ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стотици коли с фенове на Локо блокираха центъра на Пловдив! Отново поискаха оставката на кмета!
Автор: Стойчо Генов 18:22 / 23.02.2020Коментари (80)22093
Стотици коли с привърженици на Локомотив Пловдив организираха днес протестно автошествие и блокираха центъра на града, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Колоната потегли от Лаута веднага след края на мача срещу Царско село, спечелен от домакините с 4:0.

Мотото на шествието беше "Равно финансиране или изграждане на стадион "Пловдив“. Отново обаче имаше транспарант "Зико, оставка" и мощни скандирания срещу кмета на града Здравко Димитров.

Пикът на протеста бе след тунела на бул. "Цар Борис III Обединител“, преди кръстовището с "6 септември". Там колоната спря, а феновете разпънаха огромен плакат с надпис "Равно финансиране".
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Никой не ми отговори на въпроса: Някой чул ли е в историята на човечеството да има случай, в който някой да е построил какъвто и да е обект, за да го наеме, след като сам го е построил? Не става въпрос само за футболен клуб, за стадион в България, а за какъвто и да е обект, където и да е и от който и да е! Защо тогава се очаква от футболния клуб или феновете да построят стадион върху общинска земя, който след като го построят, съоръжението да остане общинско и те да го наемат! Друг въпрос е, че "бъдещ наемател" не съществува в правния мир, та той да е субект в строителните книжа!
+2
 
 
Няма да отсъпим, защото жълтурите са свикнали цял живот да се възползват от облагите на Армията, БАТ Петьо Стоянов, кметове и стараейки се да заобиколят закона само и единствено в тяхна сметка. Проблемите на града не ги интересуват, а даже ги и игнорират за да просперира межавото им отборче.
+1
 
 
Цялата тая работа с финансиране на стадиони от държавата е единствено и само с цел да са разделени феновете..... разделените фенове са слаби и всеки плиткоумен политик може да ги будалка. Ако има как в тая вселена локомотивец да се обедини с жълтур за общото благо на Пловдив тука ще има и Лаута и Колежа и стадион Пловдив и Диев и Марица.....но всички тея политически изказвание за концесии, строежи, французи, Зико мико, ала бала са именно с цел обикновенния запалянко, който все още не се е отвратил от БГ футбола да го направи....
-2
 
 
Вчера в Пловдив се проведе първият по рода си гей парад, в който малцина представители от различни сексуални, етнически и религиозни малцинства поискаха равни права за всички хора по земята. Сред исканията им бяха право на еднополови бракове, свобода на вероизповеданията и против стадион на нетолерантните пловдивчани.
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 24.02.2020 г.
+2
 
 
Това е все едно да протестирам, че общината не асфалтира улицата на която живея, а съседната!Привържаник съм на Локото, но от тези идиотизми ми идва в повече!
0
 
 
Стотици коли?? Аз преброих точно 36, по един глупак във всяка. Хаххаха
на 24.02.2020 г.
0
 
 
Нито един частен отбор не трябва да бъде финансиран от държавата! Без значение кой! Имат си собственици, имат си фенове - да събират пари и да се самофинансират! То и аз искам да направя фирма, и разходите ми да са за сметка на държавата ама.... май няма да ми разрешат :)
0
 
 
Напълно прав е колегата гоче. Властта за Н-ти път прилага номера "Разделяй и владей!"... Точно това искаха , феновете на двата клуба да скочат един срещу друг , и така горе ще си измият ръцете - "Как да дадем пари - и на Ботев, и на Локомотив ? Те не могат да се разберат..." Ха ха ха.Много наивни са феновете и на двата клуба , големи балъци.
+2
 
 
Селянките да върнат парите от зулума с КТБ и тогава може да си отварят гнусните джуки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: