ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин в епицентъра на грозен скандал в парламента!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:42 / 21.02.2020Коментари (9)8481
©
По време на днешните дебати в Народното събрание се разигра грозен цирк. Скандалът стана по време на обсъждането на кандидатурите за парламентарната квота в КРС. Тон даде Павел Шопов от "Атака", който скочи срещу кандидатурата на бившите си партьори от НФСБ и ВМРО и обясни, че кадрите им са пълен провал, давайки пример с отминали скандали.

Въпреки че няколко пъти председателстващият Народното събрание Емил Христов помоли Шопов да сдържа нервите си и да се изказва коректно, народният представител от "Атака" не се вслуша в думите му.

Думата взе доц. Младен Михов от ВМРО и поиска наказание за Шопов. Но той веднага реагира и се опита да прекъсне изказването на бившия си колега. Павел Шопов, Юлиан Ангелов и Красимир Богданов буквално тръгнаха да се хващат за гушите заради изказване на Юлиан Ангелов от ВМРО. Квесторите и колегите им успяха да ги разтърват, но скандалът не приключи там. 

"Незабавно настоявам да бъде отстранен г-н Шопов. Ако се върнем към нашите традиции, можем да въведем ред. Само ще спомена това, което беше казано онзи ден пред паметника на Апостола от една писателка, която я четат по цял свят - "Да сравниш предателя с кал, ще обидиш калта", апелира Михов от трибуната. 

"Г-н Председател, Вие бяхте свидетел лицето Юлиан, забравих му другото име, направен от Сидеров депутат, излиза пред вас и поне три пъти ме нарече... Как ме нарече? Настоявам да си понесе последиците", апелира народният представител Павел Шопов. 

"Вие сте част от управлението и ви казах да се разграничите от ГЕРБ, а не от ДПС. Обществото възприема парламентаризма със скандали. Колегите отляво стояхме и ви гледахме с голям интерес", обърна се Свиленски от БСП към Ангелов. 

Павел Шопов е роден на 13 септември 1955 г. в Пловдив. Там завършва гимназия, а през 1981 – специалност "Право“ в Софийски университет "Св. Климент Охридски“. Работи като стажант-съдия в Окръжен съд-Пловдив през 1981 – 83, след което е районен съдия в Районен съд-Пловдив през 1983 – 89 г. След 1989 е адвокат на свободна практика в Пловдив и Карлово до 1991 г.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ако е само този, с мед да ги намажеш.Жалко,че в Парламента има много ибрикчии.На пръсти се броят моралните депутати в Парламента.
на 21.02.2020 г.
+2
 
 
Абе, тоя и за каруцар не става, какво право завършил, какви 5 лева, че пък и съдия бил леле майко, тоя не може 2 лафа на кръст да върже толкова е тъп. Боже пази България, какви са ни народните представители.
+4
 
 
Шопов е адвокат и пловдивчанин.Циганията в парламента си е бълг. работа.
+1
 
 
Той си е наш-пловдивски кадър.Познаваме си го.Викаха му Сгомнито-познайте защо.
+1
 
 
лудото павле беше комсомолски секретар на гимназия *гошо тарабата* в Пловдив.Доносник и ченге,питайте го как са го приели да учи право.По *онова* време имаше десет места свободен прием за специалността *право* за цяла България!То от коя *квота* е бил?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: