ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Извънредно: Фенове на Локо блокираха централен булевард, поискаха оставката на кмета!
Автор: Стойчо Генов 20:10 / 19.02.2020Коментари (125)16389
Фенове на Локомотив Пловдив спазиха заканата си, че ще предприемат по-крайни мерки в протестите си срещу кмета на града Здравко Димитров - Зико. "Черно-бели" привърженици блокираха днес един от най-възловите булеварди в Пловдив - "Цар Борис Трети Обединител“, научи Plovdiv24.bg.

Феновете разпънаха плакати с надписи: "Зико, оставка!" и "Зико - кмет или фен?". Освен това подобни транспаранти бяха окачени на Бетонния мост и на надлез "Родопи".

От фенклуба на Локомотив коментираха така действията на привържениците:

"Когато не желаеш диалог... Когато не искаш дебат... Когато неглижираш гражданите на града си... Когато се държиш като краен фен... 

...Получаваш блокади!!! Искаме равнопоставеност и прозрачност!!! Зико - фен или кмет ?! Избери си.

Следващият път стотиците коли ще са на няколко места и отговорността за пълния блокаж на града ще е изцяло твоя!

Гледайте в прикаченото видео как бе блокирано движението по бул. "Цар Борис Трети Обединител"!

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ботев е от малкото отбори в България, който е притежавал собствеността върху земята на стадиона си с нотариален акт. Става въпрос за днешния стадион Спартак до 1944 година. Сега обаче стадионите са публични инфраструктурни обекти, общинска собственост и в някои случаи държавна. Собствеността не само на земята е публичана, но и на съоръженията. Защо тогава очаквате собтвениците на футболните клубове да строят стадионите? Собствениците на сградите строят ли прилежащите улици и зелени площи, подземна инфраструктура, в общия случай, знам че има изключения? След 1989 година държавата нямаше възможност да инвестира в спортна инфраструктура и затова някои собственици на клубовете се ангажираха със строителствота на такава. Това обаче беше поради слабата държавност. Сега държавата си стъпи на краката и трябва да се заеме с държавната инфраструктура, включително и спортна, включително и футболна. В западните държави има стадиони, собственост на клубовете, както на земята, така и на всички съоръжения върху нея. В тези случаи не знам, но ми е интересно, дали държавата помага за реконстукцията на тези стадиони! Т.е. въпросът ми е, дали от бюджета за реконструкции на стадиони примерно във Великобритания за тази година, ще се отпускат средства и за частните стадиони или само за общинските!
на 20.02.2020 г.
-4
 
 
Ясно е че протакват доста дълго - та това си яма за пране на пари . Слушали сме ,вижда ли сме , как си вършар работа... Май трябва да се ходи при Бате Бойко да викне при себе си Зико и да му нареди ""да си сложи главата в торба" и да оправи бъркотии - на всички ясно - докато ПАПА БО не каже, нищо няма да се случи в този град...
-1
 
 
Аз незнам нащи що се пенат. Всичко е лъжа и измама. Няма луд който да си сложи главата в торбата и да вложи такава огромта сума в този безсмислен и ненужен обект. Абсурд. Всичко е заблуда на масите.
+1
 
 
Поне повече от 10 тъпака не можахте ли да се съберете бе, кюнци? Другия път да не вземем да минем и ние от там и да ви потрошим циганските глави?
-1
 
 
Гус'ин кривоглав баскетбудалист, дочух че следващото Ви искане, ще е преиграване на Финала на финалите от 15.05.219 !?!?!? Тука за десетина месеца, след 15.05.2019, празните ви птичи кратуни, раждат само дивотии !!! Не ми се мисли, какво ще е през следващите 100 години .....
-2
 
 
Така ще е! Локомотивци бяхме повече от търпеливи и чакахме доста! Зико, Каназирева и други власт имащи обещаваха среща с премиера и принципно проявиха разбиране на аргументите ни. Нищо обаче не се случи и готвеното държавно престъпление си върви по план!Щом няма желание за диалог, няма друг начин! Трябва да има още много такива прояви, докато не бъдем чути и докато няма реални резултати! Държавата може да строи само градски стадион, на който да играят ВСИЧКИ! Ако дава за такъв на частен ФК, е длъжна да даде същото и на всички останали! Ако ролите бяха разменени, а по-точно, държавата да спонсорира стадиона на Локомотив, а за жълтите трохи, как щяха да реагират те??? Нямаше ли вече да са оревали орталъка??? Щяха и щяха да са прави!!! Само че, в случая жълтите се проявяват като бай-Ганьовци за кой ли път и искат само за себе си, а Пловдив и гражданите му да се оправят! Гнусно е! Няма да стане!
-2
 
 
Това недоразумение Зико още ли е кмет? Не вярвам да изкара мандата... То и другия жълтур Слафчу беше прост, ама този бие всички жълТУРСКИ кметове по интелектуална немощ. Коефициентът на интелигентност му е отрицателно дробно число! Типичен жълТУРЧИН!
+5
 
 
Всичко е договорено и разпределено. Крушарски отдавна е дал съгласието си да получи земя ,пари за база и ремонт на свлачището. Само ви гледат сеира...но дали ще е за дълго?
-4
 
 
Тука някои индивиди май забравят, че строителство на частни обекти с обществени средства е противозаконно. И аз искам държавата да постои палат и д ами го даде под наем за символичен наем. Същевременно и да ми го обновява всяка година. Има ли някой тук, който да не иска? Къде да се запишем?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: