ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Проговори уличеният в корупция съдия: Пълна мъгла ми е всичко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:38 / 07.02.2020Коментари (10)6076
© България днес
Андон Миталов (вляво), съпругата му и дъщеря му получиха забрана за влизане в САЩ
Уличеният от САЩ в корупция съдия проговори Андон Миталов проговори пред "България Днес". "Пълна мъгла ми е всичко! Не знам какво се случва! Това каза пред вестникът магистратът. Той призна, че още е много объркан след като Държавният департамент на САЩ забрани на него и семейството му да влизат в страната. Още се опитва да осъзнае случилото се и обеща да коментира, когато му се изясни ситуацията.

След новината Миталов се е почувствал зле и си е взел болничен. Той не пожела да каже дали е влязъл да се лекува в болница, но сподели, че не му е добре и се опитва да се възстанови. Посетители в спецсъда са видели в магистрата пребледнял на работното му място в сряда следобяд, когато научава от медиите новината от САЩ.

До съдията е стигнала и вестта за решението на Инспектората към Висшия съдебен съвет (ВСС), който отказа да образува проверка срещу него. Проверката беше поискана от бившия главен прокурор Сотир Цацаров заради издаденото от Миталов разрешение на обвинения в шпионаж шеф на "Русофили" Николай Малинов да пътува до Москва, за да получи орден от руския президент Владимир Путин. Инспекторите уточняват, че нямат правомощия да се произнасят по правилността на съдебни актове.

"Доколкото не са установени нарушения по образуването, движението и приключването на делото, с посоченото становище е прието, че няма основание за образуване на проверка", заявяват от съдебния инспекторат.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.02.2020 г.
-1
 
 
В цялата тази история се чудя , чия сигурност защитава САЩ - тяхната или нашата... Това беше риторичен въпрос - хич не им дреме за нашата сигурност... Искат да наложат влияние. Айде да предполижим , че са накопали нещо за съдия Миталов ( въпроса е как са постигнали , ако самите те са няма шпиони в страната ни) , но защо забрата касае , цялото му семейство... Сега вече разбирам , защо всички сте против Русия , та нали вие сте тръмпски негроси и до кое малцинство се добрлижават негросите....
Aнонимен
на 07.02.2020 г.
+2
 
 
И пари да ми дават не стъпвам в най-терористичната държава на тоя свят. Рискът млад да загина е по-голям от това да участвам в преки военни действия в Сирия например. "САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години, обяснява Картър през 2019г. Той определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи". Падат небостъргачи , стрелят напосоки, удрят черни печати щото имат страх от Червената Боя !
0
 
 
Пълно е в България с продажни руски мекерета!
0
 
 
Тръмп е недоумявал и е запитал Борисов за този казус, как се е случил!!! Дали е бил изумен от неточности в процедурата??? Да приемем, че руски гражданин е обвинен в шпионаж в полза на Великобритания, с наложена забрана за напускане на страната. Ако той бъде поканен от Кралицата да му се връчи кралски орден, дали биха го пуснали да си я получи и след това да се завърне? Не чух политик, журналист, съдия да не търси корупцията в буквален смисъл, въпреки че са наясно, че на английски език думата има двуяко значение, както корупция в тесния смисъл у нас, така и поквара, морално разложение!!! Доказателството за покварата на този съдия е полученият орден от Путин от човек, обвинен в шпионаж в полза на Русия, който е със забрана за напускане на страната! На дадения ми пример някой може да ми опонира, че Русия не е добър модел за демокрация, но да разсъждаваме тогава за подобен случай в САЩ!
на 07.02.2020 г.
-2
 
 
И кво му пука, че някакви си кравари не искали да го пуснат да им посети краварника? И аз имам забрана - без дори да съм стъпвал в краварника им, даже не знам какво и защо - преди години (още 2004-а) подадох документи за зелена карта, в последствие се отказах, обадиха ми се за интервю в посолството, казах им - размислих, не искам да ходя в САЩ, явно се почувстваха обидени, и... в последствие получих едно писмо, в което ми казваха как следващите 10 години нямам право да подавам документи за виза.... е, на мен ми е през дедовия, щото аз изобщо нямам намерение да им ходя в краварника :) Бил съм на доста други места, но в краварника - не съм, а няма и да отида никога.
+4
 
 
Щом е излязъл в болнични,някои други служби са свършили работата,за сметка на нашите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: