ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо показа класа и победи тима на треньор №1 на България за 2019 г.
Автор: Стойчо Генов 11:17 / 23.01.2020Коментари (8)5457
Локомотив Пловдив стартира успешно контролните срещи от подготвителния си лагер в Турция. Черно-белите победиха с 1:0 на носителя на Купата на Казахстан - Кайсар. Спарингът се игра на терените "Фанатик“ в курорта Белек. Бразилецът с испански паспорт Лукас Салинас (48) бе точен за пловдивчани. В игра се появиха още няколко футболисти на проби, които се присъединиха по-късно към лагера на отбора.

В средата на второто полувреме на терена за тима, воден от треньор №1 на България за 2019 година Стойчо Младенов, влезе бившият нападател на Ботев (Пд) Александър Колев.

"Смърфовете" бяха по-активният тим през по-голямата част от мача и създадоха няколко добри ситуации пред противниковата врата. В 15-ата минута Парвиз Умарбаев центрира от фаул в наказателното поле, където Малембана засече с глава, но покрай гредата в аут. Малко след това Анте Аралица бе задържан с ръка в наказателното поле от бранител на Кайсар, но съдията не посмя да отсъди дузпа.

В 25-ата минута Момчил Цветанов бе изведен по левия фланг и пробва силен удар с левия крак, който мина над гредата.

В 41-ата минута бе най-доброто положение за Локо за първата част. След пробив през центъра на Лукас Салинас се стигна до негов удар, който бе избит от вратаря. Последва добавка на Парвиз Умарбаев, но топката се спря в защитник на Кайсар, след което Кенан Муслимович шутира силно, но над напречната греда.

Малко след началото на второто полувреме Локомотив откри резултата. Точен за черно-белите бе бразилецът с испански паспорт Лукас Салинас. Той се разписа с премерен шут от 15-ина метра, след като получи пас отдясно от Бирсент Карагарен.

В 70-ата минута Един Бахтич центрира от фаул на далечна греда, където пристигналият вчера защитник Ади Тахирович засече с шпагат от 3-4 метра, но топката излезе в аут.

Локо игра в състав:

Мартин Луков (57- Илко Пиргов), Давид Малембана (67- Ади Тахирович), Диниш Алмейда, Йосип Томашевич (75- Лукас Масоеро), Момчил Цветанов (46- Мустафа Абдулахи), Бирсент Карагарен (58- Николай Николаев), Петър Витанов (65- Доминик Ткалец), Парвиз Умарбаев (62- Уирис Густаво), Лукас Салинас (55- Валентино Пулиезе), Анте Аралица( 60- Един Бахтич), Кенан Муслимович (58- Фатлин Азиси).

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Като начало браво момчета.Митко Илиев да не е контузен.
+2
 
 
За който не е успял да гледа мача: нашите показаха много стабилна игра и нямаше голяма разлика между първото и второто полувреме, което показва, че отборът има изграден стил и не е от голямо значение кои ще са изпълнителите. С две думи: мач, от който лъха оптимизъм, че пролетта ще бъде не по-различна от атрактивната есен!
+2
 
 
Бйонзи с пета в задния двор....прас!
+3
 
 
Убийци на жълти цигани. Байонзи като види статия за пловдивският любимец и се напъва да си изкара петата от гъзо, ама не става, вечно ще му е там :)))
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 23.01.2020 г.
-3
 
 
саде локо ! убийци на гиганти
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: