ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (28)
Фенклубът на Локо поиска среща с премиера: Ако давате пари - нека да са за стадион "Пловдив"!
Автор: Стойчо Генов 12:13 / 27.01.2020Коментари (96)17618
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локо поиска официално среща с премиера, финансовия министър и спортния министър, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана преди минути на официална пресконференция в една от залите на стадион "Локомотив".

Темата ще е равнопоставеност между футболните клубове в града под тепетата. Привържениците на "черно-белите" настояват, ако се отпускат средства от правителството, те да са за стадион "Пловдив".

Ако се прецени, че стадион "Пловдив" не може да се реконструира, тогава да се отпуснат средства на Локомотив и Ботев по равно, призоваха още те.

В брифинга участваха адвокатите Димитър Колев и Иво Стойчев, както и Николай Спасов, Емил Геранов и Атанас Нейков.

Гледайте в прикаченото видео какво обявиха от фенклуба на Локомотив!

Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Добре стана така, че да лъсне на показ простотията, тъпотията и злобната същност на част от феновете на Локомотив! Затова когато ги наричат малцинства, цигани, мангали и други епитети, те напълно си ги заслужават! Само вижте абсурда- все едно ботевисти да са протестирали, че 1979-1980 се е строял стадион на Лаута с държавни пари, от държавни фирми, за да може Локомотив да го ползва!Това , което сега правят тези, дори не е присъщо и на циганите, това нещо е и подциганско, не е и животинско, а нещо и подживотинско! Ако някой се вслуша в техните брътвежи означава, че нашият град е затънал безвъзвратно,нищо никога да не се построи, за да не накърним малцинствени интереси- тогава по- добре японският вариант- да дойдат багерите , да сринат всичко и да се разкрие невероятния римски град, върху който сме разположени,но без злобното, нихилистично, двулично и недостойно племе, което го населява в момента!
+2
 
 
Льокото като си направят банка която държавата да ограби ще имат възможност да се изкажат
+3
 
 
На жалки муцуни, които карат феновете си да пеят песни и да рецитират, да редят състави, за да докажат принадлежност! НЕ! За да не лъсне истината наяве - в гнусната циганска бърлога на дерби да сте малцинство . За да не си купят билет жълтите за Вашите сектори и да се наложи да бягате от общинския имот, за който и стотинка не сте дали. Е, дойде финала! Дойде, и въпреки молбите и помощта от Левски, Наполи, Пирин и други ваши приятелки, отново се видя от всички, че сте една шепа промити и болни мозъци! То това се видя и от нашите турове до Лазур и вашия photoshop тур на същия стадион..... а бе я си е......... каква равнопоставеност бе нелегални клошари, прости. Вие сте МАЛЦИНСТВО! Ние сме символа на Пловдив! Само Ботев!
+4
 
 
Уважаеми борци за свобода и равенство. Не съществува такова нещо като еднакви неща в живота(само в марксизма и те на практика не се осъществиха) Вие не се борите за нищо друго освен за вашата пропаганда(която е силна признавам) да сте еднакви със нас. Вие никога не сте били равни с нас и това ви съсипва, нали? И сега след десет години управление на д. Х. А вие при Илиев по набрахте малко фенска маса, приближихте се повече до нас(да не си помислите че ни настигнахте далеч сте още)си помислих те че сме равни!!?!?!? И сега се очертава жалтити да имат стадион, айде пак ножницата се отваря още... Вашата пропагандна машина знае че стане ли това, всякаква пропаганда става излишна и за 26 година, и за хулиганите и за майните..... Страх ви е нали!?!?!?
+2
 
 
За какво протестирате? Разберете се и кажете. Започваме ги от ляво на дясно: Първият иска парите да са по равно на Ботев и локомотив. Вторият иска парите да се разделят за четирите пловдивски отбора.Третиятиска да се направи стадион Пловдив. Четвъртият не знае какво иска.Но иноче и четиримата искат Ботев да няма стадион. Е.. ще има.
-1
 
 
Трагикомедия в жълто: Клубна база - безплатна! Нов стадион - безплатен! Клубен автобус - безплатен! Билети за финала - безплатни! Транспорт за финала - безплатен! Билети за мачовете - безплатни! Кюфтета - безплатни! Пепси - Безплатно! Гориво от ИНСА - безплатно! Само феновете - платени...
-4
 
 
Браво на момчетата!! Истински борци за РАВНОПОСТАВЕНОСТ като националните герои Васил Левски, Христо Ботев, Бенковски, Волов.... Тези хора са интелигентни, умни и не искат да ощетят държавата! Както се видян на много мачове през есента Лаута е тясна за всички локомотивци! Този ли поритен стадион искате да виждат европейците?
0
 
 
Браво на момчетата! Достойни българи и борци за РАВНОПОСТАВЕНОСТ също като Васил Левски, Христо Ботев, Бенковски, Волов... Бойко, Лаута е тесен за тези фенове! Те не са платени! Те не лъжат и не искат да завлекат държавата! Крайно време е тази държава да се управлява от интелигентните, умните и знаещите.
+1
 
 
На какво основание ще искат поравно да се отпуснат пари и за двата клуба. Миналата година ясно се видя на финала - 15000 ботевисти.... 5000 буфера!?! Следователно отпуснатите пари трябва да са 3 към 1 в полза на Ботев! "Колежа" ще го има!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Легендарен футболен клуб стана на 100
БК Локомотив Пловдив разраства своята детска академия
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин с героичен обрат в Турция след 205-минутна битка
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: