
Това да ви е обеца на ухото да не последвате примера. А стаите като са тесни значи администрацията е пораснала и трябва да се посъкрати.
+1
 
 
9зам кмета по 4 секретарки и сграда която е община ви стана тясна.Кмете ти направи на глупаци пловдивчани.Те ти вярваха.
+3
 
 
Тоя кмет е време да се измита! За 3 месеца доказа, че е недостижим некадърник! Особено за поста, на който го назначиха. Докога пловдивчани ще търпят идиотщините на му и ОС е въпрос, но на търпение?! С тази скорост на управленско неумение се надявам това търпение да се е изчерпало...? Тоя утре и река Марица ще поиска да отклони от града, защото и там са се давели хора!?...
+2
 
 
Другата седмица очаквам кмета да излезе и да съобщи, че много спешно се налага да се смени остарелия автопарк на общината, тъй като се движат със 5-8 годишни таралясници, че пловдивчани не заслужаваме техните управляващи да са подложени на такива лишения и недоимъци, и е добре да им купим нови автомобили с достатъчно екстри, които да прилягат на града ни! А, и да не забравя - нека да са и бронирани, за да ги пазят от народната любов....А бе, пуста гьостерица.....
+3
 
 
Предлагам всички Пловдивчани, да си купим по- един камък. Парите от камъните ще дадем за благотворителност на сираци и бедни хора, а с камъните- нареждаме цялата паплач, управляващи града ни пред шадравана и УДРИ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: