ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Локо с призив преди дербито на града
Автор: Стойчо Генов 12:59 / 13.02.2020Коментари (38)7022
©
Феновете на Локомотив Пловдив от фракцията "Бригада Пловдив" излязоха с призив към "черно-белите" привърженици по повод предстоящото градско дерби срещу Ботев. Двубоят е в неделя от 14,30 часа на базата в Коматево.

Plovdiv24.bg публикува текста на "Бригада Пловдив" без редакторска намеса:

Здравейте, Локомотивци!

В неделя ни очаква битка с бившето отборче на БКП. Време е да заявим позицията си за равно финансиране там, където го правим най-добре, а именно на трибуните. Въпреки скромната бройка на билети, която ни е отпусната от бившето клубче на БКП, това не трябва да ни демотивира, а да сме два пъти по-шумни и да надъхаме футболистите на носителя на Купата на България, за да дадат 110% от себе си.

Без миг колебание!

Битка за Пловдив и равноправие!

Локомотив - последна крепост на справедливостта!
Още по темата: общо новини по темата: 90
21.02.2020
18.02.2020
18.02.2020
17.02.2020
17.02.2020
17.02.2020
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Значи не е вярно че сте АФД-то на БКП ! Не е вярно и че извадихте турско знаме на целия гостуващ сектор на лаута ! Не е вярно и че играхте с фланелки на рома в София срещу левски И с резервните фланелки на марек в Дупница !!! Не е вярно и че бойкотирате дербита когато знаете че ще паднете а следващия мач сте на стадиона !!! Не е вярно и че години на ред клуб 500 взимаше от великия ХРИСТОЛОВ пари !!! Не е вярно и че 20 на 20, 10 на 10, 8 на 8, 5 на 5 вечно нямате късмет !!! Не е вярно и че лапнахте пишките на ДПС до като крадец номер 1 на България ви издържаше !!! Не е вярно и че сравнявате ЦЕЦО КРАДЕЦА с Буров И даже го кичехте в коматево по оградите на транспарант!!! Не е верно и че ви бихме на финала на финалите и цялата ви пияна жълта сган се изнесе за 5 мин !!! Не е вярно и че ви смачкахме по трибуните а нали сте многохилядна сган !?!?! Не е вярно че има дата 15.05. !!!! Нищо не е вярно !!!! Единственото вярно е че сте долни маниполатари и 10 глупака по цял ден стоят в интернет и бълват пропаганда !!!!
+3
 
 
Кои бяха офицери от жп войски,пътуваха безплатно и се ползваха безплатно телефони.Питайте майор Бонбонев.
-3
 
 
ДНА Пловдив да мълчат! И даже преди вас шматки сме играли на Колежа, ама 90% нямате понятие, вие от кога играете там. Ще ви спрем нета в Белозем, Чоба, Овчеполци и т.н.....
0
 
 
Както винаги от циганските усти изригва злоба, злъч, двуличие и лицемерие! Ботев е създаден от обикновени хора, родолюбци , а не от БКП. От БКП бе създаден един ведомствен отбор, който докара потни селски стрелочници и миризливи кондуктори в древния ни град! Отбор създаден по московски образец и наречен като него, единствения футболен отбор от България носил името на първи окръжен секретар на БКП ! Дотам им стига демагогията, че не искат да играят дербито на базата, а същевременно не искат Ботев да има нов и модерен стадион, който и те ще посещават!
+1
 
 
От мастурбиране ,пяна ви излезна да ви са и черните цигани едно и дъщо години натед заучени фрази повтарящи се ,ма то от тъчи малоумни и миризливи буфери нищо не можеш да очакваш на 16 ти ще бъдете а*ално разпорени ЗАПОМНЕТЕ ГО.
+1
 
 
Старите пловдивчани са казали.....селянин и на снимка във вестник да го видиш го смачкай.....и нашите селянки затова ги смачкахме на финала.
-2
 
 
Купата е черно-бяла. След 15.05.2019 нищо вече няма значение
0
 
 
Минавам само да кажа че отбори с име Локомотив има единствено в СССР и в ГДР. Който умее да мисли ще разбере за какво иде реч.Колко удобно крадеца вика дръжте крадеца.И още нещо.Кой окраде историята на един клуб и си преписа датата му на създаване.Типично нали по комунистически.
на 13.02.2020 г.
-1
 
 
Това някой много умен ще го е писал! Няма как да дадеш 110%, при положение, че максимума ти е 100%. А и това, че искат да се сравняват с Великия БОТЕВ за равно финансиране е доказателство, че се чувстват по-малки! Утре Марица ще ревнат "Искаме равно финансиране с Локомотив"..., е няма как да стане - на всеки според нуждите!
+1
 
 
С апапи от Ботев ще гледаме мача. Моля Ви не правете ГЛУПОСТИ .Изгонихте ни от стадионите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: