ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Внимание, шофьори! Големи промени в движението по централни улици в Пловдив!
Автор: Васил Динев 14:50 / 13.02.2020Коментари (12)24478
На всички 15 улици в карето между бул. "Източен“, бул. "Христо Ботев“, ул. "Богомил“ и ул. "Цар Асен“ вече е въведено еднопосочно движение за автомобилите, съобщи директорът на ОП "Организация и контрол на транспорта“ инж. Пламен Вълков. Той призова шофьорите да се съобразяват с новата организация и да спазват пътните знаци.

Първите отзиви на гражданите са положителни, тъй като промяната допринася за разтоварване на трафика, осигуряване на повече места за паркиране и повишаване безопасността на участниците в движението. Съдействие оказват ОП "Общинска охрана“, Общинска и Пътна полиция.

"Поетапно изпълняваме програмата на общината за подобряване на транспортното обслужване в Пловдив и мерките, заложени в Генералния план за организация на движението“, коментира инж. Пламен Вълков.

По думите му в момента се подготвя въвеждане на еднопосочно движение в карето между ул. "Богомил“, ул. "Петко Д. Петков“, бул. "Княгиня Мария Луиза“ и бул. "Източен“, след което работата ще продължи и в други зони на града.


Още по темата: общо новини по темата: 103
23.03.2024 »
09.03.2024 »
04.03.2024 »
24.02.2024 »
19.02.2024 »
17.02.2024 »
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
и какво от това което сте направили има ефект като няма контрол живея в района и на 5 автомобила 2 не спазват знаците кога ще има контрол в този район
0
 
 
Кой реши Сан Стефано и хан Аспарух да са еднопосочни в една и съща постановка. Сега всички живущи в това каре за да излезнат на Богомил е необходимо да минат покрай ОУ Д.Хаджидеков .Основния трафик от Христо Ботев към центъра също минава по тази улица. Пълна простотия.
-1
 
 
"Първите отзиви на гражданите са положителни, тъй като промяната допринася за разтоварване на трафика, осигуряване на повече места за паркиране и повишаване безопасността на участниците в движението".Това изказване няма нищо общо с реалността.Да еднопосочното движение ако се спазва може да канализира трафика,но няма начин да се увеличат паркоместата.За последните 20г./а имам наблюдение от 40г./в тези тесни квартални улички на местото на еднофамилни къщи се построиха кооперации по на 4-5 етажа и разбира се без необходимите за новите собственици места за паркиране или гаражи,а при еднопосочно движение ще се ограничи още възможноста за паркиране.А най голямата малоумщина от така показаните карти с новите знаци е че се забранява спирането и паркирането от южната страна на ул.Богомил от ул.Цар Асен до ул.П.Д.Петков.Кой болен мозък ги одобрява тези предложения и кога се провеждат тези "обществени обсъждания".
на 13.02.2020 г.
0
 
 
Това с еднопосочните добре, но дали ще закотвят дежурни полицаи за месец два докато респектират поне малко самозабравилата се селска сган по улиците!!! В момента поне 99.99% от водачите не си и помислят да спазят някой знак! Да не говорим, че вече масово се кара в насрещното и по булевардите!!! И след като ул.Родопи си остава двупосочна и я стесниха с около половин метър дали ще махнат от нея пернаментно паркиралите коли?
+3
 
 
Поредната идиотщина! Сигурен съм, че няма човек, който да живее в този район или който минава от там да е на друго мнение! Сега, когато "Родопи" и "Лозенград" са в ремонт и не се знае докога, никакъв шанс няма да се спазват правилата! После пък, целият трафик ще е точно в тези улици, защото никоя друга , освен "Родопи" няма излаз на "Богомил"! Предполагам, че до лятото ще ги направят и "Сини зони"? Всичко се прави единствено за глоби и пари в полза на общината!
на 13.02.2020 г.
+6
 
 
Както казва Наско Чудото нищо не се прави просто така за облекчаване на трафика или в полза на гражданите! Ако мислеха за гражданите и трафика,щяха да направят обществени паркинги,да оптимизират пред и между блоковите пространства и и да изнесат строителството в периферията на града.До тук е...ха мамата на града и на нас и сега ще почнат да ни скубят...
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 13.02.2020 г.
+6
 
 
Страхотно сега очакваме зелена/синя зона на това каре ... е чак толкова за глупави ни взехте ;) Нищо не се прави просто така за облекчаване на трафика или в полза на гражданите!
+7
 
 
Надявам се новата организация да подобри движението в района. Но не можеше ли да се направи, след като се завърши ремонта на две от основните улици - "Лозенград" и "Родопи" ? Сега е невъзможно движението без нарушение посоката на движение. Въпрос на елементарна координация в структурите на Общината.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: