ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо с ново обръщение към кмета на Пловдив
Автор: Стойчо Генов 10:16 / 21.02.2020Коментари (35)7438
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив разпространи ново обръщение към кмета на града Здравко Димитров. В него "черно-белите" привърженици за пореден път настояват да се проведе обществен дебат за стадион "Пловдив".

Plovdiv24.bg публикува официалната позиция от Лаута без редакторска намеса:

До Здравко Димитров

Кмет на Пловдив

Вече трети месец ние, всички фенове на Локомотив, говорим за крещящата нужда от обществен дебат за спортните съоръжения в Пловдив. Радваме се, че най-накрая разбрахте, че такъв дебат е необходим, макар и по трудния за вас начин.

Още веднъж потвърждаваме категорично желанието си за провеждането на такова обсъждане с широк кръг заинтересовани страни и настояваме това да се случи в най-скоро време, преди напрежението да ескалира още повече. Бъдещето на спортните обекти на нашия град трябва да се решава открито, по прозрачен начин, с участието на всички, а не с подмолни действия, които навяват спомени за едни други години и са симптом, че това, което се подготвя, не е съвсем законно. Не за първи път. 

Подчертаваме, че е налице пълно единодушие по въпроса от страна на привържениците и ръководството на Локомотив Пловдив.

Напомняме също така, че на 30 април 2019 г. представители на четирите футболни клуба на Пловдив и на градската управа положиха подписите си върху протокол относно строителството на нов стадион в Пловдив, който е особено актуален при настоящата ситуация със спортната инфраструктура на града. Надали има пловдивчанин, който да не мечтае да види ст. Пловдив в завършен вид, такъв какъвто приляга на един от символите на града ни. Заявяваме готовност за открита среща по всяко време!
Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Злобни, маргинализирани демагози- Не разделяйте Пловдив! Пловдив е вече разделен от вашата злоба, нанавист и безкрайна демагогия! Пловдив вече не е същият, защото пловдивчани никога няма да забравят ретроградната и завистлива сган от 15-20 човека мразеща Ботев Пловдив и не искаща Пловдив да има модерен стадион в най - близко време- година, година и половина. Тук е мястото да кажа, че болшинството локомотивци искат да има модерен стадион Хр. Ботев и не слагам всички под общ знаменател.Тези, които разделят Пловдив дори не са и цигани , а много под тях, много и под най- долните твари съществуващи на земята!
-1
 
 
Тука 2-мата жълти трола (goche i hoodlom) ми приличат на онова дете от филма - реве и се тръшка: "Искам стадион!! Искам комунизъм, ама само за мен!!" А баща му (гражданите - суверена на Пловдив): "Може! Ама друг път!"
0
 
 
След 30.04.2019 година, когато е подписан протокола за строителството на стадион Пловдив, възникнаха нови обстоятелства. Държавата се ангажира да довърши стадион Ботев и процедурата е задвижена. Но въпреки това, не вярвам никой ръководител или фен на Ботев да е против решението, взето с протокола за строителството на нов стадион Пловдив! Но, ще си направим една сметка, колко ще ни струва този стадион, без кръчмаря!
-2
 
 
Както един по-долу казва, на дебатите ще се реши Ботев и Локо със стадиони за УЕФА и бази, стадион Пловдив последна категория, заедно с писта и зали и кокетни стадиони на Марица и Спартак! Ама между дебатиращите ще има ли някой с пари! Кмета ли има бюджет за спортните съоръжения, ръководствата на клубовете или феновете имат бюджет, та да решават!
+1
 
 
Селските к**валета да реват пред Цецо сома който им беше идол до скоро.Сега имат нов идол баскетболист.С две думи мастийте на всяка власт....селско-партизански тарикатлъци.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 21.02.2020 г.
-2
 
 
Хахахах - малцинството изтрещя! Абе малоумници - отивайте в Парламента при Марешки да ви направи трибуната и сте готови! Тъпаци! Вие така и така няма да дадете пари за трибуната за гости.....докато не е станал някой инцидент, да пази Господ!
+1
 
 
Папагали къде пише нещо за вашия стадион.Вие не искате ст.Пловдив/9 септември./ и защо.Те обещаха че ще го направят но след изборите не става.Като няма да го правят да го бутнат и ще се намери някой да построи Мол.Грозна картинка е как се руши най големия и красив стадион на Бг.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.02.2020 г.
-2
 
 
Безсрамницииии! Боклуциии!
-1
 
 
Аз дори не искам равнопоставеност. С какво са заслужили помашките утайки стадион? Предлагам нов стадион да бъде направен на победителя от финалЪТ! А грозниците да му мислят. Никой не ги е карал да си бутат стадиона. Нали претендирате за най-евтино? Стадион “Локомотив” ще излезе най-евтино на общината.
-1
 
 
Защо не се заявява решително и открито на какво основание играе Локомотив на стадиона на Лаута?Какъв наем плаща, кой плаща консумативите- електричество, вода и др. Къде е равнопоставеността след като отбора на Локомотив се финансира от държавата с 42 000 000 милиона лева към неговия собственик? Защо трябва да плащаме от джобовете си за нагласен конкурс с милиони по- скъпи ракети от конкуренцията? Защо не се направи обществено обсъждане на тези наболели въпроси, а се отклонява вниманието със ст. Пловдив, който се знае, че няма как да стане без участието на държавата с едни 150- 200 милиона лева?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: