ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо скочи на Зико: Докога един самозабравил се кмет ще действа като фен?
Автор: Стойчо Генов 19:51 / 18.02.2020Коментари (34)12274
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция по повод днешното изказване на кмета Здравко Димитров, че "двата футболни гранда Локомотив и Ботев не искат да играят на градския стадион, ако той бъде обновен изцяло". "Черно-белите" привърженици изразиха готовност да предприемат в най-скоро време крайни действия.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на фенклуба на Локомотив:

Зико - кмет или фен?!

По повод поредната изява на кмета г-н Здравко Димитров, Фенклуб Локомотив Пловдив изразява недоумение от думите му, че двата отбора в града не могат да ползват един стадион.

Подозренията ни, че се работи избирателно в името на лични интереси, се оправдават и няма да стоим безучастни. Не сме уведомени някой от наша страна да е упълномощавал кмета да прави подобни изявления, с които затваря вратата пред възможността Пловдив да има отново своя голям градски стадион, а най-големият спортен комплекс да бъде облагороден и придобие цивилизован вид. Неговото моментно състояние отразява управлението през последните години, но с особена сила той е отражение на кметската институция в Пловдив – захабен, с нарушена конструкция и изискващ спешен ремонт, а може би цялостна смяна!

Днешното изказване е поредното доказателство за намеренията на г-н Димитров да завърши започнатата скандална схема на един опорочен проект на бул. "Източен“, за да се облагодетелства един отбор за сметка на друг и то с държавни пари. Докога един самозабравил се кмет ще действа като фен и това ще бъде толерирано? Не е ли той кмет на цял Пловдив или само една на част от града ни? По какви норми един отбор ще получи чисто нов стадион, а друг евентуално една тренировъчна база? Това ли е равнопоставеността, за която г-н Димитров пледираше преди изборите?

Категорично завяваме, че няма да допуснем тази еднополова любов между кмет, община и една част от феновете на града ни да бъде за сметка на Локомотив Пловдив и неговите привърженици и ще предприемем крайни действия в най-скоро време!

П.С. Прилагаме нашата позиция като граждани относно стадион Пловдив

Един град, една кауза – Стадион "Пловдив“!

През годините се изписа много за стадион "Пловдив“ и бъдещето му. За съжаление, до сега всички управници си останаха само с предизборните обещания и без реални действия в тази посока, а бъдещето година след година се превръщаше в минало, докато бижуто на спорта в България тънеше в разруха. Същевременно през последните години се построиха много зали и игрища в по-малки градове от нашия. Крайно време е най-популярният спорт в Пловдив и България изобщо да получи своя дом.

Нека да спрем да говорим и да започнем да действаме реално за това Пловдив да има своя градски стадион и спортен център – необходимата инфраструктура е налице. От това зависи здравето на нашите деца, от това зависи дали бъдещите поколения ще станат свидетели на паметни футболни двубои като тези на Локомотив с Ювентус или ще продължим да пътуваме стотици километри до Бургас и София, за да бъдем вечно домакини, но в кавички!

Пловдив може само да спечели от изграждането на модерен футболен стадион! Проста справка показва, че на стадион "Васил Левски“ се помещават клубове за най-различни спортове, сред които и бойни изкуства, студия по танци, два фитнеса, музей на спорта, боксов клуб и още много други, свързани със спорта и здравето организации и услуги. Освен това, при едно участие на пловдивски отбор в евротурнирите приходите, ползите и добавената стойност за града ни биха били неимоверни. Бизнесът в Бургас и София сигурно е спечелил повече пари от евроучастията на пловдивските отбори, отколкото би струвала реконструкцията на стадиона. Още повече, че в Пловдив подобни спортни мероприятия няма да причиняват безумни задръствания, както това се случи в София.

Ние, феновете на Локомотив Пловдив, апелираме да се направи всичко възможно голямата тръпка и същевременно голямата болка на поколения пловдивчани – стадион "Пловдив“ – да се превърне в едно модерно съоръжение, с което градът ни да се гордее!

Уважаеми държавници, покажете, че се грижите за благоденствието на града и поколенията ни!

Призоваваме всеки един пловдивчанин да застане зад идеята стадион "Пловдив“ да бъде върнат към живот! Независимо от клубни пристрастия, независимо от това дали е фен на футбола или не се интересува изобщо от този спорт. Здравето на нашите деца и любовта към града ни го изискват!
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 19.02.2020 г.
+1
 
 
Ей боклуци - насрахте се с тия декларации! Долна малоумна сган!
+2
 
 
Заради круши простака,локото няма да играе никъде!Двата стадиона ще бъдат за Ботев.Сто процента инфо
+3
 
 
Докога на някакви малоумници, дето оскверниха едноминутно мълчание, ще им се дава трибуна на злобните, двулични и завистливи декларации! Всички ви разбраха, че не искате никакъв стадион Пловдив, по простата причина, че сега няма кой да даде 150-200 милиона за това, а сте против стадион Ботев!
-3
 
 
Не може да излизаш и да казваш, ами няма да развиваме Пловдив, защото два отбора не можели да играят на този стадион. Вместо да преобърнеш земята и да направиш и невъзможното..... освен Локо и Ботев, тук може да се провеждат срещи на националния отбор, може да има множество концерти и събития. Грандиозен автогол, невиждан се случи с това изказване
+2
 
 
Хубава работа, ама циганска. 3 месеца подскачат и крякат и пак никой не ги бръсне за живи. Ама то подчовеци без достойнство няма как друго да направят. Човек с достойнство щеше да погледне първо своя двор, да види колко е осран, да вземе да си го пооправи малко и после да започне да иска каквото и да било . Няма как да ви се обърне желаното от вас внимание поради две прости причини: 1. В Пловдив сте малцинство (ДОКАЗАНО!) и 2. Вашият клуб се ползва с прекалено много държавни привилегии, за да имате дори морално право да искате каквото и да било повече от държавата и общината.
-2
 
 
При положение че държавата няма как да направи двата клубни стадиони а има вариант да се построи стадион Пловдив е меко казано че кмета е малоумен да се изкаже по този начин !!!! Пинокио ако не се вразомиш в най-скоро време много ядове ще береш !!! Колко трябва да си нагъл и прост да го допуснеш от теб зависи.
-2
 
 
Зико как така реши че отборите няма да играят на ст9септември.Пиша го така защото нещо се прекръства когато ти го построиш.Този стадион винаги е поемал дербитата Лявата част на жълтите и дясната на Локо ПД.Така е било преди да се довърши чашата.Как се играеха дербита пред 40-50хлд. а сега пред 2800 .
+5
 
 
Абе мангали, не разбрахте ли, че стадион Пловдив няма да го направят и проблемът не е нито Ботев, нито Локо. Дон Крюшу нито ще ви направи база за юношите, нито ще ви довърши стадиона. Ама е по-важно на Ботев да не се направи стадион, отколкото да тренирате в Говедаре и да подскачате на ламаринената трибуна.
-5
 
 
Тоя баскетболист нещо не е наред с главата....аве охлюв ти града ли си тръгнал да взривяваш.Я си напиши родословното дърво хората да видят от къде си изпълзял ве нещастник.....майка баща дядо баба от къде си се довлякъл тук.
-4
 
 
Локомотивци , нека уважим скръбта . БОГ да го прости момчето .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: