ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът Здравко Димитров се прегърна официално с БСП! Предлагат за шеф на болница тъмночервен кадър
Автор: Георги Кирилов 16:39 / 10.02.2020Коментари (11)22336
© Plovdiv24.bg
Кметът Здравко Димитров и лидерът на БСП в Пловдив Георги Гергов вече не крият политическата си любов и решиха да официализират връзката си, научи Plovdiv24.bg.

На утрешната сесия на ОбС-Пловдив тъмночервеният кадър Петър Петров ще бъде предложен и гласуван като управител на болница "Св.Мина" (Първа градска). Петров минава за много близък човек до "червените вождове" Георги Гергов и Илия Баташки. Предложението му официално идва от Илия Кирчев, един от най-доверените хора на новия кмет в общинското ръководство.

Повтаря ли се мандатът на Славчо Атанасов?

Тогава градоначалникът бе избран с гласовете на ГЕРБ, но след неразбирателство в местния парламент загърби коалиционните си партньори и управляваше с БСП.

Сега Здравко Димитров също е доста недолюбван от съпартийците си, защото натири почти всички местни гербери от общината, а на тяхно място дойдоха хора, по-близки до определени бизнес кръгове, но нямащи много общо с партията на Бойко Борисов. В същото време тъмночервени кадри заеха ключови кметски постове в общината.

Само няколко месеца след встъпването си в длъжност Зико трудно може да се похвали със стабилно мнозинство в ОбС заради неразбирателството със съпартийците си и сега този ход може да се изтълкува като очевиден завой вляво от негова страна.


Още по темата: общо новини по темата: 66
08.09.2023 »
22.08.2023 »
09.12.2022 »
25.10.2022 »
04.08.2022 »
02.08.2022 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 11.02.2020 г.
+1
 
 
Дори Чопи , стана леко снизходителен , като видя , че Зико и чичо му работят заедно... Откога мечтае сестра да си покаже любовта и към двамка , сега доволна , кротна се и вече не спами . Имаше едно предаване , което правеше прочуване и изкарва тъжаната истина: 1. Българина иска промяна на управленския модел , който в момента показва , че уж гениалните и страхотни идеи е стояло нещо и вече се виждат резултатите , които за съжеление не са положителни и 2. Българина не иска предсрочни избори - защото видяхме , какво се случи на последните и предпоследните ... ( а имайки предвид , че зад скандала с руските шпиони , беше факта , че те са търсили дупки в избирателната ни система , която надупчена от американски шпиони и съответно изгърмя един българин със забрана да ходи в САЩ , без дори да е имал желание да ходи там - но нали знаете каналджии , колко искате и сега Миталов ще ходи в редовете на ИДИЛ - това ест в рамките на шегата) . Но за жалост виждаме , че кого и да бяха сложили горе нямаше да ни очаква нищо добро - нужно ние премахване на всички партии и да няма разделение на червени , зелени , кафяви или там каквито и да са и да остане само малка групичка , отговаряща за най-важните проекти - останала измет трябва да се измете и най-вече трябва да се забранят всякакви КИРОВЦИ и ЧОПЪРОВЦИ да спрат да защитават корупцията и да се захванат да работят или да бъдат прибрани в съотвтните лечебни заведения, защото почнаха да заразяват уж светни хора ... ( поне да се пестят пари от заплати)
0
 
 
СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ С ТЕЗИ НАЗНАЧЕНИЯ.НОМЕРЪТ, ЧЕ ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ АКТИВИСТИ СА "ПРОФЕСИОНАЛИСТИ" НЕ МИНАВА.КАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИСТ Е ТИМЧЕВ-ПРОФЕСИОНАЛЕН КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР И НАЗНАЧЕН КАПИТАЛИСТ( ЧЕРВЕНИТЕ КУФАРЧЕТА НЕ СА МИТ), ТАКЪВ Е ТОЗИ ПЕТЪР ПЕТРОВ.ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ МИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ, ЗАРАДИ ТАКИВА НАЗНАЧЕНИЯ.АМИ НЕКЪДЪРНИЯ, БИВШ КМЕТ НА ИЗТОЧЕН-ЧОНЧУКОВ, ПАК Е НА ОБЩИНСКА ЯСЛА И ЩЕ ХАРЧИ ДОСТА МИЛИОНИ СЪБРАНИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ.СЪЗДАВАМЕ ГЕРБ-НОМЕНКЛАТУРА.МЕСТИМ НЕКЪДЪРНИЦИТЕ ОТ ПОСТ НА ДРУГ УПРАВЛЕНСКИ ПОСТ .БОЙКО ДА ИДВА!!!
+3
 
 
Герговци... Зиковци... Каназиревици... Оказа се, че всички играят заедно, но тази игра НЕ Е за Пловдив!!! Навързани са като свински черва, както казва Nako_1912!!! И тогава за кого да гласува човек...
-2
 
 
Нали Тотев беше зле бе, сега ще видите тоя цървул какви ще ги натвори...Изгонихте Тотев с постоянните хейтове, а той беше човекът, на който му пукаше за града....
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.02.2020 г.
+4
 
 
Навързани като свински черва. Ти на мене, аз на тебе...далаверата върви. Върви, защото ние си трайкаме, а те го виждат това и си правят каквото искат. Хеле, тоя гладният сега..
+3
 
 
Тоя и с дявола ще се прегърне...само и само да остане на власт! Е...затова сме на тоя хал.Ама...след като ги търпиме...ще си носим кръста...?
+4
 
 
И Зико и Гергов са едни долни и мръсни комунистически копелета!
на 10.02.2020 г.
+2
 
 
Аз като разправях, че Гергов и Боко са приятелчета, шопара се правише на ударен ахььхаььахьхаьахьа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: