ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
На сбогуване: Кристиан Димитров с емоционални думи към бултрасите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:37 / 11.02.2020Коментари (20)6829
Преди минути вече бившият централен защитник на Ботев Кристиан Димитров се сбогува със феновете и съотборниците си с емоционална публикация в една от социалните мрежи.

Plovdiv24.bg  публикува текста без редакция:

"Не знам откъде да започна! Нямах време да си кажа довиждане с всички. Животът ежедневно ни поднася изпитания и предизвикателства, които ни позволяват след време да си дадем равносметка до къде сме стигнали, от къде сме минали, кога сме започнали и струвало ли си е всичко. Ботев ме създаде, Ботев ме изгради, Ботев ме научи да вярвам в силата си, да не се предавам и да гоня мечтите си! Сега си тръгвам, точно заради това, мечтаейки и искайки да бъда, опитвайки да бъда, по - добър и по - успешен! Обичам футбола, а Ботев бе, е и ще бъде моето семейство, моя дом! Дом, който ме възпита и показа, че футбола е нещо повече от игра, футбола е любов, отношение и начин на живот! Благодаря за професионализма на всички, с които съм работил - ръководство, треньори и колеги! Благодаря и на вярната ни публика, с която заедно празнувахме и страдахме! Изживях незабравими моменти, доживотно запечатани в съзнанието ми! Давах всичко от себе за Ботев,оставих душата си в отбора. Затова и си тръгвам спокоен. Днес тръгвам, но никога не ще забравя кой съм и от къде съм .... Благодаря ти Ботев Пловдив."
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ще те запомним само с едно фамозно крачолче а глупостите които си написал ще простим.....предателите сте достойни за съжаление.
-3
 
 
Това е от друг форум, но е най-точният коментар по темата:Да си жив и здрав, машино! Мигът, който ни подари, когато се оказа най-големия гратисчия, изгледал най-Фамозния гол във Финала на финалите най-отблизо и без билет ще остане завинаги в сърцата и паметта на Пловдивчани! Ти доказа, че правилно си бил закърмен с великата черно-бяла идея и където и да отидеш, каквито и глупости да ръсиш, тя завинаги ще остане в теб! Сполай ти, Кристиянчо! Както и това: Непрекъснато се убеждавам, че това жълтите мангали са невероятно кухо племе! Живеят някакъв свой, измислен живот, в който те са някъде в небесата и тотално са загубили връзка с действителността. Която няма нищо общо с изкривената им реалност! Абе, Кристиянчо мамин, абе малоумник, ще го кажа така: КОГА СТАНА ЦИГАНИН, КОГА ТИ ПОЧЕРНЯ г*за И НА ТЕБ? Още отишъл-неотишъл в жълтата кочина и се НАУЧИ ДА ЛЪЖЕШ КАТО ДЪРТ ЖЪЛТ ЦИГАНИН!!! Половината от тия глупости, които някой те е накарал да напишеш не са верни, но ти си го знаеш и сам, ама като си си дал жълтия ромски задник под наем на мангалите така ще е! Старите хора са го казали много точно: КОЙТО ЗАБРАВИ ОТКЪДЕ Е ТРЪГНАЛ, НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕ ЗАКЪДЕТО Е ТРЪГНАЛ! Ама той проблемът си е твой, жълта грозна мангусто! Може да си всякакъв като човек и все ще се намери кой да ти е приятел, НО ПРЕДАТЕЛЯТ НИТО ИМА РОДИНА, НИТО ЖИВЕЕ ЧЕСТИТ ЖИВОТ! Заминавай на майка си в жълтия разпран задник чуЙ: най-добре никога повече, за нищо на света, при никакви условия и на никаква цена не се вяствай по тия ширини, защото както казах- ЗА ПРЕДАТЕЛЯ НЯМА РОДИНА!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 12.02.2020 г.
+4
 
 
Никак не исках да ни напускаш.. но животът е това,.. Успех и да стигнеш много на високо!
+1
 
 
На добър час, приятелю. Хайдук е сериозен отбор и трамплин към Европа. Бъди преди всичко здрав, но и не по-малко амбициозен.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Единственият български футболист в момента, който има реален шанс да се развие и да заиграе в силно европейско първенство. Хладнокръвен, сериозен, интелигентен, работлив. Все качества, които в българските футболисти масово отсъстват. Успех Крис и дано някой ден облечеш пак жълто-черния екип. Но нека не е скоро и нека да е на Колежа!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+7
 
 
Успех, Кико! Да си жив и здрав! Един ден пак ще си дойдеш в къщи.
zashto plashtame zdravni osigurovki kato ne ni obrashtat nikakvo vnimanie vav bolnicite i predi malko se naloji da otida na chastna klinika da platq 150 leva i da me obslujat kachestveno kakto e redno i vav darjavnite bolnici dnes rabrah zashto ponqkoga h
на 12.02.2020 г.
+8
 
 
Страхотен футболист, човек, и личност като цяло. Ще те чакаме на Колежа! Благодаря ти и аз за всеотдайната игра и за топлите думи на сбогуване! УСПЕХ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: