ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стотици коли с фенове на Локо блокираха центъра на Пловдив! Отново поискаха оставката на кмета!
Автор: Стойчо Генов 18:22 / 23.02.2020Коментари (80)22021
Стотици коли с привърженици на Локомотив Пловдив организираха днес протестно автошествие и блокираха центъра на града, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Колоната потегли от Лаута веднага след края на мача срещу Царско село, спечелен от домакините с 4:0.

Мотото на шествието беше "Равно финансиране или изграждане на стадион "Пловдив“. Отново обаче имаше транспарант "Зико, оставка" и мощни скандирания срещу кмета на града Здравко Димитров.

Пикът на протеста бе след тунела на бул. "Цар Борис III Обединител“, преди кръстовището с "6 септември". Там колоната спря, а феновете разпънаха огромен плакат с надпис "Равно финансиране".
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Никой не ми отговори на въпроса: Някой чул ли е в историята на човечеството да има случай, в който някой да е построил какъвто и да е обект, за да го наеме, след като сам го е построил? Не става въпрос само за футболен клуб, за стадион в България, а за какъвто и да е обект, където и да е и от който и да е! Защо тогава се очаква от футболния клуб или феновете да построят стадион върху общинска земя, който след като го построят, съоръжението да остане общинско и те да го наемат! Друг въпрос е, че "бъдещ наемател" не съществува в правния мир, та той да е субект в строителните книжа!
+2
 
 
Няма да отсъпим, защото жълтурите са свикнали цял живот да се възползват от облагите на Армията, БАТ Петьо Стоянов, кметове и стараейки се да заобиколят закона само и единствено в тяхна сметка. Проблемите на града не ги интересуват, а даже ги и игнорират за да просперира межавото им отборче.
+1
 
 
Цялата тая работа с финансиране на стадиони от държавата е единствено и само с цел да са разделени феновете..... разделените фенове са слаби и всеки плиткоумен политик може да ги будалка. Ако има как в тая вселена локомотивец да се обедини с жълтур за общото благо на Пловдив тука ще има и Лаута и Колежа и стадион Пловдив и Диев и Марица.....но всички тея политически изказвание за концесии, строежи, французи, Зико мико, ала бала са именно с цел обикновенния запалянко, който все още не се е отвратил от БГ футбола да го направи....
-2
 
 
Вчера в Пловдив се проведе първият по рода си гей парад, в който малцина представители от различни сексуални, етнически и религиозни малцинства поискаха равни права за всички хора по земята. Сред исканията им бяха право на еднополови бракове, свобода на вероизповеданията и против стадион на нетолерантните пловдивчани.
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 24.02.2020 г.
+2
 
 
Това е все едно да протестирам, че общината не асфалтира улицата на която живея, а съседната!Привържаник съм на Локото, но от тези идиотизми ми идва в повече!
0
 
 
Стотици коли?? Аз преброих точно 36, по един глупак във всяка. Хаххаха
на 24.02.2020 г.
0
 
 
Нито един частен отбор не трябва да бъде финансиран от държавата! Без значение кой! Имат си собственици, имат си фенове - да събират пари и да се самофинансират! То и аз искам да направя фирма, и разходите ми да са за сметка на държавата ама.... май няма да ми разрешат :)
0
 
 
Напълно прав е колегата гоче. Властта за Н-ти път прилага номера "Разделяй и владей!"... Точно това искаха , феновете на двата клуба да скочат един срещу друг , и така горе ще си измият ръцете - "Как да дадем пари - и на Ботев, и на Локомотив ? Те не могат да се разберат..." Ха ха ха.Много наивни са феновете и на двата клуба , големи балъци.
+2
 
 
Селянките да върнат парите от зулума с КТБ и тогава може да си отварят гнусните джуки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Левски следи най-резултатния футболист на Локо, който си тръгва през лятото
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: