ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално от Локо: Държавата не е длъжна да дава пари за стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 22.02.2020Коментари (18)10012
© Plovdiv24.bg
Позиция на ръководството на ПФК Локомотив и фенклуб Локомотив Пловдив:

Уважаеми пловдивчани,

днес (22.02) Сдружение ПФК Ботев излезе с отворено писмо, в което се обръща и към ръководството на ПФК Локомотив Пловдив.

Ръководството на ПФК Локомотив, както и Фенклуб Локомотив се обединяват около следната позиция:

Ние не считаме, че държавата е длъжна да дава пари за стадион и база на който и да било частен клуб. Собственикът Христо Крушарски ще инвестира свои лични средства за модернизирането на стадион "Локомотив“ и изграждането на спортна база за нуждите на детско-юношеската школа на отбора, която се явява крайно необходима за нашите тимове.

ПФК Локомотив няма нищо общо със стадион "Христо Ботев“ и неговото дострояване. На мнение сме обаче, че ако в бъдеще за един клуб се отпусне дадена сума пари, то същата трябва да се отпусне и на другите, с което за пореден път настояваме за равнопоставеност!

Желаем да припомним, че на финала на 15.05.2019г. между ПФК Локомотив и ПФК Ботев бе издигнат транспарант "Всички за Пловдив! Всички за стадион!", който бе подкрепен от Локомотив, Ботев, Спартак и Марица.

Малко по-рано, на 30.04.2019, се състоя и среща в Община Пловдив, на която бяха Христо Крушарски, Иван Йотков (Ботев), Тодор Симеонов (Спартак), Христо Христов (Марица). Всички присъстващи подкрепиха и застанаха зад идеята за изграждането на стадион "Пловдив“.

Нашата позиция е ясна! Ние не смятаме да водим словесни "двубои“ по медиите и да си говорим само празни приказки. Това не е мястото, в което да се решават проблемите на клубовете!



Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив

Фенклуб Локомотив Пловдив
Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тази поредна "декларация"за отново е "творение"на талибаните от фен клуба...Крушарски щял да строи база и стадион и те нямали нищо общо със стадион"Христо Ботев"и довършването му!!!Ха-ха-ха,голям смях!"Комиците"и Любо Нейков ряпа да ядат!
+1
 
 
Това официална декларация ли е на ръководството на ПФК Локомотив? Запомнете го!!! "Собственикът Христо Крушарски ще инвестира свои лични средства за модернизирането на стадион "Локомотив“ и изграждането на спортна база за нуждите на детско-юношеската школа на отбора, която се явява крайно необходима за нашите тимове. .... Ако в бъдеще за един клуб се отпусне дадена сума пари, то същата трябва да се отпусне и на другите, с което за пореден път настояваме за равнопоставеност!" В Бъдеще няма да се отпускат пари за клубовете, има забрана затова. Ще има равнопоставеност, защото за двата клуба ще се отпускат по нула лева! Ако пък бъркате отпускането на пари от страна на държавата за общината за довършването на общински стадион, който след довършването му ще се отдаде под наем, с отпускането на пари за футболен клуб, който ще е бъдещ наемател, то си има приказка, Кьорав карти не играе!
+3
 
 
Държавата не е длъжна да дава пари за стадион и база на който и да е частен клуб, това е точно така. Нещо повече, не че не е длъжна, а дори е забранено да ги дава! Но държавата е длъжна да дава пари за общинската инфраструктура, включително и спортна, включително и футболна. Това, че общинските футболни инфраструктурни обекти ще се ползват от частни клубове на наемно правоотншение, не означава, че те трябва да се строят от бъдещите наематели!
+1
 
 
Ега си великата мисъл която са спретнали мангалите!!Какво е длъжна държавата и какво не!Ми къде бяхте когато даде на Рязънград ве отворковци?
+1
 
 
И в Пловдив не сме длъжни да имаме цигански отбор но го търпим някак си
0
 
 
Манговци.Имам един въпрос за 100 000 лева към вас. Кога Крушарски ще вложи лични средства за ст.Локомотив и база за ДЮШ??? А.На 31 февруари. Б.На 32 май. В.Когато започне да произвежда ядрени ракети. Г.Когато започне да произвежда космически совалки.
+1
 
 
Тя Държавата не е длъжна на никой за нищо.Ама ако иска може да огрее тук там. Например някои неПловдивчани така и не разбраха,че ст.Христо Ботев и Лаута не са на футболните клубове ,а общински бази. Плащаш- стопанисваш!!! Тъй,че ,като налее КУРшарски 10 милиона лева и има проект за Лаута,може и да ви го довършат. Ама понеже и база нямате,първо база ще ви направят.
-1
 
 
Държавата да построи Ст Пловдив а Самуилов и Крушарски клубните си стадиони.Тогава ще има пълна равнопоставеност защото там ще играят и Марица и Спартак.Ако нямат пари да строят да си ходят.
+2
 
 
Всъщност държавата е ДЛЪЖНА да се грижи за всяка своя собственост...
-4
 
 
Цялата държава се тресе на Боко му пуши тиквата и скоро може да е пътник.....наш Зико и той е пътник селянките за стадионче мечтаят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: