ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Великобритания официално напуска Европейския съюз
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 31.01.2020Коментари (1)2522
©
Великобритания официално напуска Европейския съюз. 1318 дена след референдума на 23 юни 2016-та Обединеното кралство най-накрая излиза от Общността.

Брекзит ще стане факт в 23 часа по Гринуич тази вечер. Час по-рано на стената на премиерската резиденция на Даунинг 10 ще се прожектира часовник с обратно броене, а в сюблимния час фасадата ще се освети в червено, бяло и синьо – цветовете на британското знаме.

Премиерът Борис Джонсън ще произнесе обръщение към нацията в 22 часа местно време.

Още в ранната си кариера като журналист Джонсън е евроскептик. Когато става ясно, че ще се проведе референдум, той оглавява кампанията за напускане. И въпреки че доскоро изглеждаше, че преговорите за Брекзит в Обединеното кралство са в задънена улица, Джонсън стана лидер на консерваторите и премиер, постигна убедителна победа на предсрочни избори и прокара сделката си в британския парламент.

 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЕТО ЗАЩО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НАПУСКА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ! Четете, бе! Четете и после пак ми разправяйте, че на тая територия наречена Европейски съюз може да се прави бизнес. "Имам малък бизнес в Англия, имах и същия в България. Вие знаете как е в България, аз ще ви кажа как е в Англия: 1. Фирма се отваря за 5 минути през интернет и всички документи идват по пощата 2. Дейността на фирмата се стартира пак по същия начин или по телефона 3. Отчетната година е от дата до дата и всичко е електронно, без електронен подпис, само със специален фирмен код. 4. Време за приключване на отчетната година и плащане на данъка 9 месеца след изтичане на отчетния период- всичко през интернет. 5. Осигуровки на работниците - до 11000 заплата годишно - ?14 на месец, нагоре растът. 6. Осигуровка на собственика, ако не е назначен на трудов договор 0 7. Контролния орган е един - няма нап, хеи и др подобни! 8. Задължителна регистрация по ддс над 80000? годишен оборот. 9. Касов апарат само по желание. С никъде несвързан. 10. Клиентите плащат масово с карти и така сивия сектор е сведен до минимум. 11. Софтуери и др. тъпотии купува държавата, които свързват банките и контролния орган и така следят укриването на обороти. Глобите са големи и никой не смее да крие. 12. Когато контролния орган прави проверка е длъжен да уведоми предварителни за дата и час. Ако проверката е екстремна и дойдат без предупреждение, са длъжни да попитат дали мпгат да влязат и да ровят из обекта. Ако собственика откаже- нямат право да пипат нищо! 13. Данък печалба е 20% 14. ДДС върху храните е 0 15. За заведенията има три вида лицензи - обект в който се приготвя храна в рамките на 10 мин, в който се готви и се продава само за вкъщи и такива в които се готви и консумира. 16. Никъде не ви искат 15 мивки и сто хладилника. 17. Няма изисквания за преустройства на помещенията, когато се сменя дейността. 18. Месчната такса на фирмената сметка ?6 и нито стотинка за направен превод, независимо към коя банка е. Още ли си мислите, че тази репресия, която ви налагат е нормална!? Всичко се прави някой да се напапа. Без изобщо да осъзнават тия горе, че малкия и среден бизнес пълни хазната и ако го съсипят, няма да има ни за пенсии ни за заплатите им, ни за бонусите им. Ама нищо, те ще теглят кредити държавни, а после ние ще плащаме."
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: