ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Без победител в дерби №110 на Пловдив
Автор: Стойчо Генов 16:20 / 16.02.2020Коментари (66)12422
Без победител завърши 110-ото издание на Дербито на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ботев и Локомотив приключиха 0:0 в мач с 8 жълти картона, който се игра на базата в Коматево.

Двубоят бе изгледан от собствениците на двата тима Георги Самуилов и Христо Крушарски. Привържениците на домакините пък показаха хореография, която бе в памет на починалия в Солун Тоско Бозаджийски.

Така Локо остана на трето място с актив от 42 точки, а Ботев е извън Топ 6 с 29 точки.

Оше в 5-ата минута капитанът на домакините Лъчезар Балтанов стреля към противниковата врата, но право в ръцете на Мартин Луков.

Четвърт час по-късно Момчил Цветанов свали топката за Анте Аралциа на границата на наказателното поле и хърватинът шутира, но без проблеми за Янко Георгиев. Това бе пък първият удар за черно-белите.

В 23-ата минута Акинсола направи груб шпагат в краката на Лазар Марин и получи жълт картон. Бранителят на Ботев пък напусна терена контузен малко след това.

В 50-ата минута Иван Бандаловски сбърка пред собствената си врата и топката му бе отнета от Бирсент Карагарен. Той напредна и шутира с левия крак, но твърде слабо и право в ръцете на Янко Георгиев.

В 72-ата минута "канарите" пропуснаха най-чистото си положение до момента. Лъчезар Балтанов изведе Александър Тонев в отлична позиция и крилото шутира с левия крак от 5-6 метра, но в аут. Малко след това влезлият на смяна Тодор Неделев пробва удар по земя, при който Мартин Луков не мръдна, но топката на педя от гредата в аут.

В 82-ата минута Умарбаев центрира от корнер в пеналта, където Диниш Алмейда засече с глава. Топката обаче профуча покрай сглобката в аут.

Ботев: Янко ГеоргиевФилип ФилиповИван БандаловскиДимитър ПирговЛазар Марин (23- Димитър Тонев), Лъчезар Балтанов, Джонатан Перейра, Радослав Терзиев, Станислав Шопов (64- Тодор Неделев), Александър ТоневАнтонио Вутов.

Локомотив: Мартин ЛуковАкинсола Акиниеми, Лукас Масоеро, Йосип Томашевич, Диниш Алмейда, Парвиз Умарбаев (88- Уирис Густаво), Николай Николаев, Момчил ЦветановДимитър ИлиевБирсент Карагарен (90+1- Мустафа Абдулахи), Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 90
21.02.2020
18.02.2020
18.02.2020
17.02.2020
17.02.2020
17.02.2020
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За отбор който в разширения състав от 18 футболисти 17 са българи от които 5 юноши и един котузен толкова. Не знам феновете на локото как запомнят имената на техните играчи? Но нека му се радват!
-2
 
 
Бях на Олимпико,вижте какво прави Лацио!Жестоко!Само Локо!И наздраве на всички!
+1
 
 
БДЖ-то шампиони щели да стават... селяни в космоса.... куци, некадърни и неможещи :) Пловдив влиза в топ 6 само да ви рендоса селските трътки ..МУХАХАХА
-1
 
 
Индианците бяха умряли от страх. Цял мач играха за равен и гледаха как да не загубят. Жалко че ги изпуснахме. Лъснаха им и юношите и набедените им звезди. За нищо не стават. Имам чуството че им дадохме 1 точица да се радват след Купата и те да живнат малкот, да видят какво е това живот. Браво на Бруно, че е толкова великодушен и се съгласи да ви дадем точица да не умрете.. Мъжкар си Бруон, не като Белия.
-2
 
 
Имам един въпрос към жителите на Коматево. Не е ли редно да покажете малко уважение за феърплея на Карагерен,когато спря добра голова атака,за да се окаже помощ на Ваш футболист?При сходна ситуация, когато Бирсент си връзваше калеврите,Ваш футболист побърза да вземе топката и да изълни отсъденото нарушение.Ами ситуацията с Аралица,който оставаше очи в очи с Вашия вратар и му бе вдигнато нарушение!?Разбира се,че е редно,ама уви,манталитет му се вика-нещо непонятно за Вашите географски ширини.Айде,почвайте с минусите и псувните,поне там сте НОМЕР 1. Приятна вечер на всички локомотивци.
на 16.02.2020 г.
0
 
 
Реален резултат,ще ставаме по-добри!Николаев направи хубав мач,браво момче само така.Имаме качествени футболисти така че съм оптимист 2-4 място е релно с оглед отборите този сезон.
0
 
 
Едно от най-слабите дербита, в които селските показаха, че без ушатия са отбор за Б група, а Локото, че нямат нападение! С оглед на притежаването на топката и чисто игрово, Локомотив Пловдив изглеждаше по-добре с оглед на 3-мата напуснали, 3-мата контузени и 3-мата дебютанти в мача! Очаквах много повече от домакините, но до влизането на ушо бяха пълна трагедия! Крайно време е комисията против расизъм да глоби индианците с глоба за расистки скандирания! Хореографията за 14 000??? Жалка картинка! Умрях от смях... Искам сега да попитам тези жълтури, които пак се канеха, че ще ни бият, в коя дупка са? ПАК! С присъствието на Ушатия още повече сте за подигравка! Жълт резил. Това ли ви беше "играта до последен дъх"? Това ли ви беше "мача на честта"? Това ли ви бяха "талантливите юноши"? Аз видях огромен страх в жълто и нищо друго от тяхна страна. Локомотив отново спечели от цялата работа, а селските се срутиха, за кой ли път??? САМО ЛОКО!
на 16.02.2020 г.
+1
 
 
Слаб мач. На някои локомотивци май им е харесал в което няма лошо все пак футбола е за положителни емоции. Няма кякво да се чудим все пак бяхме бе Тошко 2/3,Кристиян и Виана а това ни бяха тримата най-добри играчи. Предполагам,че ще сме една идея по-слаби тази пролет добре,че оня стиснат селяк не изгони и Перейра и тайно се надявам новите като получат права за участие поне да са на ниво А група защото играем с деца не само по желание а и по правило защото правилата изискват 11 играчи.
-4
 
 
Срамно представяне и на двата отбора!
-1
 
 
Най-общо казано - и двата отбора са далече от това, което могат. Ритане, кюскане, безброй фалове... Каквото - такова, другата седмица ще е по-трудно, защото, както казва един "класик", ЦСКА си е ЦСКА...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: